Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kjetil Wæhler

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Kjetil Wæhler

  Når en klubb svarer 'nei', så bør det alltid leses som om "han selger vi dyrt". Prisen bør selvfølgelig vurderes i forhold til en eventuell svekkelse av laget og prisen på erstattere. Alle klubber er i dag villige til å selge enhver spiller bare prisen er god nok.  Når det gjelder Wæhler og rykter rundt hans personlige ønske om å komme "hjem" til Lyn, så tror jeg ganske enkelt at han ønsker å sikre seg best mulig økonomisk. Jeg tviler sterkt på at han ønsker å skifte klubb om dette ikke gir ham selv bedre personlige betingelser, eventuelt utsikter til å få en stilling i Lyn etter endt karriere som spiller.

  Er man 30 år, til tider ganske mye plaget med skader, samtidig som man ikke har gjort stort annet i livet enn å spille fotball, så er det naturlig at man ønsker å sikre seg best mulig økonomisk før man må legge fotballskoene på hylla for godt. Dette pratet om "å ønske seg hjem", er bare vås.  Uansett hva som kommer til å skje med Wæhler fremover, så vil jeg huske ham som en spiller som alltid ga maksimalt. Ingen syting og klaging. Ikke noe piss om at man den ene dagen elsker denne klubben over alt på denne jord, for neste dag å signere for en motstander.

  Comment


  • #17
   Re: Kjetil Wæhler

   Det kan hende dette ryktet stammer fra når Kjetil satt på benken mellom de to skadene i høst, når Ronny og Tom Henning var så jævlig bra sammen. Kjetil er ikke akkurat vant til å bli benka og kan fort ha sagt noe sånt som at "det ikke er aktuelt å bli sittende på benken i vål'enga for godt."   Men det er ikke akkurat noe å frykte. En skadefri Wæhler hadde vært fast på ethvert lag i TL, antagelig la på høyere nivå også. Wæhler er en spiller vi aldri kan miste fra Enga, altfor viktig og det virker som om alle i den bakrefirrern senker skulderne når han spiller.

   Comment


   • #18
    Re: Kjetil Wæhler

    Og de 13000 +/- som sitter på tribunen
    Stolthet, tradisjon og religion kan ikke kjøpes!

    Comment


    • #19
     Re: Kjetil Wæhler

     Kjetil sier nå på viftv at ryktene er bare tull!     Endelig helt bekreftet!!
     Stolthet, tradisjon og religion kan ikke kjøpes!

     Comment


     • #20
      Re: Kjetil Wæhler

      Sitat: Den man, 15 januar 2007 15:56 skrev eiks:      > Kjetil sier nå på viftv at ryktene er bare tull!

      >

      > Endelig helt bekreftet!!      Det er gull å høre!!
      Vå'lenga ultra

      Comment


      • #21
       Re: Kjetil Wæhler

       Sitat: Den man, 15 januar 2007 15:57 skrev Blør For Enga:       > Sitat: Den man, 15 januar 2007 15:56 skrev eiks:

       >

       > > Kjetil sier nå på viftv at ryktene er bare tull!

       > >

       > > Endelig helt bekreftet!!

       >

       > Det er gull å høre!!       Ikke bare det, men at prebens drøm på vestkanten ble knust er jo litt ekstra stas       Comment


       • #22
        Re: Kjetil Wæhler

        Stakkars Preben har ikke noe annet enn halmstrå og klamre seg til, må si jeg føler medynk. Fantastiske visjoner om hegemoni i hovedstaden, trofeer og landslagstoppere på laget blir knust en etter en. Det eneste de har igjen er gleden over aldri og tape derbyene, men statistisk sett burde det halmstrået også ryke snart.

        Stakkars Lyn, de er og blir en parantes i norsk fotball.

