Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Treningskamp VIF - Fugla, fredag 22 mars 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Det har blitt oppsummert allerede.
  Offensivt har vi blant Norges beste kaliber å varte opp med, det ser kanon bra ut med flere forskjellige strenger vi kan spille på. Ejuke, Matti, Shala, Vega og Finne. Det lukter mål, og alle bortsett fra Vega har fått bevist så langt at angrepet vårt, det lukter krydder!

  Men bortsett fra angrepet må jeg si at jeg er veldig usikker på hva vi kan forvente oss. Forsvar samt keeper spill ser ikke lyst ut. Jeg har mareritt allerede for borte kampen mot Molde.

  Problemet vårt er at hvis Abu er skadet, så sliter vi. Det er drit kjipt å være så avhengig av 1 spiller for å være solide defensivt samt han en spiller som slår kula i gjennom ledd.

  Så må jeg si at jeg er langt ifra positiv til at Adam skal være kaptein, etter min mening gir det ikke riktig signal at vår mest ustabile spiller skal være leder for laget i vonde og gode dager.

  Nei, jeg skjønner ikke hvordan de 5 bak for oss var så dårlige. Vi snakker rutine over hele fjøla bortsett fra Sam, blir dypt skuffet hvis de er våre bakre ledd som gjør at vi ikke kommer til Europa.

  Comment


  • #62
   når Abu spiller kan vi ligger top 4 såfremt matti scorer.Hvis Abu chiddi matti er ute, da har vi store problemer.Skremmende og se hvor viktig Abu er.

   Comment


   • #63
    Originally posted by christer1913 View Post
    Så må jeg si at jeg er langt ifra positiv til at Adam skal være kaptein, etter min mening gir det ikke riktig signal at vår mest ustabile spiller skal være leder for laget i vonde og gode dager.

    Jeg er meget skeptisk til å ha en keeper som kaptein.
    Må i såfall være helt sjef på og utenfor banen.

    De fleste ser at han ikke er det på banen, utenfor vet jeg ikke men på meg virker han ganske slapp.
    www.tsbudbil.no

    Comment


    • #64
     Jeg fikk dessverre bare med meg siste halve omgangen. Der virket det som om vi gikk litt tomme, og LSK løp i sirkler rundt oss. Stemmer det?

     Comment


     • #65
      Lsk var fryktelig effektive. Ser vi i kampene ellers i år så har vi sluppet motstanderne til veldig lite. Så vi skal ikke svartmale det defensive pga en sånn kamp. Normalt skjer ikke dette. Så ikke nervøs i det hele tatt.

      Comment


      • #66
       Originally posted by Basement View Post
       Lsk var fryktelig effektive. Ser vi i kampene ellers i år så har vi sluppet motstanderne til veldig lite. Så vi skal ikke svartmale det defensive pga en sånn kamp. Normalt skjer ikke dette. Så ikke nervøs i det hele tatt.
       Sant, vi har stort sett vært solide i forsvar i hele oppkjøringen.

       Comment


       • #67
        Tre av målene i går kommer av tabber man sjelden ser. Tollås header løst hjemover og en fugl snapper, adam surrer ballen inn i eget mål på et innlegg han normalt har full kontroll på og Näsberg demper en ball for en fugl. To av dem kommer helt i starten av omgangen der vi enda ikke er skrudd på. Klønete, men forhåpentligvis ikke noe vi gjør når det starter.
        Av første omgangen i går (jeg sovna i andre omgang) så jeg mye som stemmer med oppkjøringen. Vi ser mer samspilte ut og drar nytte av at vi fikk inn de nye tidlig og at vi har hatt en veldig tydelig første 11-er. Chiddy var veldig god i går først og fremst på det han var dårligst på i fjor, han spilte mange gode pasninger tidlig. Tror det har vært et sjakktrekke å bruke han sentralt selv om han skulle bli brukt mer på kant etterhvert så har han blitt tvunget til å lære seg å sentre. Jeg tror han vil få en stor sesong. Mathias sitt hatrick taler jo for seg selv og særlig den første headinga var svært imponerende. På det siste målet var han også god, men det er jo først og fremst chiddy sitt. Chiddy snurrer rundt med en stakkars fugl til han så ut som han hadde flydd rett inn i et vindu og ikke hadde noen begreper om hva som er opp og ned eller hvordan man kan skal stå på beina. Vega sitt mål var jo det største kunsstykke da, nydelig timet løp herlig pasning av lekven (!) og et mottak og lobb man sent glemmer. Vi må ta med oss det.
        Adam var ikke god i går og vi får håpe han får ristet av seg det ganske fort. Jeg er litt bekymret over at han har vært mye skada i oppkjøringen.
        Abu har også stått over noen kamper nå og han hadde usedvanlig mange feilpasninger til han og være i går. Samtidig gjorde han masse bra og vant ballen mye som vanlig.
        Begge lag var svært rause i pasningspillet det er sjelden (selv i treningskamper) at man mange enkle balltap.

        Sesongen 2019
        Ser vi fram mot sesongen så har både Sam og Shala som ikke var med i går (på grunn av landslag) sett ut som en million dollar. Jeg er litt bekymret for at det er Lekven som har fått plassen ved siden av Abu, men han har hatt en god oppkjøring.
        Vi har utvilsomt mange flere strenger og spille på i angrep så der er jeg ikke bekymret. Jeg mener i motsetning til mange her at Adam egentlig er en god keeper, men vi er helt avhengig av at han får til mye mer enn i går. Det andre potensielle svake punktet er 6-ern ved siden av Abu, men med Lekven Israelsson og Myhre burde det være mulig å finne et radarpar som funker. Så er det tempo i forsvaret da, vi har mer duellkraft og vi er bedre offensivt enn i fjor nå som Sam har tatt nye steg, men jeg er litt redd for at vi er lette å løpe fra. På kantene er det kun Deila som har et problem. Det kan knapt forsvares å plassere Vega, Finne eller Shala på benken, men han har kun to plasser. Mathias skadesituasjon blir også viktig han var fryktelig mye bedre i går enn jeg noen gang så Sam J., men holder han seg skadefri gjennom hele sesongen?

        Jeg tror på 4. plass, men blir ikke sjokka om vi slår brann eller rbk. Sistnevnte har vært ræva i sesongoppkjøringen og der blir det fort murring dersom ikke treneren som supporterne ikke ville ha ikke utretter mirakler særlig nå som Molde ser sykt sterke ut. Blir det nok støy der så skal det bli gøy å se Eurosports ekspertkommentator Kåre som selvfølgelig vil legge all bitterhet til side når han kommenterer dem. Det er lov å drømme om en liten reprise fra "perry 4 ever klemz klanen" banneret sist det rakna totalt oppe i trønderlag etter noen omstridte trenerbytter. Jeg vet det er å håpe på mye, men jeg tror ikke rbk er like gode til å sloss om bronse eller sølv som de er til å sloss om gull.
        Man sitter også med følelsen av at brann plutselig kan få en nedtur selv om de har vært solide lenge med sin defensive kontringsstil.
        Alle lag under der bør vi være bedre enn. Kjøp sesongkort jeg tror det vil bli en morsom sesong, med masse godbiter offensivt.

        Comment

        Working...
        X