Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

  Bosniske medier nevner at Vålerenga har lagd inn bud på Ivan Radeljic noe som er blitt bekreftet av spillerern. Radeljic sa at vålerenga ble nysgjerrige etter innsatsen hans i bosnias 2-1 seier mot norge i oslo  http://www.hnl-statistika.com/en_p1.asp?ID=336  Dette ryktet fyrer opp under debatten om K.W.  MysilB  Kilde:

  http://vg.transact.no/Item.asp?Group...V%E5lerenga%3F

  Kom igjen Enga!

 • #2
  Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

  Virker merkelig at vi skal være på jakt etter nye forsvarsspillere nå, hvis ingen er på vei ut.  Selv med en spiller ut har vi egentlig mer enn nok med tanke på at Thomassen er på vei.

  Comment


  • #3
   Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

   Sitat: Den tor, 05 juli 2007 14:21 skrev clap:   > Virker merkelig at vi skal være på jakt etter nye forsvarsspillere nå, hvis ingen er på vei ut.

   >

   -----   Wæhler er på vei ut.   Dette er kanskje et enda større tegn på at det skjer.

   Comment


   • #4
    Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

    Flott. Enda en som ikke kan språket, sikkert knapt nok engelsk. Faen, kan vi ikke kjøpe noen som kan skli inn i laget på alle måter??? Melkadze-syndromet, kaller jeg dette. Faen!
    Ikke syt - syng!

    Comment


    • #5
     Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

     så da skal vi bruke de eventuelle pengene vi får fra salg av Wæhler på enda en midtstopper? er helt imot å selge wæhler, men hvis dette skjer, vil jeg ikke bruke opp penga på en ny midtstopper, da ser jeg ikke helt vitsen. noen som vet noe om hvor mye denne spilleren eventuelt kan koste? sånn ca pris
     alfie

     Comment


     • #6
      Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

      Sitat: Den tor, 05 juli 2007 16:12 skrev Cucharacha:      > Flott. Enda en som ikke kan språket, sikkert knapt nok engelsk. Faen, kan vi ikke kjøpe noen som kan skli inn i laget på alle måter??? Melkadze-syndromet, kaller jeg dette. Faen!      ----------------------------------------------------      Akkurat dette er et dårlig argument. Vi kan ikke slutte å se utenfor Skandinavia etter nye spillere bare på grunn av et par dårlige opplevelser tidligere. Det blir å skyte seg selv i foten hva gjeldet ambisjoner i Europa. Regner med du hadde takket nei til Sapara eller Koren?      Klubben får heller bli flinkere på å integrere utenlandske fotballspillere.      Melkadze floppet fordi han var en dårlig fotballspiller, ikke fordi han ikke snakket norsk. Artig at du karakteriserer å ikke snakke engelsk som et syndrom btw.      Comment


      • #7
       Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

       er vel ikke akkurat noe særlig problem å få hjelp med språket om han er bosnisk. Er vel en del av dem her i landet!       Fristilt!

       Comment


       • #8
        Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

        Bare piss at Wæhler forsvinner ... Temmelig sikker !
        KOM IGJEN ENGA

        Comment


        • #9
         Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

         Sant, ble litt feil, ser den. Men Melkadze-syndromet vil jeg fortsatt holde på som et begrep. Gjennom mange år nå så har det kommet inn folk som ikke finner seg riktig tilrette pga mange årsaker. Språket er helt klart en av de tingene som teller. Melkadze var ingen dårlig fotballspiller, men muligens ikke god nok for norsk serie, hva nå det betyr. Så mange mål den mannen har scora, er det rart vi ikke fikk noe ut av han. Vi ser det samme med Mila nå. Mange-og-tjue landskamper, og tredjevalg på ving-plassen. Hva er det?? Han er jo mere enn god nok... syns vi bør hente spillere som i det minste snakker engelsk,og som kan få ordrer uten TOLK!!!         Og den greia med Fowler? Media er jo veldig gira på denne greia. Katastrofe hvis det skjer. Hva skal en spiller som har bosatt seg på 16-meteren de siste 57 år gjøre hos oss? Resten av laget står jo stille, så hvem skal gi han ballen???
         Ikke syt - syng!

         Comment


         • #10
          Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

          Jeg ser at alle omtaler denne fyren som en forvarsspiller, mens det antas at han er midtstopper..

          Er han muligens en brukanes back også..? Håper i hvert fall det.

          Til og med hvis Wæhler drar, er godt nok dekka på stopperplassen for i år. Neste år forsvinner Ronny, og da er det noe annet, da må en av unggutta (eventuelt Muri) ta det sagnomsuste steget.

          Comment


          • #11
           Re: Enga-bud på bosnisk forsvarsspiller?

           Nå er det mange i Bosnia som snakker Engelsk

           sikkert bedre en mange i norge også!           Men at det skal vere en del av vurderingen om en spiller skal hit er jeg enig i.           Om dette er en god nok spiller for enga og han vil til oss er det ingen grunn til å ikke kjøpe ham,           så sant det ikke binder opp midler vi kunne brukt på mer nødvendige forsterkninger
           Vi star sammen

           og kjemper

           og vinner til slutt

           Comment

           Working...
           X