Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Bør Ronny Deila forlate jobben i Vålerenga?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Håper jeg våkner til avisoverskriften: DEILA GIR SEG SOM VIF TRENER. I morgen

  Comment


  • Historien viser vel at det er ett fett hvem som trener VIF.

   Comment


   • Nå vet jeg at jeg får mange mot meg men akkurat nå ser jeg heller at Tom Nordlie leder oss ut sesongen og KUN UT SESONGEN enn Deila, rett og slett for å se om det er mulig å piske spillerne til innsats og se om det er mulig å få noe mer ut av dette laget pluss at han skaper engasjement på godt og vondt og så bruker man mellomtiden til å plukke ut rett mann. Alternativt hent Daniel Fredheim Holm fra KFUM og la han lede laget ut sesongen. Vi kan hvertfall ikke fortsette med det vi har nå hvertfall. Nå er det nok.

    Comment


    • Ja enig, få inn en vikar ut året, bruk et halvårstid på å finne en dyktig utenlandsk trener med litt peiling på hvordan man setter sammen ett balansert fotballag. Tysk, engelsk eller spansk, bruk heller penger på en skikkelig trener isteden for å handle 40 spillere på tre år.
     Noe må skje snart ihvertfall, for hvis ikke dør hele greia ut snart.

     Comment


     • Originally posted by Vader View Post
      Nå vet jeg at jeg får mange mot meg men akkurat nå ser jeg heller at Tom Nordlie leder oss ut sesongen og KUN UT SESONGEN enn Deila, rett og slett for å se om det er mulig å piske spillerne til innsats og se om det er mulig å få noe mer ut av dette laget pluss at han skaper engasjement på godt og vondt og så bruker man mellomtiden til å plukke ut rett mann. Alternativt hent Daniel Fredheim Holm fra KFUM og la han lede laget ut sesongen. Vi kan hvertfall ikke fortsette med det vi har nå hvertfall. Nå er det nok.
      Vi skal ikke heller stjele hjelpetreneren til FC Lyn da? Drillo er jo the man!
      In the beginning the Universe was created.
      This had made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
      - Douglas Adams

      Comment


      • Originally posted by JohnF View Post

       Vi skal ikke heller stjele hjelpetreneren til FC Lyn da? Drillo er jo the man!
       :-D :-D Det blir gull!!

       Comment


       • Ja nå må vi gjøre grep. Er vel 3 poeng til 4 plass som kan gi Europa plass. Vi må jo gjøre alt vi kan for å klare det. Da må noen nye inn og snu på noen steiner og gi tro til spillerne. Vi presser så sykt feil som lag også. Altfor lett å spille mellom leddene våre.

        Comment


        • Noen som veit om hva som skjer med rykter på Twitter om at Deila har alkoholproblemer?

         Comment


         • Jeg tipper vi kommer til å vinne serien med Deila hvis han blir her i 5 år til. Han klarte det med godset. Hvert år er det et lag som overrasker for så å ligge på nedrykk året etter. Kun RBK og Molde har vært stabile topplag og de har også mest penger og best stall. Dette er ikke komplisert. Folk kan godt gå rundt på forumet å drømme om stabil og langvarig suksess basert på god kultur osv.. Men i bunnen må det ligge et fundament som er ressurser/penger. De beste spillerne går etter pengene i en kort og usikker karriere, hvis vi skal vinne så må vi ha råd til å få dem til oss og selge videre med fortjeneste.
          I en gal verden er bare klovnen normal.

          Comment


          • Jeg liker dårlig det jeg ser om dagen. Men det er ikke deilas skyld. Vi har alltid vært sånn. Kun reka de siste 30 åra som har fått oss helt til topps. Bytter vi ut deila, blir det fire-fem år med ny runddans. Kan like gjerne ha ronny her.
           skal vi bytte, bør vi virkelig ha et ess i ermet.

           Comment


           • Originally posted by g-maZta View Post
            Jeg liker dårlig det jeg ser om dagen. Men det er ikke deilas skyld. Vi har alltid vært sånn. Kun reka de siste 30 åra som har fått oss helt til topps. Bytter vi ut deila, blir det fire-fem år med ny runddans. Kan like gjerne ha ronny her.
            skal vi bytte, bør vi virkelig ha et ess i ermet.
            Ta en titt på den nye tråden som er opprettet som heter"Noen tanker om Vålerengas klubbstruktur". Så treffer trådstarter ganske spot on på hvor kjerne-problemene til denne klubben ligger.

            Comment


            • I blodfersk Dagsavisen sier Deila bl.a. «– Vi spiller ikke vårt spill i det hele tatt. Vi klarer ikke å få til noe pasningsspill. Vi slår altfor mange lange baller, og vi mister energi på grunn av det utover i kampen.» Dette har jo vært greia i flere kamper på rad. Vi spiller oss ikke ut, vi kælker baller høyt og langt, vi ser ut som Kristiansund Light. Hver gang det går på trynet får vi en skuffet trener som later som om dette er noe som bare oppstår helt av seg sjøl.

             Comment


             • Originally posted by Farmor View Post
              I blodfersk Dagsavisen sier Deila bl.a. «– Vi spiller ikke vårt spill i det hele tatt. Vi klarer ikke å få til noe pasningsspill. Vi slår altfor mange lange baller, og vi mister energi på grunn av det utover i kampen.» Dette har jo vært greia i flere kamper på rad. Vi spiller oss ikke ut, vi kælker baller høyt og langt, vi ser ut som Kristiansund Light. Hver gang det går på trynet får vi en skuffet trener som later som om dette er noe som bare oppstår helt av seg sjøl.
              Det er synd på'n Ronny ingen hører på'n.

              Comment


              • Originally posted by Kristian14 View Post
               Noen som veit om hva som skjer med rykter på Twitter om at Deila har alkoholproblemer?
               Lurer på det samme selv. Kan komme fra de samme som til stadighet så Reka på bensinstasjoner for å kjøpe pornoblader...

               Comment


               • Comment

                Working...
                X