Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

13.000 solgte billetter i flg. VPNs dagbok *

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Dagens dagbok

  Noe problemer med bilettbookingen har det ihverfall vært. Flere av de jeg skulle på kamp med bestilte til Cola og fikk VG øvre når de henta bilettene. Da de prøvde og bytte fikk de beskjed om at det var fullt på Cola. Vil tro det har vært problemer med datasystemet av noe slag, evenetuelt er det noen som ikke har hentet biletter som er gjort tilgjenglige rett før kampstart.

  Vil egentlig tippe på teori b.

  Comment


  • #17
   Re: Dagens dagbok

   Sitat: Den søn, 15 april 2007 14:57 skrev HrMetikk:   > Synes i grunn det kunne vært litt mer info om slikt på bilettluka.no. Synd at det kan se ut som om det er utsolgt når det langt i fra er tilfellet.

   > Om vi mister pulikummere på den manglende informasjonen vet vi ikke, men jeg vil tro at en del mennesker som ikke er ofte på kamp gir opp når de ikke får kjøpt bilett og heller ikke sjekker ut alternativer.   > Videre stenges systemet for utskrift kl. 16 kampstart, slik at bestilte og betalte billetter ikke kan hentes ut. Det står det heller ikke noe sted. Man må da gå i billettluka på stadion og oppgi referansenr., men det er rimelig kjipt å stresse med dette på to 7-11 og en Narvesen før man får riktig beskjed.   Absolutt alle andre bransjer som baserer seg på billettsalg i stor skala håndterer dette bedre enn fotballen.

   Comment

   Working...
   X