Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

  I og med Lillestrøms fair play plass, så øker mulighetene våre til å bli seeda i Q2 igjen. Fredrikstad går nå rett inn i Q2 og de er dårligere seeda enn oss. I prinsippet var altså det positivt for vår skyld at Lillestrøm fikk plassen.  Av laga som pr dags dato er klare er det kun Odense og Partizan Belgrade som har høyere rankingsum enn oss i Q1.
  in Absinthia

  Comment


  • #32
   Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

   Groclin Grodzisk er også klare og har 0,1 poeng mer enn oss, så vi er foreløpig 3. ranka. Værst tenkelig kan vi bli 6. ranka.   Trolig blir vi seeda foran nr 2 i Polen. Legia har 0,1 poeng mer enn oss, men må ta igjen 7 poeng på 3 kamper på Zaglebie L som er ranka dårligere enn oss.   I Bulgaria er det lag nr 3 som teller for oss. Når 2 kamper gjenstår leder Levski med 71 poeng, Loko SF har 69, CSKA Sofia har 66 og bedre målforskjell enn Loko. Av disse laga er det bare Loko SF som er lavere rangert enn oss. Loko spiller hjemme mot Levski på søndag og borte mot bunnlaget Chernomorets B. CSKA Sofia spiller hjemme mot Rodopa som er det nest dårligste laget, samt borte mot Belasitsa som er en middelhavsfarer. Her er det bare å stole på at Levski avgjør serien på søndag og at CSKA vinner sine to kamper og vi rankes foran.   Den siste plasseringa som kan dytte oss nedover på rankinga er 3. plassen i Israel. Med 6 poeng igjen ser serien sånn ut:

   Beit Jerusalem 74

   Mac Tel Aviv 54

   Mac Netanya 51

   Hap Tel Aviv 48

   Mac Petach Tikva 46

   Mac Haifa 45   Mac Tel Aviv, Hap Tel Aviv og Mac Haifa er seeda foran oss. Førstkommende runde er i morgen (lørdag), men for øyeblikket så er vi seeda foran laget som ligger på 3. plass, Mac Netanya.   in Absinthia

   Comment


   • #33
    Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

    Hjesus, du blander sammen tingene.

    2. kvalifiseringsrunde spilles også etter regionoppdeling og Vålerenga er garantert seeda også i denne runden. Det er bare Odense og ett lag fra hhv Skottland og Belgia som (muligens) er høyere rangert enn oss. Selv om alle de tre lagene som kommer inn i 2. kvalifiseringsrunde fra intertoto-cup?en har høyere rangering enn oss, så vil vi garantert være blant de 10 beste lagene i 2. kvaliks nordiske region.    Ellers er det meste klart nå før første kvalik.runde. Våre mulige motstandere er:    Drogheda United, Irland

    St. Patrick's Athletic, Irland

    IBK Keflavik, Island

    KR Reykjavik, Island

    Trans Narva, Estland

    Flora Tallinn, Estland

    Dungannon Swifts, Nord-Irland

    Glentoran, Nord-Irland

    Carmarthen Town, Wales

    Rhyl FC, Wales

    B36 Torshavn, Færøyene

    EB Streymur, Færøyene

    Ett av lagene fra Luxemburg

    Det av lagene fra Finland eller Litauen som blir plassert i den useeda gruppa    Brann og Lillestrøm er også seeda i første kvalifiseringsrunde og trekker motstandere fra samme liste. Fredrikstad hopper rett opp til 2. kvalifiseringsrunde (automatisk opprykk på grunn av at Sevilla, som vant i fjor, ikke bruker ?sin? plass men vil kvalifisere seg på andre måter).

    Sitat: Den fre, 18 mai 2007 13:26 skrev Hjesus:    > Groclin Grodzisk er også klare og har 0,1 poeng mer enn oss, så vi er foreløpig 3. ranka. Værst tenkelig kan vi bli 6. ranka.

    >

    > Trolig blir vi seeda foran nr 2 i Polen. Legia har 0,1 poeng mer enn oss, men må ta igjen 7 poeng på 3 kamper på Zaglebie L som er ranka dårligere enn oss.

    >

    > I Bulgaria er det lag nr 3 som teller for oss. Når 2 kamper gjenstår leder Levski med 71 poeng, Loko SF har 69, CSKA Sofia har 66 og bedre målforskjell enn Loko. Av disse laga er det bare Loko SF som er lavere rangert enn oss. Loko spiller hjemme mot Levski på søndag og borte mot bunnlaget Chernomorets B. CSKA Sofia spiller hjemme mot Rodopa som er det nest dårligste laget, samt borte mot Belasitsa som er en middelhavsfarer. Her er det bare å stole på at Levski avgjør serien på søndag og at CSKA vinner sine to kamper og vi rankes foran.

    >

    > Den siste plasseringa som kan dytte oss nedover på rankinga er 3. plassen i Israel. Med 6 poeng igjen ser serien sånn ut:

    > Beit Jerusalem 74

    > Mac Tel Aviv 54

    > Mac Netanya 51

    > Hap Tel Aviv 48

    > Mac Petach Tikva 46

    > Mac Haifa 45

    >

    > Mac Tel Aviv, Hap Tel Aviv og Mac Haifa er seeda foran oss. Førstkommende runde er i morgen (lørdag), men for øyeblikket så er vi seeda foran laget som ligger på 3. plass, Mac Netanya.

