Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga damer - sesongen 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Bart-VIF 0-1 ved Ajara etter 88 minutter på blytung matte. Fortsatt 2. plass på tabellen, 1 poeng bak kanari (som har 1/2 kamp mer spilt og leder 1-0 til pause). Kjør!
  "Kampen er ikke over før Frode har låst seg inne på do."

  Comment


  • #17
   Originally posted by VVV View Post
   Bart-VIF 0-1 ved Ajara etter 88 minutter på blytung matte. Fortsatt 2. plass på tabellen, 1 poeng bak kanari (som har 1/2 kamp mer spilt og leder 1-0 til pause). Kjør!
   Artig dette. Blir skikkelig toppkamp på Intility på søndag kl 17. Jeg kommer. Tror vi skal være fornøyd med uavgjort da. Virker dessverre som "Team Strømmen Setskog Høland" er i siget.

   Comment


   • #18
    Ingen av våre spillere blir med til VM ser det ut som...

    https://www.fotball.no/landslag/norg...rges-vm-tropp/

    Comment


    • #19
     Sherida Spitse er tatt ut i Nederlands VM-tropp. Også sannsynlig at Ayara Njoya blir en del av Kameruns tropp, og at Stine Ballisager Pedersens navn blir å finne i Danmarks tropp. (Forøvrig har vi hatt såpass mange spillere i VIF de siste årene at det også er en god del tidligere Enga-spillere i de ulike VM-troppene).

     Nærmest i den norske troppen var nok Marie Dølvik Markussen (var med i forrige landslagstropp), men tapte kampen om vingplassene mot Emilie Nautnes, Amalie Eikeland, Emilie Haavi og Elise Thorsnes. LSK tjener visstnok 1,6 mill på å sende spillere til VM, så vi går glipp av noen kroner her.

     De fleste av våre norske spillere som har vært landslagsaktuelle de siste årene (som f.eks. Andrine Tomter, Ingrid Schjelderup, Stine Reinås - og kanskje også Guro Pettersen og Maren Hauge) er / har nettopp vært skadet.

     Comment


     • #20
      Var på kampen på søndag, veldig gøy, selv om det endte med tap. Jeg trodde sesongkort for herrene ga gratis inngang på dame-kampene, men ble stoppet i døra.. Stemmer dette?

      Comment


      • #21
       Eget sesongkort for damene. Forskjellige klubber.

       Comment


       • #22
        Originally posted by olemartin View Post
        Var på kampen på søndag, veldig gøy, selv om det endte med tap. Jeg trodde sesongkort for herrene ga gratis inngang på dame-kampene, men ble stoppet i døra.. Stemmer dette?
        Sesongkortet gir gratis adgang til herrenes rekruttlag. Damene er ikke en del av Vålerenga Fotball Elite.
        Vi er Vål'enga!!

        Comment


        • #23
         Var i ferd med å skrive eder og galle om cuptap, formutvikling og om hvor teit det er å gjøre "blø for drakta" til en destruktiv vise for utskjelling og dårligere selvtillit, men observerte raskt at denne typen innlegg er det nok av. Skriver i stedet om noe hyggelig - og da fra en fotballcup som for tiden pågår blant makroner, baguetter og gule vester i demonstrasjonenes hjemland:
         • Ajara Njoya scoret i dag to, ble matchvinner 5 minutter på overtid, og sendte med det Kamerun videre til 1/8-finalen.
         • Sherida Spitse med målgivende da Nederland vant sin gruppe.
         • Tidligere VIF-spiller Aivi Luik VM-debuterte da Australia sikret seg 1/8-finale mot Norge
         • Alle spillere med VIF-link er videre fra gruppespillet.
         Mens humøret fortsatt er godt, vil jeg også minne ferske VM-seere om en liten forskjell fra å se herre-VM som Vålerenga-supporter: Når du ser dame-VM, og du ser en sykt god spiller på et av verdens beste lag, og du tenker at "hmmm..., dette kunne kanskje vært noe for Vålerenga". Da trenger du ikke skamfullt tenke at dette var en teit og utopisk drøm. Nei, her er det lov å drømme videre. Så finn fram scouten inne i deg, noter navn og nummer og send mail til Egil Ødegaard, og så kan du fort få oppleve at drømmer faktisk går i oppfyllelse. Dame-VM - for supportere som vil drømme større drømmer...

         Comment


         • #24
          Korpela til Everton.Like greit,har vært en stor skuffelse siden hun kom!

          Comment


          • #25
           Originally posted by Ingar View Post
           Korpela til Everton.Like greit,har vært en stor skuffelse siden hun kom!
           Enig, men pga skade og sykdomssituasjon har vi pr.nå ingen 2.keeper etter Guro. Regner med at det kommer en ny keeper snart, enten på lån eller permanent. Er jo lenge til neste kamp, så ingen krise akkurat nå, men kjekt og vite.
           Vi er Vål'enga!!

