Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Starter der vi slapp!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Starter der vi slapp!

  Flaut, forferdelig, tafatt, innsatsfattige osv.

  Man kan si mye om den første kampen i årets serie men positivt var det ikke.  Måtte se den på tv pga ferie på vestlandet og det var en flau oppvisning. Vi har tidligere klaget på at vi ikke har noen plan fremover på banen og det skjer jo igjen i år også. Man kan ikke klage på spissene når de nesten ikke får en eneste ball å jobbe på.

  Vi må starte å spille ball og ikke slå disse håpløse høye lange ballene uten mål og mening. Som de fleste fikk med seg tokk det seg opp de siste 15 min men det var jo også fordi svindal ble skadet \ syk, Odd spillerne virket slitne og de la seg mer bakpå, men ble det mål???  Skal ikke starte å henge ut noen enkeltspillere enda men det er flere som bør gå i seg selv og ta seg sammen nå frem mot Liiin kampen. Jeg orker ikke flere poeng tap mot den pappa klubben.

  Med vennlig hilsen

  Rovel

  "Dø for Enga"

 • #2
  Re: Starter der vi slapp!

  Synes det største problemet var at vi ikke hadde noen sentral midtbane. Vi var nødt til å slå langt fordi alt av folk på midtbanen var for langt oppe. Dermed ble det mange lange baller i lengderetning som ikke førte til noen ting.  Det eneste som virket i dag var lange krossere til Jepsen, som var lagets utvilsomt bestemann.  Men alt i alt en typisk seriepremiere. Dårlig bane, dårlig spill, to dårlige lag.  God bedring, Enga! (den bør komme i løpet av denne uka)
  Møt opp på Jordal! Året rundt med Vål\'enga

  Comment


  • #3
   Re: Starter der vi slapp!

   Sitat: Den søn, 09 april 2006 21:30 skrev murt:   > God bedring, Enga! (den bør komme i løpet av denne uka)

   _____________   Neida, jeg syns den ikke behøver å komme før mandag neste uke.

   Lyn - dere er nå advart.

   Comment


   • #4
    Re: Starter der vi slapp!

    God bedring Enga, dere får en uke på å bli frisk.

    Comment


    • #5
     Re: Starter der vi slapp!

     Skuffa! Det er sagt før og jeg sier det igjen, vi mangler spillemønster. Det så jo helt planløst ut. Midtbanen var for veik. Det var en ti-minutters periode i andre hvor vi pressa bra (5/6 cornere), men å ikke klare å hoste opp en skikkelig målsjanse er skuffende!

     Og hvorfor kom det ikke mer enn 11950 tilskuere ? Som regjerende seriemestre så burde det vært oppimot 20000!

     Comment


     • #6
      Re: Starter der vi slapp!

      Vi spilte som i fjor, uten noen somhelst plan offensivt. Lomper fra backplass, stort sett til keeper faktisk (hei Storbæk). Vi må da ha visst at vi kom til å møte lag som ligger med hele laget i forsvar på Ullevaal, men vi kan umulig ha trent på det gjennom vinteren? Slowmotion spill, og forferdelig pinlig å se på.

      Comment


      • #7
       Re: Starter der vi slapp!

       Sitat: Den søn, 09 april 2006 22:02 skrev problembarn:

       > Og hvorfor kom det ikke mer enn 11950 tilskuere ? Som regjerende seriemestre så burde det vært oppimot 20000!       Fordi enga ikke har forstått at de er i underholdningsbransjen, har man ræva underholdning så gidder jo ikke folk å komme.

       Comment


       • #8
        Re: Starter der vi slapp!

        Vi har allerede en diskusjon i fra dagens kamp på http://www.klanen.no/snakk/index.php...h=427&start=0&

        Glenn Hillstrand

        Comment

        Working...
        X