Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Bør Ronny Deila forlate jobben i Vålerenga?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Jepp View Post
  Jeg tipper vi kommer til å vinne serien med Deila hvis han blir her i 5 år til. Han klarte det med godset. Hvert år er det et lag som overrasker for så å ligge på nedrykk året etter. Kun RBK og Molde har vært stabile topplag og de har også mest penger og best stall. Dette er ikke komplisert. Folk kan godt gå rundt på forumet å drømme om stabil og langvarig suksess basert på god kultur osv.. Men i bunnen må det ligge et fundament som er ressurser/penger. De beste spillerne går etter pengene i en kort og usikker karriere, hvis vi skal vinne så må vi ha råd til å få dem til oss og selge videre med fortjeneste.
  Da må han jo evt. begynne å bygge opp et helt nytt lag igjen. De aller fleste på dagens lag er alt for gamle om fem år.

  Comment


  • — Han snakket mye om verdier og om å bygge for framtiden. Men han hadde ikke resultatene, og til slutt er det som gjør at han ikke får fortsette, skriver Graeme MacPherson i en e-post til Fædrelandsvennen.

   Celticbesøket minner mye om Enga...

   Comment


   • Vi trenger flere fremtidsrettede signeringer som Matti og Bjørdal på lange kontraker. Gjerne også flere kortitdslån ala George. Eventuelt gamle spillere på korte kontrakter ala Juarez... Æsj, samma faen, så lenge de er 30+ og helst ikke har noe tilhørighet til Vålerenga. Det er veien og gå, Hilsen Team Drammen.

    Comment


    • Nei, Deila bør ikke sparkes. Som dagbokgisten var jeg rokket i trua i går kveld kl 1948, men etter å ha latt det synke inn litt synes jeg ikke det er noen god ide..

     For det første er målsettingen vi satte oss fortsatt innenfor rekkevidde, så med litt uttelling i nærmeste kamper nå, som rett nok ser litt vriene ut, så kan vi raskt være på sporet igjen. Det er heller ikke mange kampene, faktisk svært få, siden vi valset over B/G. Da så vi ut som et godt fotballag, og at det endelig begynte å "klikke" for dette laget. Vi kan ikke fire kamper etterpå være helt uten bunn, og alt har da hellet ikke vært like ræva. Med normal uttelling skulle vi eks hatt 3p mot Stabæk i forrige, borte på Nadderud. Helt ok kamp.

     Problemene synes åpenbart å være stabiliteten og "ryggraden" i dette laget, da det er så kort fra himmel til helvete. Hva gjelder de siste kampers utvikling så synes jeg at om man skal peke på en enkeltfaktor som kan ha slått ut negativt, i tillegg til det åpenbare kreative savnet av Chiddy, så er det at vi har kastet leiesoldaten George rett inn i elleveren. Til tross for at noen her inne åpenbart har latt seg blende av litt duellråskap og hans hodestyrke (som for øvrig er kraftig overdrevet, tapte flere av de i går), så kan jeg vanskelig se annet enn at han hemmer spillet, mer enn han løfter det.

     Han virker dårlig trent, Pagge Simpsonish, og synes heller ikke å ha relasjoner og kjemi med resten av laget. Synes i det store og hele at han ikke passer inn i fotballen vår. Vi har savnet en kraft og muskler i et kanskje litt for lett stall, men er George svaret, ja da er spørsmålet feil.. Deila er ansvarlig for spillerlogistikk og må ta sin del av skylda for at dette neppe kommer til å funke, men det er ingen skam og snu. Tenk relasjoner og selvtillit i roller, stopp rulleringen hit og dit i fremre rekker, ikke flere leiesoldater etter vi har sendt George hjem.

     Oppsummert har jeg fortsatt tro på prosjekt Deila, og ser flere fremganger enn tilbakeslag i år,om man ser ut over rekken nå etter sommeren. Litt mer tålmodighet, folks..

     Comment


     • Vi sluttet å ta poeng etter JTN ble skadet, stemmer det?

