Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

TV2 og favorisering

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • oyvin
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den fre, 08 desember 2006 22:34 skrev FrankO:  > Jeg setter ti kroner på at konfliktene innad i klubben er over den dagen Bohinen forlater klubben.  Jeg vedder imot.

  Leave a comment:


 • Arnehgr
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  "Lagde noe leven omkring en landskamp mot Frankrike..."  Jepp det var like etter at Frankrike foretok en prøvesprengning av atombombe på ei stillehavsøy, mener jeg. Noen ser på dette som negativt, andre som engasjement...

  Leave a comment:


 • murt
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den fre, 08 desember 2006 23:53 skrev qxvrea:  > Sitat: Den fre, 08 desember 2006 21:43 skrev lars23:

  >

  > Jeg er enig med FrankO på det at Bohinen har mye av skylda for bråket. Han var jo i sin tid ansett som verdens grådigste fotballspiller (i England riktignok). Lagde noe leven omkring en landskamp mot Frankrike...  _______________________________  Noe som førte han inn i en av de mest geniale sangene som noen gang er laget om norske idrettsutøvere... der han, Koss og Fjørtoft fikk gjennomgå. Legendarisk! Takk, Postgirobygget!

  Leave a comment:


 • dikern
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den søn, 10 desember 2006 11:26 skrev usbenga:  > Nå må enkelte her slappe av litt. Det Kjetil har gjort er absolutt ikke drittslenging. Da får dere åpne ordboka og lese litt. Men at han uttrykker bekymring for Engas videre vei viser bare engasjement.

  > Derimot er det mange her som slenger dritt om Kjetil, og det syns jeg er jævlig ufortjent.  Rekdal sa ikke ETT ord om Vålerenga mens Tippeligaen pågikk. Mediene var antagelig på han hele tia.  Nordlie begynte å gnåle på Start helga etter han fikk sparken.  Rekdal har vært fantastisk lojal mot Vålerenga etter at han trakk seg, at han kommer med noen kommentarer i et intervju (hvor han sier ting som er helt sant) kan da ikke være noe å skrike opp for.

  Leave a comment:


 • usbenga
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Nå må enkelte her slappe av litt. Det Kjetil har gjort er absolutt ikke drittslenging. Da får dere åpne ordboka og lese litt. Men at han uttrykker bekymring for Engas videre vei viser bare engasjement.

  Derimot er det mange her som slenger dritt om Kjetil, og det syns jeg er jævlig ufortjent.

  Leave a comment:


 • Alex Malager
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Tja, at de ikke liker han vil vel være en ganske sannsynlig grunn.  Leave a comment:


 • Grim
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Nå var vel Rekas kommentarer et spark mot styret siden de har brukt så lang tid på å finne en sportsdirektør (som ingen viste at vi manglet) og en direktør. Det tyder på uenighet i styret.  Videre har det ikke vært gjort noen spillekjøp og det virker ikke som om det er noen betalingsvilje for det heller. Til slutt skal vi ikke glemme at Petter og Reka fortsatt snakker sammen så Reka prater ikke bare sprøyt og det er tydelig at han fortsatt har varme føleser for klubben. Det at enkelte her furter og mener han kaster dritt, er patetisk, osv. velger å tolke Rekas utsagn på verst mulige måte. Hvorfor de gjør det aner jeg ikke.

  Leave a comment:


 • FrankO
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den lør, 09 desember 2006 17:40 skrev Bohem1:

  > Hva mener du med dette? - Hvem sin side er du på? - Så klart de skal vise bilder av enga, når vi spiller i Royal League."

  Du mener hvilken side jeg er på. Jeg er på Vålerengas side. Men det betyr ikke at jeg lar fornuften ligge igjen hjemme. Kanalen som har rettighetene på RL viste bilder fra Vålerenga. Skjønner ikke helt hva som er problemet her.  Leave a comment:


 • Bohem1
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den fre, 08 desember 2006 10:51 skrev FrankO:  > Selv om mange her mener Vålerenga er verdens beste og verdens mest populære lag så er virkeligheten en annen. >

  >  Hva mener du med dette? - Hvem sin side er du på? - Så klart de skal vise bilder av enga, når vi spiller i Royal League.  OG JA - ENGA ER VERDENS BESTE OG MEST POPULÆRE LAG (på disse sidene... - du kan jo eventuelt ta en meningsmåling...)  PS - så dokumentaren med Reka og den var helt grei synes jeg - forhåndsomtalen var mye værre (trodde han hadde stukket enga i ryggen).

  Leave a comment:


 • Brandy
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  nå er vel egentlig ikke rekdals meninger om klubben så forbanna interessante lenger?! samtidig er forhåpentligvis dette sagt i frustrasjon over egne resultater i lierse.. han har ikke akkurat hatt noen "nordlie-effekt" der nede i belgium.. c",)  terje

  Leave a comment:


 • johnoler
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Hvis Rekdals kommentarer er faktiske og ikke forvridd, synes også jeg det er på grensen til patetisk. Hvordan er det mulig å snakke om uenighet vedrørende "veien å gå" før i det hele tatt viktige roller er på plass. Direktør mangler fortsatt, trener har ennå ikke signert og sportsdirektør er ikke aktiv før utpå nyåret. Det er jo *de* som (sammen med andre) skal definere den videre vei.

  Jeg tror ikke han sikter til den såkalte konflikten med Bohinen etc. når han sier ?veien videre?. Det virket på meg som dette ligger hakket over de ting både trener og sportsdirektør har fullmakt til. Mulig jeg tar helt feil, men de blir interessant å se hele intervjuet i morgen.

