Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Royal League

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • FrankO
  replied
  Re: Royal League

  Sitat: Den søn, 11 februar 2007 23:08 skrev VIFpatriot:

  > Brøndby slo FCK 1-0



  Det betyr at FCK ikke kan kvalifisere seg direkte fra gruppa. De ligger likevel godt an til å bli en av de to beste treerne. FCK har i dag tre poeng og minus to i målforskjell, mens AIK (som er dårligste treer) har seks poeng og fem minus. Dermed vil en seier og et tap høyst sannsynlig gjøre at FCK er videre. Det igjen betyr at det veldig fort kan bli VIF-FCK i neste runde...

  Leave a comment:


 • VIFpatriot
  replied
  Re: Royal League

  Brøndby slo FCK 1-0



  Leave a comment:


 • vif_supporter
  replied
  Re: Royal League

  Ny Royal League-frist

  Det er fortsatt uklart om TVNorge vil fortsette å sende Royal League.



  http://fotball.aftenposten.no/royal/article73950.ece

  Leave a comment:


 • vif_supporter
  replied
  Re: Royal League

  Søndag den 11. februar kl. 17.00: FC København vs Brøndby IF

  FC København åbner jagten på de fire point, der kan bringe dem i kvartfinalen, søndag den 11. februar kl. 17 mod arvefjenderne fra Brøndby IF. I alt fem Royal League kampe på programmet i februar måned. Se alle spilletidspunkterne her.

  http://no.royalleague.com/news/newsShow.aspx?id=1157







  Mens vi døller oss gjennom januar, i vente på treningskampen mot Sandefjord, så kan man jo lese Iskrem-reglementene som VPN-ekspertene tydet seg frem til igjen.....

  Royal League ? reglementet for sluttspillet

  http://www.vpn.no/index.php/content/view/full/24153



  Leave a comment:


 • vif_supporter
  replied
  Re: Royal League

  >Dessverre er jeg redd mye av skaden allerede er gjort. RL har fått et B-stempel som det blir vanskelig å riste av seg, men om rettighetene blir gitt til NRK / TV2, er det iallefall et stort skritt i riktig retning...

  ___________________________



  Akkurat B-stempelet kan jeg i hvert fall leve med. RL er ikke, eller skal ikke være konkurrent med UEFA.

  Men når enkelte klubber (i Bergen) sender flere av spillerne sine på ferie rett før RL begynner, og enkelte klubber (I trondheim) sier rett ut "at det passer for enkelte spiller å være skadet", og etterpå må gå ut å unnskylde seg for slett arbeidsinnsats. Noen av disse som var liksom var "skadet" spilte faktisk showkamp mot Tufte feks. Det sier jo dessverre litt om hvor seriøst enkelte klubber tar RL. Det er ikke vær dag supporterne i Trondheim går ut å krever pengene tilbake. Synd egentlig. Synes den formen turneringen har nå, er veien å gå. Noen synes det er tungt å trå til rett etter serieslutt, men det er jo tross alt sånn det blir hvis man skulle kvalifisere seg til gruppespill i CL/UEFA.



  Ja ja, håper VIF i hvert fall går til finalen i år. Så i verste fall må vi vel bare håpe på at dem klarer å nå Europa-spill hver høst fremover. Så blir ikke vintern sååååå lang....

  Leave a comment:


 • Mjerda
  replied
  Re: Royal League

  Sitat: Den ons, 03 januar 2007 14:25 skrev Hjesus:



  > I prinsippet mener jeg NRK kan få rettighetene gratis, på betingelse av at de viser alle kampene live og minst én norsk kamp per serierunde live på NRK1. Da ville andre sponsorinntekter aleine gitt minst like høye pengepremier som nå, sannsynligvis høyere.



  -------



  Det er det de skulle ha gjort til å begynne med. Hadde NRK/TV2, SVT/TV4 og DR/TV2 vist Royal League den første sesongen, hadde trolig RL vært noe helt annet i dag. En helt ny liga uten tradisjoner må markedsføres skikkelig.



  Jeg husker jeg gledet meg veldig til Royal League og trodde det skulle bli stort, men når markedsføringen og "showet" uteblir, forsvinner seerne og dernest publikum.



  Ja, TVNorge kjører reklame for kampene i egen kanal, men hvor mange ser på TVNorge? Hadde NRK / TV2 reklamert for kommende kamper før og etter nyheter, sportsendinger og andre populære programmer, er det bombesikkert at det ville fått en større effekt. I tillegg ville RL-nyheter fått en større plass i normale sportssendinger, og pga høyere seertall ville sannsynligvis avisene også vie RL mer oppmerksomhet.



  Å selge rettighetene til høystbydende uten å ta hensyn til størrelse og kompetanse er i beste fall kortsiktig. .



  Dessverre er jeg redd mye av skaden allerede er gjort. RL har fått et B-stempel som det blir vanskelig å riste av seg, men om rettighetene blir gitt til NRK / TV2, er det iallefall et stort skritt i riktig retning...