    >

    >    Comment


    • #34
     Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

     Sitat: Den man, 21 mai 2007 13:16 skrev Straffekonk:     > Fredrikstad hopper rett opp til 2. kvalifiseringsrunde (automatisk opprykk på grunn av at Sevilla, som vant i fjor, ikke bruker ’sin’ plass men vil kvalifisere seg på andre måter).     ...eller kvalifisert for Champions League.
     in Absinthia

     Comment


     • #35
      Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

      Noen som vet når første runde trekkes?

      Comment


      • #36
       Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

       1. kvalikrunde trekkes 29. juni.

       2. kvalikrunde trekkes 3. august.

       1. runde trekkes 31. august.

       Comment


       • #37
        Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

        Da er alle laga klare (i følge Bert Kassie) og VIF er seedet i første kvalikrunde.

        Det betyr at vi kan møte disse laga:

        Haka Valkeakoski Fin

        Drogheda United Irl

        St. Patrick's Athletic Irl

        IBK Keflavik Isl

        KR Reykjavik Isl

        Trans Narva Est

        Flora Tallinn Est

        Dungannon Swifts Nir

        Glentoran Nir

        Carmarthen Town Wal

        Rhyl FC Wal

        Etzella Ettelbrück Lux

        B36 Torshavn Far

        EB Streymur Far        Rent personlig er jeg litt usikker på hva jeg ønsker at vi møter. Luxembourg kunne jo vært en opplevelse. Eller så kunne jo Færøyene eller noe fra Wales være gøy.

        Sportslig sett er vel laget fra Luxembourg, og de walisiske lagene enklest, men dette har jeg egentlig litt for lite kunnskap om.

        Comment


        • #38
         Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

         Har ikke rukket å se så veldig mye på det, men hvis vi trekker et av laga fra Færøyene, og vi får bortekamp først, så er det mulig å ta ferje fra Bergen til Færøyene, se kampen og være på Færøyene noe dager, og så ta ferja tilbake etter at den har vært oppe ved Island. Busstur til Færøyene hadde vært noe. Dessverre passer ikke det hvis vi har hjemmekamp først, da må vi i tilfelle være på Færøyene i et par uker...         Men 29. juni nærmer seg veldig. Det hadde vært fint om det kom ut opplysninger om hva Klanen/Sjappa forventer å kunne fikse av organiserte turer til de forskjellige reisemåla - og en antatt prisantydning. Man har ikke mange timer på seg fra laget trekkes til man må handle tur hvis man ønsker seg billige reisealternativer, så man har ikke tid til å vente på Klanen/Sjappas informasjon i etterkant.
         in Absinthia

         Comment


         • #39
          Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

          Hvis det blir Færøyisk motstander, så går det også fly dit. Ikke veldig store fly, men dog.

          Og med litt vind, så blir visst landingene en opplevelse du seint glemmer. Har en nabo fra Færøyene og har hørt noen artige historier om akkurat det...          Edit : Skvriefeil

          Comment


          • #40
           Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

           Sitat: Den fre, 08 juni 2007 11:47 skrev Hjesus:           > Har ikke rukket å se så veldig mye på det, men hvis vi trekker et

           >av laga fra Færøyene, og vi får bortekamp først, så er det mulig å

           >ta ferje fra Bergen til Færøyene, se kampen og være på Færøyene

           >noe dager, og så ta ferja tilbake etter at den har vært oppe ved

           >Island. Busstur til Færøyene hadde vært noe. Dessverre passer ikke

           >det hvis vi har hjemmekamp først, da må vi i tilfelle være på

           >Færøyene i et par uker...           Fergerutene til Smyril Line er litt rare. De er et færøyisk selskap, og jeg tror forretningsideen deres er å 'fange'

           reisende på veil til eller fra Island på Færøyene i x antall dager.           Båten går fra bergen Tirsdag 1900, ankommer Torshavn Onsdag 1530.

           Retur Mandag 0830, i bergen Tirsdag 0900.           Gjelder begge mulige datoer, oddetallsuker.

           Om vi skulle trekke et Islandsk lag vil det være mulig å ta

           samme ferge, den ankommer Island ca 40 mil fra Reykjavik

           torsdagen kl. 0900, og drar tilbake på torsdag 1300.

           Problemet med returen er at om man ikke reiser tilbake via

           Hanstholm må man vente over helgen i Torshavn før man kan ta fergen til Bergen på mandagen.           Kronglete, men en kjempeopplevelse! Nesten en uke på Island og

           en helg på Færøyene. Kan anbefales.

           hbrx.

           Comment


           • #41
            Re: Uefa Q1 - 22 av 76 lag klare

            > Rent personlig er jeg litt usikker på hva jeg ønsker at vi møter. Luxembourg kunne jo vært en opplevelse. Eller så kunne jo Færøyene eller noe fra Wales være gøy.

            > Sportslig sett er vel laget fra Luxembourg, og de walisiske lagene enklest, men dette har jeg egentlig litt for lite kunnskap om.

            ----------------------            Færøyene, Nord-Irland og Wales er nok enkelst. Luxembourg burde være grei skuring det også, men jeg mener å huske at de har vært brukbare i kvaliken de siste åra. Jeunesse Esch slo vel ut Rapid Wien tror jeg.

            Comment

            Working...
            X