  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den fre, 08 desember 2006 23:53 skrev qxvrea:  > Sitat: Den fre, 08 desember 2006 21:43 skrev lars23:

  >

  > > Når man først er inne på TV2- noen som så innslaget med Reka på tv2-sporten??

  > > Reka sier han tviler på at klubben kan lykkes når man ikke er enige om hvilken vei man skal gå... han om det- men reporteren sier at "ja- nå er det konflikter igjen i klubben"??!! Noe jeg ikke har fått med meg?? Nå er det jo bedre enn på lenge?? Aalbu er ansatt, Enga har ikke tapt på aldri så lenge- ny direktør er på vei inn osv

  > > Hva er i veien med tv2...?

  >

  > Det -var- bråk, men det ble effektivt stoppa allerede i startfasen. Dermed slapp man det helt store gnålet om hva som skjer. Bohinen forstod vel omsider at vikar/konstituert ikke er det samme som fast ansatt og ble stille.

  >

  > Det Rekdal sier er jo absolutt sant. Man må gå samme vei hvis hele følget skal komme fram. Hvis to stykker skal til Bergen, blir man temmelig alene hvis den ene snur på Voss.  ----  Det er klart han har rett i det han sier når det gjelder målsetting og ambisjoner. Det folk reagerer på er måten det sies på og tidspunktet.

  Leave a comment:


 • dikern
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den fre, 08 desember 2006 21:43 skrev lars23:  > Når man først er inne på TV2- noen som så innslaget med Reka på tv2-sporten??

  > Reka sier han tviler på at klubben kan lykkes når man ikke er enige om hvilken vei man skal gå... han om det- men reporteren sier at "ja- nå er det konflikter igjen i klubben"??!! Noe jeg ikke har fått med meg?? Nå er det jo bedre enn på lenge?? Aalbu er ansatt, Enga har ikke tapt på aldri så lenge- ny direktør er på vei inn osv

  > Hva er i veien med tv2...?  Det -var- bråk, men det ble effektivt stoppa allerede i startfasen. Dermed slapp man det helt store gnålet om hva som skjer. Bohinen forstod vel omsider at vikar/konstituert ikke er det samme som fast ansatt og ble stille.  Det Rekdal sier er jo absolutt sant. Man må gå samme vei hvis hele følget skal komme fram. Hvis to stykker skal til Bergen, blir man temmelig alene hvis den ene snur på Voss.  Jeg er enig med FrankO på det at Bohinen har mye av skylda for bråket. Han var jo i sin tid ansett som verdens grådigste fotballspiller (i England riktignok). Lagde noe leven omkring en landskamp mot Frankrike og nå i VIF.  Selvsagt er det frustrerende å bli veiet og funnet for lett, spesielt hvis man har jævla lyst på den jobben. En person som hadde satt klubben foran seg selv (Rekdal feks) ville nok aldri ha gjort noe på samme måten.  Samtidig er jo planlagte lekkasjer et veldig bra triks for å få seg oppmerksomhet. Se på hvordan Microsoft helt bevist lekket en uspiselig lisens for Windows Vista (nytt operativsystem). Dette ble dratt opp i alle IT-relaterte nyhetssider, blader osv - før de merkelignok snudde og endret lisensen.  Leave a comment:


 • lars23
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Sitat: Den fre, 08 desember 2006 22:34 skrev FrankO:  > Konfliktene som plutselig blussa opp i TV 2 starta da Bohinen ikke fikk jobben han har vikariert i. Etter den nyheten plutselig kom ut i media (og naturligvis ble Bohinen den man synes synd på) har TV 2 visst om både det ene og det andre om hva Bohinen skal gjøre. Han har vært på utkikk etter andre jobber og han har vurdert å konakte advokat etc. Helt tilfeldig at TV 2 vet dette naturligvis.

  >

  > Er det en mulighet at Rekdal har rett i det han sier? At konfliktene ikke er over i klubben? Når TV 2 hevder de vet det er konflikter, hvem tror dere har gitt dem det inntrykket? Rekdal? Eller kanskje han som har sutra mest de siste par ukene?

  >

  > Jeg setter ti kroner på at konfliktene innad i klubben er over den dagen Bohinen forlater klubben. Jeg vedder nye ti kroner på at TV 2 plutselig vet mindre om hva som skjer i kulissene på Valle.

  >

  > Noen som vedder i mot?

  >

  Det er mulig du har dekning for dine påstander om at Bohinen er tv2s kilder, det vet jeg ingenting om. Men det var da faktisk i Rønsens intervju at Bohinens frustrasjon kom frem for første gang.

  Leave a comment:


 • FrankO
  replied
  Re: TV2 og favorisering

  Konfliktene som plutselig blussa opp i TV 2 starta da Bohinen ikke fikk jobben han har vikariert i. Etter den nyheten plutselig kom ut i media (og naturligvis ble Bohinen den man synes synd på) har TV 2 visst om både det ene og det andre om hva Bohinen skal gjøre. Han har vært på utkikk etter andre jobber og han har vurdert å konakte advokat etc. Helt tilfeldig at TV 2 vet dette naturligvis.  Er det en mulighet at Rekdal har rett i det han sier? At konfliktene ikke er over i klubben? Når TV 2 hevder de vet det er konflikter, hvem tror dere har gitt dem det inntrykket? Rekdal? Eller kanskje han som har sutra mest de siste par ukene?  Jeg setter ti kroner på at konfliktene innad i klubben er over den dagen Bohinen forlater klubben. Jeg vedder nye ti kroner på at TV 2 plutselig vet mindre om hva som skjer i kulissene på Valle.  Noen som vedder i mot?

  Leave a comment:

Working...
X