Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Hvilke spillere vil vi ha?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Hvilke spillere vil vi ha?

  Det har vært mye fokus på Vålerenga i midiene i det siste.

  Flerer spillere har blitt knyttet til klubben, men hvilke vil vi egentlig ha?  Jeg har noen favoritter jeg gjerne ville sett i Vålerenga trøya.  Kristoffer Hæstad ( Ikke noe mer enn at han er en svært tøff og liten terjer på midtbanen og spm vil utgjøre Vålerengas landslagsmitbane sammen med Andresen, Grindheim og Strand.

  Vidar Riseth (En sterk og tøff spiller, som vil styrke forsvaret betraktelig og som også kan passe til å fylle skoene til en eventuell exit Ronny Johnsen.

  Erik Hagen (En spiller som har blitt knyttet til klubben helt siden han dro. Ett stort hjerte for klubben som helt klart vil styrke forsvret. Jeg sier bare ?PANZER?

  Følgende spillere vil jeg at vi skal kvitte oss med, fordi de ikke har noe å gjøre her.  Rune Lange (Er rett og slett for dårlig. Ble aldri noen stor spiller i Vålerenga, og kommer ikke til å bli det heller. Uansett så er han for det meste skadet.

  Jan derek Sørensen: Vålerengas storscorer i 2006. Putta ikke ett eneste mål i år. Er gammel og har ikke mange år igjen på fotballbanen. Kommer ikke opp til der han var igjen dessverre.

  Arnar Førsund: En spiller vi ikke har bruk for. Hadde ikke merket noe om han plutselig bare ble borte. Hadde ikke gjort

  meg noe om han bare dro.  Alexander Mathisen: Hva er det vi skal med han? Har ikke gjort noe stort. og sliter med spilletid. Ikke noe som tyder på at han skal bli bedre.  Og hvilket nummer får Mila, Moa, Strand Bolthof?

  Og kanskje på tide å skaffe en ny keeper? Har noen fåt med seg at Arason drar snart kanskje?? Mitt tips er: Håkon Opdal eller Rune Jarstein eller kanskje hente tidligere vif keeper touray??  Uansett så tror jeg dette laget tilslutt tar gull i 2008

 • #2
  Re: Hvilke spillere vil vi ha?

  Spillere inn:  Så fort kontrakten til Arason går ut bør vi se etter ny keeper. Jeg foreslår Arason!  Coralles/annen venstreback trengs for å presse Jepsen til å spille sitt beste.  Panzer av den grunn av at vi vil ha et bunnsolid forsvar med Hagen og Wæhler.  Spillere ut:  Jørgen Jalland: er rett og slett ikke god nok  Jan Derek Sørensen: ikke hatt noe som helst bra sesong i år og begynner å bli gammel.  Ronny Johnsen: kommer tydligvis ikke til å signere ny kontrakt, men om han gør det er det positivt.  Spillere på benk:  Freddy bør få klippekort denne gangen også... på benken!  Mila har spilt seg opp de siste kampene og vil være god å ha på benken.  Bolthof dessverre for Bolten må han nok belage seg på enda en sesong på benken.  Benken kommer til å fylles opp med fler den, men akkurat nå har vi en altfor stor stall føler jeg. Hvordan vi skal få noe kantspill lurer jeg på for det virker som vi satser på diamant på midten og 2 spisser. Dårlig nytt for F. Holm, Mathisen og Brix.

  Comment


  • #3
   Re: Hvilke spillere vil vi ha?

   Sitat: Den sø, 18 november 2007 13:33 skrev maefteda:

   > Så fort kontrakten til Arason går ut bør vi se etter ny keeper. Jeg foreslår Arason!   hehe..vet nok hvordan mange føler, Árni var en stor helt for meg. Det at han drar er utrolig synd, men den saken er allerede bestemt. Han fortsetter nok et annet sted, Spillere kommer og går, klubben består.   Jarstein er nok klar allerede. Var nok derfor nyheten om Árni kom ut så sent på kvelden.   Comment


   • #4
    Re: Hvilke spillere vil vi ha?

    satser på jarstein som keeper..og at doffen og hagen er klare på torsdag! og til slutt kommer erik nevland og blir spiss sammen med thorvaldsson! dom ide?

    så bytter vi muri med ruud
    BLØ

    Comment


    • #5
     Re: Hvilke spillere vil vi ha?

     Doffen er en looser!!

     We don't need looser's.

     Comment


     • #6
      Re: Hvilke spillere vil vi ha?

      Sitat: Den sø, 18 november 2007 16:46 skrev Bondehater:      > Doffen er en looser!!

      > We don't need looser's.

      _____________________      Skal du på død og liv spre denne møkka på engelsk, kan du i det minste sørge for å skrive det noenlunde riktig.

      - "loser" staves med kun 1 'o'

      - Flertallet blir dannet uten dusteapostrof. 1 loser, 2 losers.      Innholdet i innlegget ditt gidder jeg ikke å kommentere en gang.      mvh

      Ogni M
      ____________________
      Jord, luft og ildvann.

