Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rykter, ønsker og overganger vinteren 20/21

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Flem View Post

  Dette synes jeg er helt greit. Felix er dessverre ikke god nok til å være midtbanespiller hos oss, og er vel nummer 3 i køen.
  Som back er han helt ok, men har ingen fart og det hemmer det offensive.
  Så da er det greit at vi slipper han, selvom det er til en konkurrent.
  Tror at Felix er såpass fotballsmart at han kunne bekledd flere roller i Enga, men som Ulleren gutt så har han kanskje ikke det største hjerte for Enga?
  Mere frista av Bergen by?

  Comment


  • Vi klarer vel oss godt uten Felix. Han er vel langt unna en plass på midtbanen. Der er vel også Sakarias foran. Men som backup på høyrebacken har vi da bare Amin? Hvilke unge kommer bakfra i den posisjonen? Kan Fredrik Holmé spille høyreback?

   Comment


   • Tror faktisk det er en brukbar fotballspiller i Felix. Men det vil han ikke få vist hos oss, så helt greit hvis han velger å ta et skritt ned og heller gå til en klubb litt lenger ned i fotballpyramiden.

    Spørsmålet er vel om vi også får noen inn hvis vi lar Felix gå. Overgangsvinduet har åpnet igjen og er åpent til 12.mai. Hvis vi mister Felix, så mister vi også litt bredde i troppen. Han er jo såpass allsidig at han kan være en rotasjonsspiller i flere posisjoner. Spesielt defensivt der vi ikke har så stor bredde.

    Nå har de vel også åpnet for å få inn folk fra utlandet, så det er litt mer å velge blant. Tror ikke vi skal utelukke at det kommer noen inn også om Felix faktisk drar. Virker litt rart å la Felix dra bare for å være grei. Å la han dra svekker ikke førstelaget, men det svekker bredden i troppen.

    Comment


    • Enig med Nils, Felix er en skikkelig god spiller og et stort talent som allerede har mange eliteseriekamper. Jeg har stor tro på at han kan lykkes i Brann så en ryggmarksrefleks er å tviholde på han. Men Fagermo vil bruke han som back og det vil han ikke selv, han er best som indreløper og er ikke i nærheten av å danke ut Osame eller Bjørdal. Da er det best for alle at han får utvikle seg videre så får vi leve med at blir en klassespiller for en annen klubb. Det er til syvende og sist bra for norsk fotball.
     Når det er sagt så er stallen allerede tynn så vi er nødt til å hente en erstatter. Det absolutt beste hadde vært en spiller som både kunne være anker (backup eller utfordrer for Oldrup) og back (i hvert fall høyre back). Det hadde ikke plaget meg om det var en litt mer rutinert spiller, men det er jo ikke helt i Fagermos ånd da. Han vil vel helst ha talenter som backup og kun hente rutinerte som klart hever laget. Kanskje en Christensen type ville ha vært noe da mener jeg mtp talent og erfaring ikke posisjon. Et stort talent som fortsatt er relativt ung, men som ikke har fått det helt ut der han har vært. Det høres jo ut som Felix det da, men nå er vel ikke han best som anker.
     For de som hørte dagens pod med Espeseth (spilt inn onsdag) så var han veldig tydelig på at ingen skal selges før sesongstart så det er ikke sikkert det er hold i ryktene. Ingenting hadde gledet meg mer enn om Felix skrev ny kontrakt og satset som back og klarte og vinne vb plassen, men sånn ser det ikke ut akkurat nå.

     Comment


     • Kjipt å miste Felix, undervurdert spiller. Men han har vært lojal lenge til tross for ikke å bli brukt som midtbanespiller.

      Han fortjener å bli satset på.

      Ønsker han alt lykke til, velkommen tilbake skulle anledningen passe en gang
      Er det her jeg skal legge inn signatur?

      Comment


      • Vålerenga-talent signerer for Brann – VG

       Der melder vg at han kun er detaljer unna kontrakt. Han signerer som bosman (fra sommern), men jeg tipper klubbene raskt blir enig om en liten kompensasjon sånn at han går med en gang.
       Det står at vi jobber med å finne en erstatter.
       Synd, men vi får ønske han lykke til videre. Håper det gjør at brann tar mange poeng mot rbk, molde og bodø men ikke mot oss.

       Comment


       • Uten tvil en god fotballspiller som forlater oss og som fortjener å finne en klubb hvor han får spille fast. Lykke til videre Felix!

        Comment


        • Forstår Felix veldig godt og liker på sett og vis at klubben respekterer spillerens behov og ønsker.
         Er ørlitegrann skeptisk hvis det ikke dukker opp noen navn her relativt snart. Backplassene er tynt bekledt. Hvem spiller hvis Sam og Borch er ute samtidig? Vet at Nouri kan spille, men det virker ikke som han er Fagermos kjeledegge. Han er over toppen, men har erfaring nok til å gjøre en ok jobb som backup.

         Felix tjente vel ikke best, så det frigjør sikkert ikke så mye penger. Likevel synes jeg det bør komme inn en back. Gjerne en som har to delvis brukbare ben.

         Comment


         • Originally posted by aasp View Post
          Backplassene er tynt bekledt. Hvem spiller hvis Sam og Borch er ute samtidig? Vet at Nouri kan spille, men det virker ikke som han er Fagermos kjeledegge. Han er over toppen, men har erfaring nok til å gjøre en ok jobb som backup.
          Likevel synes jeg det bør komme inn en back. Gjerne en som har to delvis brukbare ben.
          Som Fagermo har sagt tidligere;
          Oscar Opsahl har tatt store steg i vinter, Fredrik Holmé er anvendelig og kan også spille back, han har også spilt back tidligere.
          So no worries mate.

          Gimme hope johanna

          Comment


          • Lurt av Felix å dra til en mindre klubb. Han må nesten det for sin egen del. Men VIF mister en sterk backup, mister tyngde i stallen, så det er litt svekkelse for oss

           Comment


           • Rbk har terminert kontrakten med Valsvik, kunne det vært noe for oss?
            "When they pray for sun, I pray for rain, The only way to live is against the grain"

            Comment


            • Originally posted by Loke View Post
             Rbk har terminert kontrakten med Valsvik, kunne det vært noe for oss?
             Valsvik er fortiden, Brage Skaret er fremtiden.

             Comment


             • Originally posted by Sosua View Post
              Valsvik er fortiden, Brage Skaret er fremtiden.
              Valsvik er på vei til Godset. Og bra er det.

              Skal vi utvikle oss som klubb så kan vi ikke hente inn nye tredjevalg og gi dem lange kontrakter. De som skal inn må heve oss. Ingen regler helt uten unntak da.

              Comment


              • Er det ikke noe rykter om spillere inn?

               Comment


               • Originally posted by Aandalsnes View Post
                Er det ikke noe rykter om spillere inn?
                Tror ikke det. Vi skal vel ikke ha noen heller hvis vi ikke slipper Felix til Brann nå og ikke 1.juli.

                Comment

                Working...
                X