Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga damer 2020

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vålerenga damer 2020

  Våren er i anmarsj. Det er 4 uker igjen til Lyn kommer på besøk til årets første begivenhet på Intility, og det er på tide å finne fram flagg og skjerf, og åpne årets damelagstråd med 6 gode grunner til å glede seg til årets sesong:

  1. Sesongkort for en slikk og ingenting (men det haster...)
  Det som haster aller mest er å sikre seg adgang til årets sesong. Denne uka er verdensvevens største begivenhet at sesongkort til årets hjemmekamper selges på tilbud. 12-15 hjemmekamper i serie og cup til prisen av 4 - eller eventuelt prisen av to tulipanbuketter eller en dag i parkeringshus. Da er det bedre å sikre seg moro hele sesongen gjennom. Men i det skuddårsdagen ebber ut stiger prisene. Så la oss - før vi gjør noe annet - sikre at vi får kortet på plass, og får sikret tribuneplass til oss selv, familie og venner. Det skjer her: https://vif-damefotball.ticketco.eve...esongkort_2020

  ...Sånn da var det gjort.

  2. Hatoppgjør - det er toppserien det: Denne sesongen er det damene våre som skal ta seg av rivaliseringen som betyr mest. Toppserien er åstedet for lyden av fugletramping, traktor og ljå, hyl og hvin og skrens og rattatattata. I tur og orden skal Lyn og LSK, og nå også Rosenborg, beseires av østkantens fremste kvinner.

  3. Vi fortsetter å vokse - og vokse: Tribune, supporter, sponsor, sportslig utvikling, yngresavdeling. Alle piler peker oppover for damelaget!

  4. Vi er blitt et topplag: Etter mange års grunnmursbygging lyktes vi i fjor endelig med å bli Norges nest beste lag. I år er det faktisk lov til å drømme om og tro på trofeer...

  5. Og Enga skal til Europa... 15 år er gått siden Vålerengas rykte sist ble gjort kjent på en fotballbane bortenfor Svinesund. Det er så sykt på tide med London, Wien og Budapest igjen. Om siste hinder passeres skal også Champions League-hymnen for første gang lyde på Intility i 2020...

  6. Brunere supportere: Nei, jeg snakker ikke om å henge på Øst, men om at årets sesong skal tilbringes på Intilitys behagelige solside. Det blir rett og slett varmere å være supporter i 2020.


 • #2
  Jeg skjønner ikke helt hvorfor man ikke få Damer sesongkortet registrert på "herre-kortet"? Altså når man har betalt for begge deler, hvorfor kan man ikke bruke samme fysiske kort for begge lag? Alt er elektronisk så det er bare dårlig design om dette ikke lar seg gjøre. Skjønner at det ikke er klubben som står bak løsningen, men de er premissgiver her.

  Comment


  • #3
   Har vel å gjøre med at det er to forskjellige klubber, og at de benytter seg av forskjellige billettleverandører.

   Du får jo ikke Hockey og Fotball på samme kort heller, f.eks.

   Comment


   • #4
    Originally posted by Mikkell View Post
    Du får jo ikke Hockey og Fotball på samme kort heller, f.eks.
    Det er et godt poeng. Det burde vært et Vålenga-kort som kunne holde alle billettene. det kan neppe være økonomisk å velge tre ulike leverandører, selv om klubbene er ulike AS/organisasjoner. Kanskje man skulle hatt et felleseid datterselskap Vålerenga Billett som inngikk avtalene og leverte tjenestene til klubbene?

    Comment


    • #5
     Nå er vel hockey og fotball på forskjellige arenaer men ja. Er ihvertfall ingen grunn til at én organisasjon som holder to arrangementer på samme arena ikke skal kunne klare å koordinere billettsystemet bedre. I utgangspunktet skulle det vært mulig å pipe deg igjennom med telefon. Finnes knapt en smart-tlf uten rfid og du kan jo handle i butikken med smart-klokke så teknologien har vært på plass lenge men skjønner at det ikke er klubben som skal fikse det. (Og jeg sier ikke at det må være et krav å ha smart-tlf for å komme inn heller.)

     Comment


     • #6
      Det ordnet seg nok uansett. Damenes nye kort kunne man vel ha elektronisk også?. Blir sesongkort på meg hos damene i år. Håper mange andre gjør det samme uansett om man går på alle eller noen få kamper. Mer penger til jentene.
      De møter Sandviken på torsdag i Spania også. Går på direktsport.

      Comment


      • #7
       Når det gjelder QR-kode eller lignenden
       Såvidt jeg vet har Godset det sånn at man kan velge enten fysisk kort eller QR-kode på mobilen for sesongkort.
       Nå vet jeg ikke hva slags leverandør de benytter, men systemet er i hvert fall tilgjengelig.
       Antar at klubben må be Ticketmaster direkte om å sette opp en sånn løsning; de tar neppe eget initiativ.