           Comment


           • #26
            Dejana Stefanovic er forresten klar,serbisk dame!

            Comment


            • #27
             Originally posted by maestro View Post

             Enig, men pga skade og sykdomssituasjon har vi pr.nå ingen 2.keeper etter Guro. Regner med at det kommer en ny keeper snart, enten på lån eller permanent. Er jo lenge til neste kamp, så ingen krise akkurat nå, men kjekt og vite.
             ...og forresten er altså også ny keeper på plass.

             Hannah Grace Seabert (24 år) fra LA.

             For oss litt for nerdete:
             Kommer fra Fortuna Hjørring. Har de to siste sesongene tatt seriegull og seriesølv med nord-Jyllands stolthet.
             Tidligere klubber: Legends FC, Pepperdine University (der hun var kaptein, tok klubbrekord i redninger og ble kåret til West Coast Conference Goalkeeper of the year), Orlando Pride (sistnevnte uten å spille kamper). Har vært innom USAs U23-landslag.
             Etter å ha skumlest et par intervjuer om dama kan jeg også fortelle at hun visstnok regnes som en av de beste keeperne i den danske elitedivisionen, og omtales som en seriøs, dedikert, atletisk og klok utøver med et smittende humør - og som av amerikanske lagkamerater også omtales som ydmyk (hva nå det vil si på den siden av Atlanteren).

             For dere som ikke følger damelaget i SoMe kan det også slenges med et par andre nyheter fra den siste tiden:
             • Nærmer seg 6000 (og ny damerekord i Norge) til kampen mot Man Utd. https://www.tv2.no/sport/10700748/?f...hdP8VXVl65hL0I
             • Vålerenga er en av 12 klubber som får glede av NFF/Norsk toppfotballs støtte til å ansette utviklingssjef for talentutvikling. Totalt deles 4,8 mill ut til de 12 klubbene. Og NB! LSK er en av to toppserieklubber som ikke får støtte https://www.vg.no/sport/i/6jVAW3/sat...kstremt-viktig
             • Og når vi først snakker om kjipe ting som rammer serielederne kan vi også ta med litt eldre nyheter: LSK mister altså begge sine to største midtbanestjerner, Guro Reiten og Ingrid Syrstad Engen, i sommer, i tillegg ble en tredje bærebjelke i laget, Emilie Haavi, langtidsskadet i VM.
             • Beklageligvis har også vi mistet en av våre aller beste spillere. Julie Trustrup Jensen (25) har dessverre lagt opp etter flere års skademareritt. Det ble kun noen få minutter i blått for dansken, men ryktene forteller at vi her gikk glipp av noe av det mest spektakulære og teknisk brilliante noe toppserielag har sett. Fryktelig synd både for ho og oss.
             • Vålerenga har hentet den hurtige dansken Rikke Marie Madsen (kant/spiss) http://vif-damefotball.no/2019/06/26...2ASyGUy8dUYJMo
             • VM-finale-klare Sherida Spitse dumpa ManU til fordel for Enga https://www.nrk.no/sport/vm-stjerne-...gkdx0N_pbQCmiM (edit: og der oppdaget jeg at det allerede var en hyllest-tråd for Spitse, men dere tåler vel litt mer Sherida-stoff)
             Last edited by jerusalem; 06.07.2019, 00:04.

             Comment


             • #28
              Hannah Seabert har ennå ikke fått arbeidstillatelse og er dermed ikke spilleklar sjøl om det er over ei uke sida overgangsvinduet åpna og godt over ei måned sida hu signerte. Det gir stryk til UDI.
              Ellers er damelaget videre til kvartfinalen i cupen og møter Avaldsnes onsdag 21. august på Valle.

              Lørdag møter vi Kolbotn som nylig mista Karina Sævik til Paris Saint Germain. Dersom Vålerenga vinner med fem mål kan de klatre opp på andreplassen på tabellen, forutsatt at Klepp og Sandvika spiller uavgjort. Andreplass gir Champions League-kvalik neste sesong ettersom Norge nå er oppe på 11. plass på UEFA-rankinga igjen. Så vidt jeg ser av årets ranking gir 1.-10. plass på UEFA-ranking 2 lag direkte til 1/16-finale, mens 11. og 12. plass gir 1 lag direkte og ett lag på kvalik.
              in Absinthia

              Comment


              • #29
               Jepp da var damene på sølvplass ( vet det er forskjellig på antall spilte)
               Da er det bare å gønne på videre

               Comment


               • #30
                Er det noe kval til Europa med 2.pl.?

                Comment

                Working...
                X