Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Mila i Enga ut 2009!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mila i Enga ut 2009!

  Pr sms fra klubben nå. Har jo vist spennende takter i pre-season så dette er bra.  Denne redda du bra Jan Erik
  FULL PAKKE!

 • #2
  Re: Mila i Enga ut 2009!

  Artikkel om dette nå også på http://www.vif-fotball.no/article953464.ece  Gode nyheter, tror jeg. Jeg har ikke sett mannen spille ennå, men det man hører/leser virker jo lovende.
  mvh

  Ogni M
  ____________________
  Jord, luft og ildvann.

  Comment


  • #3
   Re: Mila i Enga ut 2009!

   Alle tiders!

   Jeg har stor tro på Mila, og har vært litt småbekymra etter at alt kontraktsrotet dukka opp. Så dette var i aller høyeste grad en gladnyhet.   -Greger

   Comment


   • #4
    Re: Mila i Enga ut 2009!

    Syns dette er gode nyheter! At han har valgt å bli her lenger, når han kunne gått til klubber som betaler bedre som bosman til sommern syns jeg tyder bra. Da må han vel trives godt da, noe han har sagt er veldig viktig. Da får vi bare håpe på at han gjør noe fornuftig på banen også
    IKAROS

    Comment


    • #5
     Re: Mila i Enga ut 2009!

     Bra det. Det er altså utlånsavtalen som er forlenget, han er ikke vår. Men allikevel betyr vel dette at vi må være enig og skal få noe hvis han vil gå til en annen klubb før slutten av 2009?
     Beaker

     Comment


     • #6
      Re: Mila i Enga ut 2009!

      Sitat: Den lør, 31 mars 2007 14:57 skrev Beaker:      > Bra det. Det er altså utlånsavtalen som er forlenget, han er ikke vår. Men allikevel betyr vel dette at vi må være enig og skal få noe hvis han vil gå til en annen klubb før slutten av 2009?      Så vidt jeg vet kan han ikke bli solgt til noen andre så lenge han er på utlån hos oss, med mindre AW har mulighet til å kalle han tilbake.
      IKAROS

      Comment


      • #7
       Re: Mila i Enga ut 2009!

       Sitat: Den lør, 31 mars 2007 14:57 skrev Beaker:       > Bra det. Det er altså utlånsavtalen som er forlenget, han er ikke vår. Men allikevel betyr vel dette at vi må være enig og skal få noe hvis han vil gå til en annen klubb før slutten av 2009?       Trodde kontrakten til Mila med AW gikk ut 1 juli, eller tar jeg helt feil?

       I så fall er det vel en free transfer det er snakk om ved utløp av kontrakten?

       Comment


       • #8
        Re: Mila i Enga ut 2009!

        Sitat: Den lør, 31 mars 2007 15:27 skrev donny:        > Sitat: Den lør, 31 mars 2007 14:57 skrev Beaker:

        >

        > > Bra det. Det er altså utlånsavtalen som er forlenget, han er ikke vår. Men allikevel betyr vel dette at vi må være enig og skal få noe hvis han vil gå til en annen klubb før slutten av 2009?

        >

        > Trodde kontrakten til Mila med AW gikk ut 1 juli, eller tar jeg helt feil?

        > I så fall er det vel en free transfer det er snakk om ved utløp av kontrakten?

        __________        Sånn jeg kan forstå dette, er han nå VÅR til utgangen av 2009, og alt tilfaller oss, ved eventuellt salg selvsagt?        Har enorm tro på Mila, og du gjorde det jeg drømte om Jan Erik Aalbu.        Tusen takk. Yes!!!

        Comment


        • #9
         Re: Mila i Enga ut 2009!

         Sitat: Den lør, 31 mars 2007 14:57 skrev Beaker:         > Bra det. Det er altså utlånsavtalen som er forlenget, han er ikke vår. Men allikevel betyr vel dette at vi må være enig og skal få noe hvis han vil gå til en annen klubb før slutten av 2009?         _________________________         Det er faktisk litt uklart. Jeg forstod det slik at vi lånte han ut hans kontraktstid i Austria Wien, altså til sommeren i år, og at han tegnet en avtale med Vålerenga ut 2009. Man kan vel ikke låne en kontraktsløs spiller?
         mvh

         Ogni M
         ____________________
         Jord, luft og ildvann.

         Comment


         • #10
          Re: Mila i Enga ut 2009!

          Nei, det høres mest fornuftig ut at han er vår. Men må hvertfall si meg veldig fornøyd med Aalbu her. At ting som virker så rotete er i orden i løpet av relativt kort tid, tyder på at vi har hvertfall noen av de rette folka i klubben.
          IKAROS

          Comment


          • #11
           Re: Mila i Enga ut 2009!

           Dette er jo glimrende!!           Har stor tro på at han komme til å prestere godt!
           VÅL'ENGA!!

           Comment


           • #12
            Re: Mila i Enga ut 2009!            http://www.nettavisen.no/ioslo/article953497.ece            rett og slett tøft!            Lykke til Mila, og Enga!

            Comment


            • #13
             Re: Mila i Enga ut 2009!

             Hvorfor skriver de artiklene som en utlending snakker?             Uansett: Kom igjen Mila, Kom igjen Mila!             Comment


             • #14
              Re: Mila i Enga ut 2009!

              Sitat: Den lør, 31 mars 2007 21:06 skrev VIFpatriot:              > Hvorfor skriver de artiklene som en utlending snakker?              Trolig fordi de har intervjuet han på tysk, og å både oversette fra tysk til norsk OG få til en god norsk ordstilling samtidig er tydeligvis litt mye på en gang for den stakkars journalisten...              Comment


              • #15
               Re: Mila i Enga ut 2009!

               " Vi skal vinne ligaen, og vi skal vinne UEFA-cupen. "               Fantastisk holdning!

               Comment

               Working...
               X