Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Slakter talentsatsningen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Slakter talentsatsningen

  Men Enga er på topp (sammen med Tromsø) og tar opp 3 juniorer i A-stallen. Skiklubben som har rykte på å være gode tar bare opp en.  http://www.dagbladet.no/sport/2006/11/28/484375.html  Veldig bra!! Jeg er stolt av gutta som kommer opp!!
  ....

  Tråkk på en KANARI

 • #2
  Re: Slakter talentsatsningen

  Skiklubben utvikler jo ikke gutta selv.. Er jo bare NTG studenter eller unggutter hentet som har utvikla seg i mindre klubber..  Hvor mange av unggutta deres har spilt på yngres hos dem?
  Fristilt!

  Comment


  • #3
   Re: Slakter talentsatsningen

   Poenget er vel at de bruker en del av 17-19 åringene sine i kamper.

   Comment


   • #4
    Re: Slakter talentsatsningen

    Har jo fått med meg at Nouri, Brix og Singh er tilbudt hospitant-avtaler, men er de fullverdige medlemmer av a-stallen som Glenn, Jalal, Fellah osv? Kan ikke huske at hospitant-ordningen ble nevnt da de signerte sine kontrakter.

    Comment


    • #5
     Re: Slakter talentsatsningen

     Sitat: Den ons, 29 november 2006 15:53 skrev Grim:     > Poenget er vel at de bruker en del av 17-19 åringene sine i kamper.     -------------------     Sant nok. like vel irriterende at de får skryt (kanskje ikke i denne artikkelen men) for juniorsatsing når de ikke produserer selv!
     Fristilt!

     Comment


     • #6
      Re: Slakter talentsatsningen

      I artikkelen nevnt av 2m[alfakrøll]s      Hareide klager over at bare 11 juniorer tas opp i a-stallen til eliteserielagene. Han nevner lyn som et unntak som er gode på juniorsatsing.      Har han virkelig så dårlig oversikt?      Skjønner ikke at vi som utvikler spillere selv blir nevnt her. Mener vi er klart bedre en Lyn på satsing på juniorer. Forskjell på å utvikle spillere selv og å kjøpe spillere som er unge.

      Comment


      • #7
       Re: Slakter talentsatsningen

       Skiklubben Lyn er gode på Juniorsatsingen sin. Ikke vits i å rakke ned på arbeidet som gjøres der i forhold til det. Problemet er at de får uforholdsmessig mye skryt for dette arbeidet i og med at de kjøper unge spillere fra 17-19 år i stort monn. Veldig få er fostret i Lyn eller Oslo. At Lyn er fantastiske i sitt juniorarbeide er en overdrivelse og Vålerenga satser bedre og bredere enn Skiklubben på dette feltet. Hareide og flere lar seg tydeligvis lure av Lyn`s uttalelser om at de har Eliteseriens yngste stall. Og helt ærlig hva har det å si for Hareide at Eliteseriens yngste stall er Lyn så lenge de eneste som spiller fast er utlendinger. Trist som faan!       Vålerenga og flere andre klubber driver et bedre arbeid enn Lyn på dette feltet og selvskrytet til Skiklubben bør ties ned. Det vil slå tilbake på dem selv etterhvert. Verdt å ta med seg i Skiklubbenåndedraget er at 2 av disse "unge spillerne"; Lars E. Eriksen og C.Dahl har sluttet med toppfotball noen år etter at de kom til Skiklubben. Er det å ta vare på unge spillere? Hvorfor har de sluttet? Nigerianerne i klubben, alle som en, har jo blitt gjenstander for et økonomisk spill av uante dimensjoner. Er Lyn uskyldige i dette? Har deoppført seg hederlig med disse unge spillerne? Kristian Flittie Onstad gikk til Esbjerg. Han var misfornøyd med for lite spilletid. Oj så flinke vi er med unge spillere.

       Skiklubbens arbeid med unge spillere er vel og bra, men det triste er at ungdomsarbeid drives godt i Odd, Start, Rosenborg, Ålesund, Tromsø og ikke minst Vålerenga. At oppmerksomheten rettes bort fra det gode arbeidet i disse klubbene er intet mindre enn en skam. Dette sier jeg først og fremst ikke som en svoren Enga-supporter men fordi det irriterende mantraet om Lyn som "ungdomsklubben" er galt. Mange klubber jobber like godt med sine ungdomsavdelinger og snart vil mange høste fruktene av arbeidet. Veldig snart!
       Man må delta for å vinne

       Comment


       • #8
        Re: Slakter talentsatsningen

        Sitat: Den ons, 29 november 2006 21:15 skrev thorstein:

        > Skiklubbens arbeid med unge spillere er vel og bra, men det triste er at ungdomsarbeid drives godt i Odd, Start, Rosenborg, Ålesund, Tromsø og ikke minst Vålerenga. At oppmerksomheten rettes bort fra det gode arbeidet i disse klubbene er intet mindre enn en skam. Dette sier jeg først og fremst ikke som en svoren Enga-supporter men fordi det irriterende mantraet om Lyn som "ungdomsklubben" er galt. Mange klubber jobber like godt med sine ungdomsavdelinger og snart vil mange høste fruktene av arbeidet. Veldig snart!        Hey !!

        Rosenborg er da vitterlig i samme skuff som lyn om ikke værre.

        De har ikke lag under junior - de henter spillere fra "samarbeids klubber" dvs i en omkrets av 50 mil rundt.

        Og når lyn henter inn spillere til juniorlaget,hvor blir det av de spillerne som spilte gutte fotball der ? Tas de vare på ?

        fran

        Comment


        • #9
         Re: Slakter talentsatsningen

         RBK fikk vel påpass fra enten NFF eller UEFA om at de måtte opprette egen junior-stall.