  Mjerda

  Leave a comment:


 • Skrible
  replied
  Re: Royal League

  Problemet er vel at siden SBS (som eier TVNorge) også eier den svenske og den danske kanalen som sender Royal League, så kan det tyde på at dette (amerikanske) tvselskapet er lei Skandinavisk fotball, og gjerne kan tenke seg ut av hele konseptet. Selv om jeg ikke har annet enn eierstrukturen å peke på som bevis, blir det jo en litt snodig situasjon om de ikke vil være med på leken i Norge, og dermed ødelegger sitt eget produkt i både Sverige og Danmark...

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: Royal League

  Royal League har vel hatt bra suksess i både Sverige og Danmark i år. Problemet har vært Norge, og det tror jeg i all hovedgrad skyldes at det er en miniputt av en TV-kanal som sender.



  I prinsippet mener jeg NRK kan få rettighetene gratis, på betingelse av at de viser alle kampene live og minst én norsk kamp per serierunde live på NRK1. Da ville andre sponsorinntekter aleine gitt minst like høye pengepremier som nå, sannsynligvis høyere.

  Leave a comment:


 • vif_supporter
  replied
  Re: Royal League

  Rot om Royal League

  Boye Skistad i Norsk Toppfotball mente i går at TVNorge hadde takket nei til to nye år med Royal League. Fakta er at TVNorge har fått utsatt opsjonsfristen en måned.

  http://www.kampanje.com/medier/article52208.ece





  TV2 vurderer Royal League

  http://www.kampanje.com/medier/article51670.ece







  Vel, hvem som en kjøper ligaen må de ha med seg et Dansk og Svensk TV-selskap. Det må fortsatt være pengepremier gode nok til at lagene som deltar stiller med de beste, og stadionkravene må være det de er i dag. Ingen gidder å se hall-fotball på TV. Synes uansett årets versjon av RL har vært bra jeg. Seks kamper før jul, med mulighet for tre på nyåret er perfekt.



  Leave a comment:


 • dikern
  replied
  Re: Royal League

  Sitat: Den tir, 02 januar 2007 21:21 skrev Hjesus:



  > Dette er jo glimrende for Royal League.

  > Et billigsalg til NRK vil øke seertallene og sponsorkronene på turneringa enormt. Svært få har TVNorge. NRK derimot, det er riksdekkende TV som mange har stående på uansett.

  >

  > Fotball tilbake på NRK nå!



  Om de bare hadde fått enerett på Tippeligaen. NRK er riktignok basert i Oslo men greier å fremstå nøytralt. TV2 stinker jo Bergen lang vei. Gjennomsyret med "hansatradisjoner" og Brannkomplekset som plager den byen.

  Leave a comment:


 • Thomas S
  replied
  Re: Royal League

  Hvis NRK kjøper rettighetene til RL (noe jeg tviler på) kommer det garantert til å gå på NRK2 og dermed vil seertallene bli på TVN nivå.

  Leave a comment:


 • Pondus
  replied
  Re: Royal League

  Siste nytt er at det ikke er avklart om TV-Norge vil forlenge avtalen. Det skulle vært avklart før jul, men pga ferie og andre ting så er fristen (31.12.06) forskjøvet til slutten av januar http://www.fxt.no/royalleague/article849537.ece Men enig med Hjesus, kampene burde gå på NRK. TV-2 har jo all fotball nå, og TV-3 har Champions League. Burde være interessant for NRK.

  Leave a comment:


 • Hjesus
  replied
  Re: Royal League

  Dette er jo glimrende for Royal League.

  Et billigsalg til NRK vil øke seertallene og sponsorkronene på turneringa enormt. Svært få har TVNorge. NRK derimot, det er riksdekkende TV som mange har stående på uansett.



  Fotball tilbake på NRK nå!

  Leave a comment:


 • Grim
  replied
  Re: Royal League

  Tja, Enga vil vel heller møte FC København i Vallhall enn Raufoss. Regner med at de andre lagene føler det samme...

  Leave a comment:


 • vif_supporter
  replied
  Re: Royal League

  "Jeg har veldig stor tro på det. De som avgjør i siste instans er klubbene selv. Spørsmålet er hva slags økonomiske rammer de kan leve med. Det kan godt hende de vil ha det uansett - av sportslige hensyn. Det kan også hende at kravene til arena og underlag ikke vil bli så strenge som de er i dag, sier Boye Skistad"



  Tror nok linjene over er og blir nakkeskuddet på Royal League. Hvis det kuttes enda mer i premiepotten, og banekravene blir borte, ender det opp som en hall-turnering. Ikke et TV seleskap i verden som gidder å sende det turneringa da. Ja ja, VIF har nytt godt av deltagelsen. Morro så lenge det varte....



  Tilbake til kaffeslurp, vaffler og treningskamper i Vallhall...

  Leave a comment:

Working...
X