Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Bråk etter OB-Brann

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Bråk etter OB-Brann

  Selv Wikipedia har fått med seg hva ITK står for.  http://no.wikipedia.org/wiki/Casual#Uttrykk  Comment


  • #32
   Re: Bråk etter OB-Brann

   Sitat: Den tir, 27 februar 2007 22:08 skrev Dorian Stefan:   > Sitat: Den tir, 27 februar 2007 22:01 skrev VIF-for alltid:

   >

   > > Kan ikke dere som vet, forklare meg - og andre som lurer, hva "itk" står for da?

   >

   > Spør Pondus han har intialene itk på kornet

   > Han har vært å lest inne på iskoboysforumet og prøvd å legge 2 +2 sammen og fått tja...5,11.

   >

   > Dorian Stefan, som lurer på om det er noe som heter forumterrorister

   >   Etter litt frem og tilbake har vi altså fått vite at itk = in the know. Jeg skrev vel noe sånt kl. 2150 at det dreide seg om de som er innvidd, og dermed også har tilgang på lukket forum. Så 2+2 er vel fortsatt 4. Er vel bedre å være forumterrorist enn å slåss i gatene. Så lenge man fortsetter å dra klubben vår ned i søla får man tåle litt pepper på nettet også. Man er jo heller ikke nødt til å lese i tråder som dette.

   Comment


   • #33
    Re: Bråk etter OB-Brann

    Jeg lurer på om det finnes noe mulighet for å være noe i mellom fotballterrorist og forumterrorist.    Vifsupporter f.eks. Men da kommer jo dette vanskelige spørsmålet alltid opp. Hvor langt unna er man der A-laget til Vålerenga spiller kamp?

    Comment


    • #34
     Re: Bråk etter OB-Brann

     Sitat: Den ons, 28 februar 2007 02:39 skrev Baronen:     > Jeg lurer på om det finnes noe mulighet for å være noe i mellom fotballterrorist og forumterrorist.

     >

     > Vifsupporter f.eks. Men da kommer jo dette vanskelige spørsmålet alltid opp. Hvor langt unna er man der A-laget til Vålerenga spiller kamp?

     >     Det jeg sikter til Baronen, er at man slåss mot Bergensere (Lyn-Brann) i Spikersuppa samtidig som A-laget vårt spiller i Molde. Da er du langt unna...     Comment


     • #35
      Re: Bråk etter OB-Brann      > Det jeg sikter til Baronen, er at man slåss mot Bergensere (Lyn-Brann) i Spikersuppa samtidig som A-laget vårt spiller i Molde. Da er du langt unna...

      >

      >      Ja, ca 500 kilometer. Og poenget er?

      Comment


      • #36
       Re: Bråk etter OB-Brann

       Sitat: Den ons, 28 februar 2007 10:48 skrev Baronen:       >

       > > Det jeg sikter til Baronen, er at man slåss mot Bergensere (Lyn-Brann) i Spikersuppa samtidig som A-laget vårt spiller i Molde. Da er du langt unna...

       > >

       > >

       >

       > Ja, ca 500 kilometer. Og poenget er?

       >       Hva er poenget med å slåss med Bergensere i Oslo når Enga spiller i Molde?

       Comment


       • #37
        Re: Bråk etter OB-Brann

        Sitat: Den ons, 28 februar 2007 10:51 skrev Pondus:        > Hva er poenget med å slåss med Bergensere i Oslo når Enga spiller i Molde?

        >        Denne setninga kan du stoppe omtrent hvor som helst, men resultatet av spørsmålet faller i bunn og grunn på det samme.        Hva er poenget med å slåss med bergensere i Oslo når Enga spiller i Molde?

        Hva er poenget med å slåss med bergensere i Oslo når Enga spiller?

        Hva er poenget med å slåss med bergensere i Oslo?

        Hva er poenget med å slåss med bergensere?

        Hva er poenget med å slåss?        Jeg regner med at det ikke kommer noe intellektuelt svar på de spørsmålene, så jeg stiller like gjerne spørsmålet annerledes.        Hva er poenget med å spille med bergensere i Oslo når Enga slåss i Molde?
        in Absinthia

        Comment


        • #38
         Re: Bråk etter OB-Brann

         Det var jo bare to-tre hundre stående Vålerengasupportere i Molde.         Hvor var de resterende 10.000?         sitat Hjesus :Hva er poenget med å være i Oslo når Enga spiller i Molde?         Her er vel poenget! Hvem sjekka hva alle de som ikke var i Molde holdt på med. Hadde de gitt beskjed om at de måtte til svigermor på kaffe?

         Når de da slåss mot bergensere, så gjør de det i hvertfall ikke i tilknytning til et Vålengaarrangment. Og det er jo folk vanligvis glade for. Så poenget må jo da være at, de hadde ikke anledning å dra på kamp. Og holdt da på med en annen hobby, som da heller ikke kunne relateres til Vålerenga.

         Comment

         Working...
         X