         RBK har i hvertfall det nå, RBK2 fungerer som junior-lag (de spiller i 2. div). Så har du RBK3 som spiller i 3. div.         Junior-laget til RBK var forresten i NM-finalen i år.

         Comment


         • #10
          Re: Slakter talentsatsningen

          Sitat: Den tor, 30 november 2006 11:43 skrev Muppetkokken:

          > RBK fikk vel påpass fra enten NFF eller UEFA om at de måtte opprette egen junior-stall."

          Det er vel krav for å få eliteserielisens, er det ikke?

          Comment


          • #11
           Re: Slakter talentsatsningen

           Sitat: Den tor, 30 november 2006 11:53 skrev FrankO:           > Sitat: Den tor, 30 november 2006 11:43 skrev Muppetkokken:

           > > RBK fikk vel påpass fra enten NFF eller UEFA om at de måtte opprette egen junior-stall."

           >

           >

           > Det er vel krav for å få eliteserielisens, er det ikke?

           _________________________________           Kan nok stemme det ja.

           Jeg klipper hemningsløst fra "Norsk klubblisens"-dokumentet.

           (http://www.fotball.no/t1.aspx?p=58633)           "Denne godkjenningen krever at klubben oppfyller følgende kriterier:

           - Minst tre ungdomslag i aldersklassene 12 til 18 år i selve klubben eller i annen klubb som mottar

           økonomisk støtte og ulike former for kompetanseoverføring fra lisenssøker, gjennom et nærmere

           definert samarbeid. Dette forutsetter imidlertid at klubbene geografisk befinner seg i samme by

           eller region, og at den frie konkurranse er sikret i henhold til kampreglementet § 1-3.

           - Ovennevnte spillere skal være registrert hos NFF, eksempelvis i NAIS-systemet.

           - Ovennevnte lag skal delta i det ordinære seriesystemet administrert av krets eller NFF."

           Comment


           • #12
            Re: Slakter talentsatsningen

            Rosenborg er et eget tema når det gjelder ungdomssatsing. De har et helt annet areal å jobbe i.

            Klubben har tross alt spyttet en god del penger inn i lokale klubber i den peioden de ikke hadde egen ungdomsavdeling. Nå har de en velfungerende juniorstall og guttelag er på vei. De har på mange måter en enklere vei enn lagene som ligger i østlandsområdet, men samtidig har de tross alt alltid vært flinke til å satse på trønderne sine uansett hvor vondt det er å svelge.
            Man må delta for å vinne

            Comment


            • #13
             Re: Slakter talentsatsningen

             Sitat: Den tor, 30 november 2006 12:57 skrev thorstein:             > Rosenborg er et eget tema når det gjelder ungdomssatsing. De har et helt annet areal å jobbe i.

             > Klubben har tross alt spyttet en god del penger inn i lokale klubber i den peioden de ikke hadde egen ungdomsavdeling. Nå har de en velfungerende juniorstall og guttelag er på vei. De har på mange måter en enklere vei enn lagene som ligger i østlandsområdet, men samtidig har de tross alt alltid vært flinke til å satse på trønderne sine uansett hvor vondt det er å svelge.             Som jeg skrev over her, så har ikke rbk noe UNDER junior alder.

             Det er mulig at de er på gang med noe men det var talent satsingen vi snakket om.

             De har samarbeid med lokale klubber(her skrev jeg litt flåsete

             "innen 50 mils omkrets" som jo er feil i.o.m. at skeid ligger 56 mil unna).

             Poenget mitt er at jeg tror pr. i dag er Enga den beste klubben innen talent satsing i Norge, og all honnør til apparatet rundt

             med Myhre , Holter , Rostad ,Loberto og resten.
             fran

             Comment


             • #14
              Re: Slakter talentsatsningen

              Kan godt være at Enga er i ferd med å bli ledende på dette området, men det har ikke alltid vært slik. Heldigvis har klubben satset riktig de siste årene og derfor fått sportslig suksess OG en av de mest spennende juniorstallene i Skandinavia. RBK har i mange år lurt seg unna regelen Mupettkokken refererer til. Kan ikke ved å legge godviljen til forstå hvorfor de har fått lov. Kan godt tenke meg et svar på dette av noen som har tanker rundt hvorfor de kan bryte et regelverk som egentlig bare blir viktigere og viktigere i forhold til norsk fotballs suksess!

              Vålerenga er i ferd med å bygge opp en ungdomssatsing jeg tror vil kulminere i mange seriegull i årene som kommer.

              Skulle gjerne vært på fremtidskvelden for foreldre til barn i Vålerenga som ble arrangert i Vallhall på tirsdag, men da lå jeg hjemme med filleinfluensa og var ynkelig far og husfar. Referatet fra denne kvelden blir garantert god lesning. Entusiasmen og gleden mange har i forhold til dette emnet er veldig stor og mange vil være med å bygge opp Vålerengas barne og ungdomsavdeling. Vålerenga skal være en god klubb for bredde og topp og dette skapes via den entusiasmen ansatte, foreldre og ungdom viser i forhold til klubben sin.
              Man må delta for å vinne

              Comment


              • #15
               Re: Slakter talentsatsningen

               >men samtidig har de tross alt alltid vært flinke til å satse på >trønderne sine uansett hvor vondt det er å svelge.               Ja har de det?               Hvis man har sett førsteelverene til bartene opp gjennom åra, er det sjelden det har vært mer enn 2 trøndere på banen av gangen. Ikke noe å rope hurra for akkurat.               Dorian Stefan
               *****KREPP ARMY*****
               DU KREPPER FOR FLERE ENN BARE DEG SJÆL
               Ein, to, tri Syngepoliti!

               Comment

               Working...
               X