      Comment


      • Originally posted by Madaxe View Post
       Vi sluttet å ta poeng etter JTN ble skadet, stemmer det?
       Nei, vi slo Haugesund og Glimt med store sifre uten Nation. Vi har også spilt uavgjort mot KBK og Stabæk av det jeg kommer på i farten.
       Last edited by tordvif; 19.08.2019, 17:27.

       Comment


       • Vålerenga har aldri vært spesielt skarpe i august, med et par hederlige unntak de siste ti årene. Men om vi taper borte mot B/G i neste kamp vil august 2019 stå igjen som en av de svakeste august måneder på lang, lang tid.

        Comment


        • Var veldig spent da vi startet dette prosjektet. Deila for faen! Han som gjorde godset til et solid lag og har trent Celtic. Nå, not so much.
         hvilke spillere hadde han da Godset var gode? Må ha vært mange solide spillere. Abu i sitt livs form, stefan johansen som senere spilte premier league. Lista er sikkert stor. Celtic ble han jo en populær mann, for sitt ronnybrøl og sitt vesen. Men han feilet med å kvalle til CL.
         Dessuten er det en del år siden deila leverte. Fotball er ferskvare og man blir målt på det man leverer. Han er ikke rett mann. Håper kåre ingebritsen får hjemlengsel og tar over her.

         Comment


         • Jeg vil heller ha en type som Godsets nye trener, en som vil ha skikkelig press og som vil ha spillere som virkelig kan presse.

          Ellers spiller KFUM meget bra og treneren derfra må være aktuell

          Det ble bare kontringsfotball med Kåre I på slutten. Det er ikke veien å gå for å bygge opp noe

          Comment


          • Deila var heldig i Strømsgodset som hadde masse talent som slo til. Er det eneste han har å vise til. Neste gang vi henter en trener må det være en som har en CV som imponerer en smule. Skal ikke så mye til for å heve nivået.

           Comment


           • Treneren har jo tydeligvis ikke så mye å si for vår del, vi må ha en forankring i hele klubben som vi kan dytte en trener inn i. Dette hadde vi med Siem og reka I, og det var jo det som var den langsiktige planen. Når toro tok over og fikset bronse, så var det tegn på at systemet fungerer. Så fant noen ut at dette var kreft og kastet alt på sjøen. Så er vi tilbake til kortsiktige flassplaner, men heldigvis har vi sluttet å sette fyr på penga om ikke annet. Bytter vi ut deila nå så kommer det inn en som tar en lyn og skal blåse av et tiår med fremtidige penger på et gull som selvsagt feiler.

            Comment


            • Alle som mener noe om ny trener bør lese denne tråden

             Comment


             • Originally posted by AcsOnFire View Post
              Alle som mener noe om ny trener bør lese denne tråden
              Alle som IKKE mener noe om ny trener bør lese denne tråden.

              Comment


              • Hjelpe meg, er det fremdeles noen som vil beholde deila, lord. Først skulle det være unge lovende, det gjekk ikke, så skulle det være en blanding av unge og eldre, det gjekk ikke, nå prøver han med gamle og utrente uten kamptrening, hva blir det neste liksom. Hadde den fyren hatt litt selvinnsikt då hadde han tatt sin hatt og gått etter fjoråret spør du meg. Og hvis nå feks Trøim stenger krana, da er det ikke leng til vi spiller i samme divisjon som Lyn.

               Comment


               • Originally posted by Madaxe View Post
                (...) Håper kåre ingebritsen får hjemlengsel og tar over her.
                Du mener han som rykket ned med Glimt og som var bilselger i flisbygda en periode før han fikk tilgang på pengesekken i Trondheim?
                Er virkelig ikke sikker på om det er noe god ide. Vi har som kjent mindre penger her og trenger en som kan bygge lag og som, ikke minst, har evnen til å få gutta til å blø for seg.
                På den siste delen ser det ut som at Deila mangler litt. Tror ikke helt at Ingebritsen har den evnen heller....

                Comment

                Working...
                X