Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga vs Bodø Glimt

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vålerenga vs Bodø Glimt

  På tide med kamptråd igjen.

  Tør vi håpe på gjentagelse av Molde kampen? 120min og stive ben på flyet hjem, og Hauge og Zinkernagel tester positivt på lørdag. Slatan og en i midtforsvaret ute med korona, kan være en fordel. Har ikke hør om noe Vålenga gruff, så er vel full stall.

  forøvrig: uttalelse fra han som snakker om seg selv i 3 person.

  https://www.vg.no/sport/fotball/i/M3...er-glimt-moete
  Han kom ble svett og dett var dett

 • #2
  Husker ikke sist gang vi vant i Bodø. Vi blei grusa der oppe i fjor.
  Vi har maks flaks med når vi møter dem siden de får en tøff kamp idag, hele fredagen går til reise, de stilller jo alltid samme ellever som snart må bli slitne de også og vi var også helt på høyde med dem i hjemmekampen.
  Allikevel sliter jeg med å være optimistisk. Poeng er bonus. Seier er en våt drøm.

  Comment


  • #3
   tror vi kan skrelle høyt der oppe i nord
   i en god sesong så kommer det alltid noen gledelige overraskelser
   denne matchen er en av dem
   Bodø vs Enga 0:2

   Comment


   • #4
    Føler søndagens match står og faller på hvordan vi løser den defensive biten.. B/G kommer mannssterke fremover og vår midtstopper duo har litt fartsproblemer og Tollås er ikke alltid like fotrapp i omstillingsprosessen. Framover på banen har vi mye kvalitet og jeg ser med spenning frem til alt trøbbelet vi kommer til å skape for tannbørstene. Vi må også ta med en gjennomsyret positivitet i spillergruppa etter nedsablingene av Brann og Molde. Min mage sier poeng med hjem og jeg er veldig glad i magen min.... så da sier vi - ja takk til alle 3

    Comment


    • #5
     Ser Bodø-Milan nå. Selv om Bodø tok ledelsen og spilte bra de første 15, er det tydelig kvalitetsforskjell på lagene. Bodø gikk respektløst til verks. Faktisk imponerende. Men Milan har et par ekstra gir, og Bodø har vel egentlig ingen sjanse her, selv om det bare står 2-1 til pause.
     Vanskelig å si hvordan dette påvirker kampen vår i helga. Ikke sikkert det betyr så mye. Mange av spillerne til Bodø er unge og de restitueres raskt. Og kanskje gir San Siro et skikkelig boost som de tar med seg hjem.
     Bodø er favoritter i helgen. Men vi kan overraske. Har faktisk mer tro og håp nå, enn før Molde-kampen.
     ​​​​​​​

     Comment


     • #6
      Artig å følge B/G kampen mot Milan. Mulig litt subjektive oppfatninger men endel spillere virker slitne allerede i første omgang. Nå er selvfølgelig Milan gode selv uten Zlatan men det er bare å håpe at de får kjørt seg skikkelig, Dersom vi holder spillet vårt som de siste kampene (og ikke klarer å fikse noen skader på treningene) så burde vi ha den aller beste sjanse til å ta med oss 3p. Vi er ikke VIF fra i fjor, vi er VIF i år og det er mye mer solid og gjennomført. Det blir sikkert en jevn kamp men å ta flyet tilbake uten poeng er nå faktisk litt skuffende. Begynner å like tanken og følelsen bedre.

      Så får alle som ønsker å være forsiktige og «beskjedne» fortsette med det. Skal vi vinne noe over tid så skal vi ta poeng - og helst 3 - med en slik fordel.

      Comment


      • #7
       Originally posted by Ottestad View Post
       Ser Bodø-Milan nå. Selv om Bodø tok ledelsen og spilte bra de første 15, er det tydelig kvalitetsforskjell på lagene.
       Enig. Glimt var hakket vassere i dag og Milan hadde faktisk litt flaks her. Kunne fort ledet 4-2, men kunne fort vært 3-4 også. Glimt skremmende gode.
       VAR, nei takk!

       Comment


       • #8
        Det var som faen at han ikke satt den siste sjansen som ville gitt dem ekstraomganger, men dette må da uansett ha tæret litt på.
        Tror dessuten det kan være en nedtur å komme hjem til tippeligaen igjen etter en sånn utladning der de var så nære.
        Vi møter dem på et gunstig tidspunkt og alt kan skje, men poeng borte mot kommende seriemester er en bonus og det er viktigere å ta poeng mot alle tabellnaboene våre som er med å sloss om sølvmedaljen med oss. Når det er sagt sier jeg ikke nei til tre poeng på søndag.
        Har de eget fly som flyr direkte til bodø fra milano eller kan de kose seg med mellomlandinger i morgen? Har de eget er det garantert en Twin Otter fra Widerøe der et par av spillerne må bli igjen dersom de skal få plass til tannbørsten sin.
        Det er egentlig smått absurd, helt fra jeg var bitte liten har man ledd av den ene sangen deres "det er de beste vi har i dag" men i år er det faen meg riktig i hvert fall i Norge. Hvem hadde trodd at det skulle skje? Hva blir det neste Covid 20 og verdensherredømme til Åsane i 2030?

