Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Hovi kan bli VIF-speider

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hovi kan bli VIF-speider

  Tom Henning Hovi kan bli talentspeider for Vålerenga, skriver Dagbladet:  http://fotball.adressa.no/eliteserien/article72506.ece  Er faktisk litt skeptisk til dette. Hovi er en flott fyr som vi gjerne kan holde innenfor VIF-miljøet. Profesjonell i alt han gjør. Men i speiderrollen vil jeg ha en tidligere speider med inngående kjennskap til internasjonal såvel som norsk fotball forøvrig.

 • #2
  Re: Hovi kan bli VIF-speider

  Alt for at stakkars Kong-Henning skal slippe å kna feitinger oppe på Gjøvik.  Comment


  • #3
   Re: Hovi kan bli VIF-speider

   Sitat: Den man, 15 januar 2007 10:04 skrev clap:   > Tom Henning Hovi kan bli talentspeider for Vålerenga, skriver Dagbladet:

   >

   > http://fotball.adressa.no/eliteserien/article72506.ece

   >

   > Er faktisk litt skeptisk til dette. Hovi er en flott fyr som vi gjerne kan holde innenfor VIF-miljøet. Profesjonell i alt han gjør. Men i speiderrollen vil jeg ha en tidligere speider med inngående kjennskap til internasjonal såvel som norsk fotball forøvrig.   Det sto vel noe om at han var aktuell fordi han hadde god oversikt over spillere nedover i divisjonene. Tolker jeg dette rett skal han i så fall konsentrere seg om norske spillere. Hovi ville være en bra mann til dette. En fordel at speideren er en som kjenner oppdragsgiver godt. Så kan det vel hende at en annen blir engasjert for å "speide" i det utenlandske markedet.

   Comment


   • #4
    Re: Hovi kan bli VIF-speider

    Sitat: Den man, 15 januar 2007 10:04 skrev clap:    > Tom Henning Hovi kan bli talentspeider for Vålerenga, skriver Dagbladet:

    >

    > http://fotball.adressa.no/eliteserien/article72506.ece

    >

    > Er faktisk litt skeptisk til dette. Hovi er en flott fyr som vi gjerne kan holde innenfor VIF-miljøet. Profesjonell i alt han gjør. Men i speiderrollen vil jeg ha en tidligere speider med inngående kjennskap til internasjonal såvel som norsk fotball forøvrig.    Det må da være ypperlig å ha en speider med inngående kjennskap til norsk fotball, idrettutøvelse og med masser av erfaring.    Han kjenner også arbeidsgiveren, laget og miljøet.    Han er et kjent navn, en dyktig leder og bør absolutt få muligheten til å jobbe videre for Vålerenga.
    Søk på Klanens Masterstipend! Fristene er 1. mars og 15. oktober, hvert år.
    [url]http://www.klanen.no/klanen/klanens-masterstipend/[/url]

    Comment

    Working...
    X