Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rykte-, ønske- og overgangstråd for sommeren 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Originally posted by Mikkell View Post
  Dette styres vel av den internasjonale kalenderen til UEFA/FIFA? Det er ingen ligaer på øverste nivå som spiller når det er landslagspause, så godt mulig NFF ikke har lov til å sette opp serierunder disse ukene. Selv om det ikke er spillere fra Eliteserien på det norske landslaget er det jo flere spillere i Eliteserien som spiller for andre lags landslag.
  Ja, men FIFA sier 3-11 juni er en periode for landskamper. Mulig du har rett, men en serierunde 29.mai (onsdag uka før) burde det vel vært mulig å presse inn. Er usikker på de reglene, men det er jo lov å spille fotball selv om det er landskampspause. Men lagene som må avgi spillere til landslag kan i så fall be om utsettelse. Det spiller jo liten rolle for de fleste land som spiller høst-vår. Da er sesongen over uansett.

  Enig med deg. Får håpe Michael er fit for fight til høsten.

  Comment


  • #62
   Hvem var han spilleren med PL erfaring? Noen som vet?
   Han kom ble svett og dett var dett

   Comment


   • #63
    Ny midtstopper og ny spiss er satt på ønskelista.

    Comment


    • #64
     Originally posted by Loffen View Post
     Ny midtstopper og ny spiss er satt på ønskelista.
     Hva med Tommy Høiland?
     https://www.eurosport.no/fotball/eli...06/story.shtml

     Comment


     • #65
      Største ønske er å få ut Deila og få inn en utenlandsk trener som ikke kjenner klubben. Det er eneste måten å få ut spillere som ikke er gode nok og Deila bruker uansett.
      "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

      Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

      Comment


      • #66
       Originally posted by Flem View Post
       Største ønske er å få ut Deila og få inn en utenlandsk trener som ikke kjenner klubben. Det er eneste måten å få ut spillere som ikke er gode nok og Deila bruker uansett.
       Det kommer aldri til å skje, eller hjelpe

       Comment


       • #67
        Nei, det er ikke noe poeng å kitte ut Deila.
        Da ville vi begynt på nytt igjen. Stein for stein og alt det er. Uansett, hvem skulle vi fått inn? Hvem kunne garantert bedre resultater?
        Kommer ikke til å skje. Vi må jobbe med det vi har, men jeg er enig i at det er frustrerende å følge laget for tida. (Les: de siste snart 9 åra)

        Comment


        • #68
         Jeg er nesten uenig med det laget Deila setter opp hver runde. Jeg har sett hvor bra vi spiller når han setter opp laget riktig så jeg fatter bare ikke hvorfor han surrer så mye og setter folk ut av posisjon. I tillegg gir han dårlige spillere som Lekven og Azemi alt for mye tillit når de ikke er gode nok. Abu også, han ble en helt annen spiller etter han signerte. Plutselig falt han flere hakk i nivå. Kwarasey er ingen kaptein heller. Det er nevnt nok ganger, men han er ikke god nok.

         Comment


         • #69
          Det er ingen tvil om at Deila bommet i forrige vindu igjen. Skulle ha mere målpoeng, men har færre. Ikke rart når du fjerner 21 mål fra start hver kamp uten spiss og Finne. Se til helvete å slutt å tull med Azemi og Matti. Ingen av dem er mål scorere. Få signert en jævlig spiss. Dette er en parodi på overgangsvinduer.

          Comment


          • #70
           Originally posted by tordvif View Post
           Jeg er nesten uenig med det laget Deila setter opp hver runde. Jeg har sett hvor bra vi spiller når han setter opp laget riktig så jeg fatter bare ikke hvorfor han surrer så mye og setter folk ut av posisjon. I tillegg gir han dårlige spillere som Lekven og Azemi alt for mye tillit når de ikke er gode nok. Abu også, han ble en helt annen spiller etter han signerte. Plutselig falt han flere hakk i nivå.
           Jeg er også uenig i laguttak. Abu tror jeg er kombinasjon av litt dårlig form, men også at motstander er mye mer obs på han enn de var i de første kampene. Han er flink til å flytte ballen, men tydeligvis er han også lett å ta ut av kampene. Og det er der Deila sliter virker det ut som. Han er ingen strateg som vinner kampene med taktiske grep. Og det er fryktelig enkelt å slå oss.

           Alt lag som møter oss trenger å gjøre er å ligge kompakt og fylle opp sentralt foran egen keeper. Det er ikke så farlig om de tillater innleggene fordi i realiteten er det bare en spiller å passe på. Matti. Han er en brukbar hodespiller, men det er forholdsvis greit å dekke opp. Det kommer ingen løp inn i feltet, Matti er der allerede og resten av gjengen er heller ikke noen hodespillere. I tillegg er vi glade i å trille ballen sentralt foran deres forsvar, som også er greit å forsvare seg mot, for uten Finne er det ingen som kan avslutte fra distanse.

           Så så lenge de vi spiller mot forsvarer egen boks, nekter oss overganger imot og tar egne overganger helhjertet så er vi veldig enkle å slå. Vi trenger Finne på banen, fordi hans skudd er en trussel motstander må ta hensyn til og vi trenger Vega på banen fordi han kan gå forbi spillere. Det åpner også mer for de andre. Men så lenge man ligger lavt og bare venter på at vi skal komme så er det forholdsvis enkelt. Da er det bare å kontre helhjertet av og til og spesielt hvis det kommer noen personlige feil som kan utnyttes. Og de kommer, garantert.

           Comment


           • #71
            Vil se det laget her: Kwara
            Juarez - Tollås - Næsberg - Sam
            Shala. - Lekven
            Vega/Dønnum - Ejuke. - dønnum/finne
            Matti/ azemi

            Comment


            • #72
             Oscar Bobb er bare formaliteter unna en overgang til Manchester City: https://www.dagbladet.no/sport/det-n...-city/71034002

             Comment


             • #73
              Får vi noe cash tro?

              Comment


              • #74
               Originally posted by tordvif View Post
               Oscar Bobb er bare formaliteter unna en overgang til Manchester City: https://www.dagbladet.no/sport/det-n...-city/71034002
               Synd at han ikke ville skrive proffkontrakt med oss.
               Det samme gjelder for Fredrik Oppegård, vi mister sannsynligvis de to største talentene og blir sittende igjen med skjegget i postkassa (Hjesus )
               Vel vel ...
               Gimme hope johanna

               Comment


               • #75
                En proffkontrakt med Enga var nok ikke tanken her. Det har lenge vært klart at Bobb går til City straks han er 16. Oppholdet i Enga har kun vært for å få en bra fotballhverdag. Tipper klubben har fått noen kroner av City for dette.

                Comment

                Working...
                X