Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Royal League

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Re: Royal League

  vært fett med kjøbentur,litt rart,år etter år får bøfla kjøbentur,mens vi må til stockholm.Når spilles kvarten?

  Comment


  • #47
   Re: Royal League

   Sitat: Den tir, 13 februar 2007 10:42 skrev Johannes:

   Når spilles kvarten?

   Har du prøvd å finne ut dette selv før du spurte?   Comment


   • #48
    Re: Royal League

    Kvarten spilles vel 1. eller 3. eller 4. mars, avhengig av Tv-tider tipper jeg. Vi får uansett hjemmekamp, og tror også at en slik kamp kan trekke mye folk. Men da må den helst være søndag 4. mars (kanskje det blir en del dansker også hvis vi møter FCK). Men jeg tenker også litt på at det bare er 16-19 dager til kvartfinalene. Håper Bislett er klar til fotballkamp da, er jo rimelig mye snø og kaldt nå.    Imponerende med 17000 tilskuere på FCK-Brøndby. Tilskuertallene har vært brukbare i Royal League denne sesongen, men Enga er blandt de med absolutt dårligst tall. http://no.royalleague.com/page.aspx?id=142

    Comment


    • #49
     Re: Royal League

     Sitat: Den man, 12 februar 2007 11:39 skrev VIFpatriot:     > Får vi FCK i kvarten, blir det beintøft, men du verden så morsomt det hadde vært. Tror faktisk det kan bli rundt 10000 på Bislett i en sånn kamp.

     >

     >     ---------------     etter den innsatsen FCK har vist i RL, er det jo egentlig en fryd å møte dem - makan til ræl! samtidig hadde det smakt godt med en tur til kongens by!     terje     Comment


     • #50
      Re: Royal League

      Sitat: Den tir, 13 februar 2007 12:19 skrev Brandy:      > Sitat: Den man, 12 februar 2007 11:39 skrev VIFpatriot:

      >

      > > Får vi FCK i kvarten, blir det beintøft, men du verden så morsomt det hadde vært. Tror faktisk det kan bli rundt 10000 på Bislett i en sånn kamp.

      > >

      > >

      >

      > ---------------

      >

      > etter den innsatsen FCK har vist i RL, er det jo egentlig en fryd å møte dem - makan til ræl! samtidig hadde det smakt godt med en tur til kongens by!

      >

      > terje

      >

      >      Om vi trekker FCK i kvarten, blir det bare hjemmekamp mot dem (nytt opplegg). Men vi kan møte Brøndby i København i semi, hvis de slår FCK i siste gruppekamp og vinner sin kvartfinale.

      Comment


      • #51
       Re: Royal League

       FCK vant 3-1 i dag. Siste kampen dems er hjemme mot Hammarby neste søndag (25.2.) kl 17. De er videre til kvarten hvis de unngår å tape med mer enn 4 mål - da kan man vel si at de er videre.
       Beaker

       Comment


       • #52
        Re: Royal League

        Hmm... FCK slo Bajen 4-0 idag.        Jeg veit ikke om jeg er så veldig begeistra om det er dem vi møter.

        Comment


        • #53
         Re: Royal League

         ser dessverre ut som om fck har satt inn RL-giret. kan ikke si jeg er så happy for det!         blir spennende i helga, håper folk kjenner sin besøkelsestid!!         terje

         Comment


         • #54
          Re: Royal League

          Da blei det VIF mot Helsingborg. Er rimelig godt fornøyd, jeg.

          Comment


          • #55
           Re: Royal League

           Var det snakk om at Norge var bedre fordi de gjorde det bedre i gruppespillet? Nå er alle norske lag ute av Royal League.

           Comment


           • #56
            Re: Royal League

            Lett positivt nytt fra Royal League: Tom Nordlie ble utvist            - Latterlig, mener LSK-treneren etter straffetap mot danske OB.
            DANSK VÅLERENGA SUPPORT. NÅ PÅ NETT: [url]www.valerenga.frac.dk[/url]

            Vort forum er ÅPENT FOR ALLE!

            Jeg vil ha Rajko Lekic til Enga!

            Comment


            • #57
             Re: Royal League             Nå vant Brøndby hele sulamitten, med en pottesur Solbakken på sidelinjen.             En fryktelig rotete og amatørmessig cup, som igjen ser ut til å stå i fare for å avgå med døden:

             I den nåværende form, så er jeg kanskje ikke helt uenig. Tror Kongen/Knugen og Dronningen har gitt innspill på at de ikke synes at turneringen ikke kvalifiserer til å være Royal.. Men kanskje en Almue-Cup kan reise seg av asken...
             Når nøden er størst er hjelpen nærmest borte.

             Comment


             • #58
              Re: Royal League

              Men danske journalister er fornøyelige å lese, her fra BT:              "Men kampen tog en dramatisk drejning og steg gevaldigt i intensitet i det 37. minut, da dommeren skulle vurdere en klassisk situation i FCKs målfelt. Efter et hjørnespark står Brøndbys Mark Howard og FCKs Jesper Grønkjær og flår i hinandens trøjer. Da Howard samtidig glider på højre fod og udfører et par stilsikre dansetrin fra Svanens Død, før han falder til jorden som ramt af en bazooka, peger dommer Øvrebø resolut på den hvide kridtplet 11 meter fra baglinien. I tilgift gav han gult kort til en rasende Jesper Grønkjær."              og avslutter "Status på årets Royal League er, at mestrene fra Brøndby tjente godt fem mio. kroner til klubkassen og fik en længe ventet succesoplevelse, mens der var knap tre mio. til de tabende finalister fra FCK. Desuden fik de to hold en god gang træning i vinterpausen, hvilket man ikke skal kimse af. Og hvis bare kampene i Royal League fremover kan blive lige så spændende og velspillede som finalen, byder vi turneringen velkommen igen i december."              Tror vår holdning til Royal League hadde vært svært positiv om det var vi som vant en finale. Gir tross alt ca 5 mill og god selvtillit.

              Comment


              • #59
               Re: Royal League

               Endrer Royal League

               Royal League-ledelsen tar grep og går fra tre puljer med fire lag til fire puljer med tre lag i gruppespillet.               Aftenposten gir deg ny innsikt og et raskt nyhetsoverblikk. Vi hjelper deg med å forstå hvorfor ting skjer, og hvordan verden henger sammen.


               https://m.youtube.com/watch?v=jkhpZoPOfZI

               Comment

               Working...
               X