       Comment


       • #8
        Originally posted by Loffen View Post
        Når det gjelder QR-kode eller lignenden
        Såvidt jeg vet har Godset det sånn at man kan velge enten fysisk kort eller QR-kode på mobilen for sesongkort.
        Nå vet jeg ikke hva slags leverandør de benytter, men systemet er i hvert fall tilgjengelig.
        Antar at klubben må be Ticketmaster direkte om å sette opp en sånn løsning; de tar neppe eget initiativ.
        Akkurat sånn er damenes sesongkort også.
        Ligger som en QR-kode i Wallet på mobilen.
        Fysisk kort kosta 100,- ekstra, og det har man jo ikke bruk for med mindre mann ikke eier en mobiltelefon...
        TicketCo leverer løsningen til damene.

        Comment


        • #9
         Ja det er QR code på herre-kortet og, men en QR kode er bare en verdi (du kan lese den av med en qr reader app på telefonen din). På de automatene som de bruker ved inngangen så har de lastet ned en liste med godkjente verdier, og når de leser av kortet ditt så sier den ok om den verdien er på lista eller ikke ok om den ikke er der. Se på det som et passord om du skal få tilgang eller ikke. I stedet for at utsteder sier din verdi på sesongkortet ditt er x, så bør det være mulig å si til utsteder at verdi y skal godkjennes. Dette er så enkelt at det faktisk kan fungere på tvers av leverandører, så lenge leverandøren(e)s system støtter dette.

         Dersom klubben(e) legger det som et krav til leverandøren så står herrer fritt til å velge sin leverandør, damene sine, osv.

         Comment


         • #10
          Da ligger sesongkortet for damene godt digitalt plassert i Wallet Passes - hadde vært fett med kode fra herrene så kunne jeg lagt det samme sted Hvorfor kort i det hele tatt lizm?
          "Kampen er ikke over før Frode har låst seg inne på do."

          Comment


          • #11
           Originally posted by VVV View Post
           Da ligger sesongkortet for damene godt digitalt plassert i Wallet Passes - hadde vært fett med kode fra herrene så kunne jeg lagt det samme sted Hvorfor kort i det hele tatt lizm?
           Enig, synes sesongkortløsningen til damene var særdeles smooth

           Comment


           • #12
            På sin plass å gi kudos til damene etter de vant en historisk borteseier mot LSK og er dermed alene på tabelltopp!

            Comment


            • #13
             Det er også litt spesielt: Vålerenga (1) har på de første 8 kampa møtt Rosenborg (2), LSK-Kvinner (3), Sandvika (4), Arna-Bjørnar (6) og Klepp (7) på bortebane. I tillegg har de spilt runde 14 mot Røa (10) borte. Hjemmekampa har vært mot Avaldsnes (5), Kolbotn (8) og Røa (10). I siste runde før halvspilt serie for alle er det Lyn (9) som er motstander hjemme (onsdag). Deretter følger Kolbotn borte. Da har Vålerenga igjen kun to bortekamper. 12. september mot Avaldsnes og 7. november mot Lyn. Jeg mener at Vålerenga derfor ligger enda bedre an til å vinne toppserien enn det tabellen egentlig tilsier (4 poeng med én kamp mer spilt). Men det er klart, nå må jentene omstille seg fra å ha spilt vanskelige bortekamper til å skulle totaldominere kampa. Det positive er at i de to siste kampa (Rosenborg og LSK) har de spilt to gode omganger, så de ser ut til å ha finni løsninga på de startproblemene de hadde i kampa tidlig i sesongen.

             Det er også forventa inn en ny spiss når overgangsvinduet åpner 1. september etter at Isabell Herlovsen nok en gang beviser at hu ikke lenger har noe i et toppidrettsmiljø å gjøre og sjukemeldte seg da hu ikke fikk lov til å komme og gå som det passa henne, men måtte forholde seg til resten av laget. Det kan bli avgjørende for om Vålerenga klarer å gå langt i Champions League også, de skal spille kvalifisering der i oktober.
             in Absinthia

             Comment


             • #14
              Damene leverer varene igjen,og fortsatt i førersetet.. Svak første og redusert til 10,mennklasse annen omgang og 2-0. Enga på topp!

              Comment


              • #15
               Originally posted by jocke View Post
               Damene leverer varene igjen,og fortsatt i førersetet.. Svak første og redusert til 10,mennklasse annen omgang og 2-0. Enga på topp!
               Bør kanskje nevnes at utvisningen kom etter sju spilte minutter. Med en mindre på banen for VIF kunne man kanskje vente en jevnere kamp, men neida: Ingen grunn til neglebiting, Lyn kjenner sin plass og opptrer høvisk underdaning i møtet med våre dronningemner.

               Comment

               Working...
               X