Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kaptein

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Kaptein

  Kan ikke vpn lage en vote på den a ?  1. Grindheim

  2. Wæhler

  3. Sørensen  Mitt valg

  Comment


  • #32
   Re: Kaptein

   Når (og hvorfor) ble Grindheim hetende Pelle?

   Er det noen som skulle hete Pelle så er det etter min mening Berre. Han likner jo så inmari på Pelle Parrafin.   Uansett; Grindis (når ble han hetende Grindis??!!) som kaptein!!!

   Wæhler og Freddy visekapteiner
   "Hugh Grant har gjort for britiske menn, det Lena fra Døden på Oslo S har gjort for jenter på kjøret...." Oscar Wilde(1854-1900)

   Comment


   • #33
    Re: Kaptein

    Ønsket er etterfulgt.    Skal man diskutere kapteinsemnet mer, så fortsetter det i denne tråden, pollen er kun for avstemming.
    in Absinthia

    Comment


    • #34
     Re: Kaptein

     Pelle er kort for Grine-Pelle og kommer av at Grindheim er en sutrekopp hvis han taper i et eller annet. I følge resten av laget er han elendig i kortspill, så han er sutrete ganske ofte.
     in Absinthia

     Comment


     • #35
      Re: Kaptein

      Wæhler per i dag, men Grindheim hvis man skal tenke fremover (og det skal man jo). At Thomas Holm er født på Oslo øst er vel knappest relevant her, det er vel litt andre egenskaper enn riktig fødested man trenger hos en kaptein.

      Comment


      • #36
       Re: Kaptein

       Sitat: Den fre, 15 desember 2006 15:56 skrev Hjesus:       > Pelle er kort for Grine-Pelle og kommer av at Grindheim er en sutrekopp hvis han taper i et eller annet. I følge resten av laget er han elendig i kortspill, så han er sutrete ganske ofte.       Dette ble vel innstiftet av Ivers... hvis jeg husker rett..
       ....

       Tråkk på en KANARI

       Comment


       • #37
        Re: Kaptein

        Sitat: Den lør, 16 desember 2006 02:26 skrev 2m[alfakrøll]s:        > Sitat: Den fre, 15 desember 2006 15:56 skrev Hjesus:

        >

        > > Pelle er kort for Grine-Pelle og kommer av at Grindheim er en sutrekopp hvis han taper i et eller annet. I følge resten av laget er han elendig i kortspill, så han er sutrete ganske ofte.

        >

        > Dette ble vel innstiftet av Ivers... hvis jeg husker rett..        Ja for ivers er ikke noe verre? hahaha        Ivers er vel verdens største sutrekopp        En by et lag

        Comment


        • #38
         Re: Kaptein

         Kongen har talt!         http://www.nettavisen.no/ioslo/article893415.ece         Og personlig stiller jeg meg bak det valget,

         Comment


         • #39
          Re: Kaptein

          21 dager før seriestart har de fleste klubbene i Tippeligaen avgjort hvem som blir kaptein og visekaptein. Trenerne i VIF, LSK, Odd, FFK og Viking trenger imidlertid litt mer tid før de bestemmer seg for hvem som blir tildelt den ærefulle oppgaven.          http://www.fxt.no/tippeligaen/article934105.ece

          Comment


          • #40
           Re: Kaptein

           Pelle, Ronny eller Freddy ifølge iOslo.no http://www.nettavisen.no/ioslo/article939258.ece
           Ikke lær deg selv å kjenne. Du blir alltid skuffet

           Comment

           Working...
           X