        Comment


        • #23
         Re: Kjetil Wæhler

         her har man en gjennomsnittelig arrogant enga-fan ja...som de fleste engafolk egentlig er, er også du ute etter å kritisere andre framfor å støtte ditt lag ordentlig. det er konkludert med at kjetil helst vil til lyn, lyn vil ha han, men enga vil ikke la han gå. Og jo, han er faktisk en god del mer lyn-gutt en mossinger, hele sin karriere for lyn spilte han med hjerte utafor drakta, ga alt i duellene, og vant de fleste. Det er overhodet ikke et snev at sannhet i at han er mer enga-gutt en lyn-gutt hvertfall. Så mye har da jeg også forstått... Dessuten handler ikke framfor alt "nye utfordringer" om å spille på en annen stadion, sånn som du antyder, men å spille for en annen klubb, noe han vil gjøre om han kommer til lyn. Og jo, rødt er en finere farge på drakta en blått hvertfall. Blått forbinner jeg med himmelen og Gud, rødt med blod, helvete og dramatikk, med andre ord; rødt er penere enn blått, også på drakta.         Og vi får for guds skyld håpe at åge hareide er klok nok til å ta med spillere fra norges fremste lag i troppen sin... sees til flere debatter

         Comment


         • #24
          Re: Kjetil Wæhler

          Å Nei. En sinna Lyn-gutt som ikke har fått vilja si. Også så sur da gitt. Er det fordi det er dårlig med snø mon tro. Ikke lett å stå på ski da gitt...
          Man må delta for å vinne

          Comment


          • #25
           Re: Kjetil Wæhler

           Sitat: Den man, 15 januar 2007 20:01 skrev FCLYNOSLO4EVER:           > her har man en gjennomsnittelig arrogant enga-fan ja...som de fleste engafolk egentlig er, er også du ute etter å kritisere andre framfor å støtte ditt lag ordentlig. det er konkludert med at kjetil helst vil til lyn, lyn vil ha han, men enga vil ikke la han gå.

           ------------------------------           Hvem har konkludert med det? Er det deg? Eller er det noen av kompisene dine på bastionen sitt forum? Eller er det bror til en som kjenner en som hadde en kamerat som har snakket med Kjetil på byen? Uansett veldig troverdig...           Sitat: Den man, 15 januar 2007 20:01 skrev FCLYNOSLO4EVER:           Og jo, han er faktisk en god del mer lyn-gutt en mossinger, hele sin karriere for lyn spilte han med hjerte utafor drakta, ga alt i duellene, og vant de fleste.

           ---------

           Og det har han ikke gjort i Enga? Det var faktisk etter at han kom til Oslo øst at han ble tatt ut på landslaget.

           Sitat: Den man, 15 januar 2007 20:01 skrev FCLYNOSLO4EVER:

           Det er overhodet ikke et snev at sannhet i at han er mer enga-gutt en lyn-gutt hvertfall. Så mye har da jeg også forstått... Dessuten handler ikke framfor alt "nye utfordringer" om å spille på en annen stadion, sånn som du antyder, men å spille for en annen klubb, noe han vil gjøre om han kommer til lyn. Og jo, rødt er en finere farge på drakta en blått hvertfall. Blått forbinner jeg med himmelen og Gud, rødt med blod, helvete og dramatikk, med andre ord; rødt er penere enn blått, også på drakta.

           >

           > Og vi får for guds skyld håpe at åge hareide er klok nok til å ta med spillere fra norges fremste lag i troppen sin... sees til flere debatter

           ----------------           Vil du ha flere spile fra Rosenborg i troppen til Hareide? De var som de fleste kjenner til Norges fremste lag i fjor. Hvis du er gammel nok til å huske to år tilbake så var det Vålerenga som var Norges fremste lag, men det har du kanskje fortrengt?           Ellers vil jeg bare ønske deg god bedring og lykke til i år.           Rekdal har levert varene: Cupmester 2002, seriesølv 2004 og seriegull 2005

           Comment


           • #26
            Re: Kjetil Wæhler

            Enig med lyngutten i en ting, at Hareide tar med seg fler spillere fra norges fremste lag (edit: à la 2007) i troppen... Wæhler og DFH er vel de nærmeste, kanskje derek, men han er vel for gammel desverre..

            -‘-‘- Neste år tar vi alt -‘-‘-

            Comment


            • #27
             Re: Kjetil Wæhler

             Kjetil blir i enga, ferdig med det. vær litt stålt over det istedenfor å krangle

             Comment

             Working...
             X