        Comment


        • #9
         Loffen Vi slo de sist i Bodø i 2009, 0-2. Etter det har vi tapt der 2 ganger og spilt uavgjort 3.

         Boyle D Luxo Joda, det defensive blir viktig, men vi klarer neppe å holde nullen. Det er verdt å merke seg at Glimt skårer 2 borte mot Milan i dag og har et snitt på over 3 mål per kamp. Faktisk over 4 mål per kamp hjemme. De har ikke skåra mindre enn 2 i noen kamper i år. Derfor tenker jeg at vi må peise på offensivt. Våge å sende opp mange mann, og være raske i overgangene. Regn med at de skårer 2-3 mål. Vårt oppdrag må være å skåre ett mer. Legger vi oss bakpå og venter de ut jobber klokka for Glimt. Vi MÅ putte mange mål i Bodø om vi skal ha med poeng hjem.

         @Flere Vanskelig å ikke anerkjenne at det Glimt har fått til er imponerende. Men de er ikke udødelige, og det er jo på høy tid at et bortelag tar poeng på Aspmyra. Vi kan godt ta den jobben.

         bohem33 Covid-19 heter 19 fordi det først ble oppdaget i 2019. Et ev. Covid-20 skal altså oppdages i 2020 og om det blir hengende så lenge at det påvirker fotballsesongen 2030 er det grunn til å se svært mørkt på fremtiden... Håper du mente Covid-30, eller 29

         Comment


         • #10
          Synd det ikke ble EO ja, hadde håpet på det.
          Det meste ved Glimt er imponerende i år, uten tvil. Men dette Milan-laget uten sine to beste offensive spillere...Altså man så de kunne legge inn en gir til når de trengte..men du verden så tannløse de ble utover i kampen...??? Italienere altså, gir AKKURAT nok, og ikke en tøddel mer.

          Poeng på Søndag er en bonus, og kampen kommer på et gunstig tidspunkt for oss! Jeg har litt trua!
          For de som kan styre sitt eget lag:
          vif.managerleague.com

          Comment


          • #11
           Originally posted by bohem33 View Post
           Har de eget fly som flyr direkte til bodø fra milano eller kan de kose seg med mellomlandinger i morgen? Har de eget er det garantert en Twin Otter fra Widerøe der et par av spillerne må bli igjen dersom de skal få plass til tannbørsten sin.
           Hadde vært fint med en Twin Otter tur fra Oslo til Bodø, med knærne opp til brøstet i 3 timer

           P.s. fant eneste fornuftige linjefly fra Milan 09.50, og lander i Bodø 19:15. Via Charles De Gaulle og Oslo .... hi hi
           Last edited by Wild Touch; 25.09.2020, 00:34.
           Han kom ble svett og dett var dett

           Comment


           • #12
            Håper alle Glimt spillera blir testa for Covid-19,før kampen mot Enga. Hadde vært betryggende om noen som har innsikt i sånt, kunne konfirmere dette.
            Eller lever vi alle i en så naiv verden at dette ikke blir sjekket ut før vi skal møte dem?

            Comment


            • #13
             Originally posted by ForesttGump View Post
             Håper alle Glimt spillera blir testa for Covid-19,før kampen mot Enga. Hadde vært betryggende om noen som har innsikt i sånt, kunne konfirmere dette.
             Eller lever vi alle i en så naiv verden at dette ikke blir sjekket ut før vi skal møte dem?
             Antar fotballen må forholde seg til de samme reglene som alle andre.
             De har vært i rød sone, og da skal de normalt i karantene i 10 dager, men fordi dette er en jobbreise kan karantenen kortes ned ved å ta to tester. De to testene skal tas med minimum 48 timers mellomrom og test nr. 2 tidligst på dag 5. De er helt i karantene til test nr. 1 er negativ. Da kan de begynne å jobbe, men skal være i karantene på fritiden til test nr 2 er negativ.

             Comment


             • #14
              Originally posted by Wild Touch View Post

              Hadde vært fint med en Twin Otter tur fra Oslo til Bodø, med knærne opp til brøstet i 3 timer

              P.s. fant eneste fornuftige linjefly fra Milan 09.50, og lander i Bodø 19:15. Via Charles De Gaulle og Oslo .... hi hi
              Flys ved med chartret fly, i henhold til UEFA-Protokollen

              Comment


              • #15
               Her har mann en veldig fin anledning til å visa at VIF er bedre enn både Bodø og Milano..... Så håper alle spillerne til Bodø er friske og raske til søndag og har flydd komfortabelt og fint fra Milano til Bodø og fått sett både vakreste alpene og og Norges fine natur på sin vei. Slik at de ikke har noe å skylde på når de taper 1-3 til søndag! Bitre og sørgelige i hodene sine som de er på søndag etter å ikke ha gått videre etter en grei kamp i Milano (hvor "hele" Norge hadde unna dem seier, og skrytet aldri tar slutt og til og med Kasper i TV2 er positiv..... ), og hvor Milano minst hadde 2 gir til å gå på i forholdt til tidligere kamper i år og to av sine beste spillere ute med positive Cov19 tester.

               Comment

               Working...
               X