Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Betaling for treningskamp

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Betaling for treningskamp

  Ser ikke problemet med å støtte de vakre blå med den 50-lappen ekstra... Vi har sesongkort, ungene har Miniklanskort, men vi reiste allikevel fra Eidvoll med tog, tok t-banen fra Jernbanetorget og betalte inngang for 2 voksne og 4 barn. Tok det som en skikkelig lørdagstur og koste oss skikkelig. Våre to yngste var på sin første kamp, og 2-åringen sang av full hals "12. mann på banen- vi er Klanen"...

  Selv om det totalt kostet oss 1000 kr å komme oss på treningskamp, så var det verdt hver eneste krone å se de vakre blå banke Liiiiiiiin ned i kunstgressskoa Gjør det gjerne igjen.
  Blør for Enga, dør for Enga!

  Comment


  • #32
   Re: Betaling for treningskamp

   Så vidt jeg husker å lese på fxt for en tid tilbake, så har vi noen av de dyreste sesongkortene her i Norge. Så å skylde på at folk klager over at vi ikke kjøper dyre spillere og samtidig ikke vil betale 50 kr i inngang på en treningskamp blir vel litt feil når du ser de andre lagene har råd til å kjøpe spillere. Tror ikke de ca 200 000 (?) dem tilsammen tjente på sandefjord og lyn kampen hjelper så alt for mye til spillerkjøp. Dersom alle treningskampene hadde vært inkludert i prisen på sesongkort, og folk hadde vært bevisst på dette hadde vi kanskje solgt 200 sesongkort til. Det er da faktisk alt som skal til for å dekke inntektene på treningskampene.



   120*1700=204 000



   Og som sagt lenger opp, ALLE som kommer på treningskamper har mest sannsynlig ikke sesongkort. Hvertfall ikke kjøpt dem enda. Dersom de fikk treningskampene gratis ville dem kanskje vært litt tidligere ute, og salget hadde økt mer tidlig, og ville kanskje skapt litt mer engasjement rundt sesongkortsalget - som igjen kunne ført til at dem som sitter å vurderer om dem kanskje skal kjøpe, kommer seg ned til sjappa litt fortere.



   Og når det ikke er mer enn 120 flere sesongkort som skal til, så tror jeg ikke dem taper spesielt mye penger på å legge inn treningskampene gratis. Men er jo mulig enda flere kommer på treningskamper også da:P
   IKAROS

   Comment

   Working...
   X