Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga henter leiesoldater.. *

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #91
  Re: Leiesoldater..

  Sitat: Den tor, 30 mars 2006 10:05 skrev enga13:  > Helt enig med Viking76. nå må vi heller ha full fokus mot seriestart og støtte laget vårt maksimalt i kampen om poengene!!!!

  >

  Det har vi da alltid uansett?!  Utrolig hvordan folk ikke klarer å ha to/tre ting i hodet samtidig.

  Vi ønsker oss best mulig stall, best mulig spill; og best mulig resultater - hele tiden.

  Forum som dette er vår ventil, der vi kan diskutere fritt våre meninger om hvilke forventninger vi har til klubben vår.  Det blir derfor ytterst underlig å lese at vi bør konsentrere oss om å støtte laget fra tribunen.

  For min del er dette en selvfølge - uansett hva som foregår i klubben ellers.  Det som blir merkelig, er å lese at ytringer som dreier seg om skuffelse blir satt i bås med svik og urealistiske forventninger.  Man kan se det fra to sider. Den ene: i fjor vant vi serien for første gang siden'84, så derfor er det idiotisk å forvente det samme i '06.

  Den andre: vi vant serien i fjor, og et naturlig mål er å gjenta bedriften i '06.  Men det enkleste er jo selvsagt å se alt i svart/hvitt.  Så til dere som tolker oss som har vinnerforventninger til laget vårt som sutring/grining/syting eller hva faen dere ynder å kalle det; det vi ønsker er at laget vårt vinner igjen i år.  Og vi klarer og gi 100% støtte fra tribunen uansett hvem som spiller i vår vakre blå drakt.  Min bønn til dere som syter over at andre har meninger som divergerer fra deres er: det må man faktisk forvente på en debattside. Innad i en supportergruppe burde det faktisk ikke være så overraskende.  Thomas H.

  Comment


  • #92
   Re: Leiesoldater..

   Sitat: Den lør, 01 april 2006 01:18 skrev Thomas H:   > Sitat: Den tor, 30 mars 2006 10:05 skrev enga13:   >

   > Utrolig hvordan folk ikke klarer å ha to/tre ting i hodet samtidig.   Hvor lenge har du vært fotballsupporter sa du?

   Comment

   Working...
   X