Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Det er nå det gjelder.(Mobilseringstråd)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Det er nå det gjelder.(Mobilseringstråd)

  Fortvilelsen over enda et tungt tap har enda ikke sluppet taket.  Alle Vålerengasupportere er frusterte over manglende resultater og spill.Hva feiler det Vålenga?Er det Myhre/Aabrekk sin skyld?Klubbstyret?4-2-2?Skudd?Løpe mer enn motstanderen?  Vålerenga har alltid hatt et entusiastisk publikum.Nå trenger laget oss mer enn på veldig lang tid.  Du kan spørre deg selv. Om du havner i en vanskelig tid på jobben eller privat. Du presterer vel også best ved å ha en mektig støtte i ryggen?  Lørdag 30.juli klokka 19:00 skal vi snu den vonde trenden.

  Hjerte,innsatsvilje og blø for drakta holdninga skal være tydelig ute på gressmatta og på tribunen skal både våre egne spillere og motstanderen virkelig få føle hvor mye dette betyr for folka her øst.  Alle oppfordres til å ta med seg en ekstra person på kamp på lørdag. Mobiliseringa er i gang.

  Det er NÅ det gjelder!

  Blårøde brødre

 • #2
  Re: Det er nå det gjelder.(Mobilseringstråd)

  Kanskje vi burde begynne å spelle hjemmekampene i Valhall? Vi var jo drit gode der i vinter, og jeg trudde faktisk på seriegull helt til April. Alle spissene putta i hver eneste kamp, vi styrte spillet, Fellah var gedigen på midten osv. Good old days )  Uansett, dette er jo helt typisk enga. Vi får ingenting servert på sølvfat, og det vet vi. Vi har alltid vært best på tribunen, i motgang som medgang. Derfor er det en selvfølge å heve røsten og støtte sitt lag, så får du se en vakker dag...

  Comment

  Working...
  X