      Comment


      • #7
       Re: Hvilke spillere vil vi ha?

       Sitat: Den sø, 18 november 2007 13:17 skrev garcia:

       >

       > Arnar Førsund: En spiller vi ikke har bruk for. Hadde ikke merket noe om han plutselig bare ble borte. Hadde ikke gjort

       > meg noe om han bare dro.

       >       Hæ? Det leste jeg ikke? Arnar er, foruten et talent og meget anvendbar, DRITT KUL. Han kjører whitefro og pannebånd og drar pornobarten til et helt nytt nivå. I motsetning til de fleste andre yrkesutøvere i fotballverdenen (hårgelé og tættis med barnas navn) har han PERSONLIGHET. Selv om vi plutselig har mye penger å kjøpe spillere for, betyr ikke det at vi skal kaste all sjel ut av vinduet! Da blir vi Chelsea. Vi vil ikke være Chelsea.       Comment


       • #8
        Re: Hvilke spillere vil vi ha?

        Å diskutere hvem vi ønsker til klubben er greit, men jeg begynner å bli piss lei nedrakkinga på de samme spillerne i tråd etter tråd. De er fortsatt ansatt i VIF, og leser det som skrives her inne.        Comment


        • #9
         Re: Hvilke spillere vil vi ha?

         Det må da være greit å diskutere rundt spillere og hvem vi mener er bra og de vi mener ikke er fullt så gode. Hvorvidt vi synes en spiller må dra er da ikke nedrakking det er mer et synspunkt rundt en spiller i klubben. Vi supportere har også en oppgave med å si hva vi mener. Det må da være lov.

         Comment


         • #10
          Re: Hvilke spillere vil vi ha?

          Sitat: Den sø, 18 november 2007 13:17 skrev garcia:          > Det har vært mye fokus på Vålerenga i midiene i det siste.

          > Flerer spillere har blitt knyttet til klubben, men hvilke vil vi egentlig ha?

          >

          > Jeg har noen favoritter jeg gjerne ville sett i Vålerenga trøya.

          >

          > Kristoffer Hæstad ( Ikke noe mer enn at han er en svært tøff og liten terjer på midtbanen og spm vil utgjøre Vålerengas landslagsmitbane sammen med Andresen, Grindheim og Strand.

          > Vidar Riseth (En sterk og tøff spiller, som vil styrke forsvaret betraktelig og som også kan passe til å fylle skoene til en eventuell exit Ronny Johnsen.

          > Erik Hagen (En spiller som har blitt knyttet til klubben helt siden han dro. Ett stort hjerte for klubben som helt klart vil styrke forsvret. Jeg sier bare ?PANZER?

          >

          >

          > Følgende spillere vil jeg at vi skal kvitte oss med, fordi de ikke har noe å gjøre her.

          >

          > Rune Lange (Er rett og slett for dårlig. Ble aldri noen stor spiller i Vålerenga, og kommer ikke til å bli det heller. Uansett så er han for det meste skadet.

          >

          >

          > Jan derek Sørensen: Vålerengas storscorer i 2006. Putta ikke ett eneste mål i år. Er gammel og har ikke mange år igjen på fotballbanen. Kommer ikke opp til der han var igjen dessverre.

          >

          >

          > Arnar Førsund: En spiller vi ikke har bruk for. Hadde ikke merket noe om han plutselig bare ble borte. Hadde ikke gjort

          > meg noe om han bare dro.

          >

          > Alexander Mathisen: Hva er det vi skal med han? Har ikke gjort noe stort. og sliter med spilletid. Ikke noe som tyder på at han skal bli bedre.

          >

          > Og hvilket nummer får Mila, Moa, Strand Bolthof?

          >

          >

          > Og kanskje på tide å skaffe en ny keeper? Har noen fåt med seg at Arason drar snart kanskje?? Mitt tips er: Håkon Opdal eller Rune Jarstein eller kanskje hente tidligere vif keeper touray??

          >

          > Uansett så tror jeg dette laget tilslutt tar gull i 2008

          --------------------          Er helt enig med deg i at Jan Derek må ut, men litt artig og se at du vil ha han ut blant annet på grunn av alder, mens du vil ha inn snart 36 år gamle Riseth.          Rekdal har levert varene: Cupmester 2002, seriesølv 2004 og seriegull 2005

          Comment


          • #11
           Re: Hvilke spillere vil vi ha?

           Ja men Riseth er da fortsatt god. Jan derek er jo helt ute fortiden. Jeg mener bare at Derek aldri vil komme tilbake i storformen igjen, men kanskje Martin Andresen vil gjøre han og de andre gode??

           Comment


           • #12
            Re: Hvilke spillere vil vi ha?

            Sammen med den keepern vi MÅ ha, så vil jeg gjerne ha inn en ving og en back. Gjerne en type som kan spille på begge kantene som vil øke konkurransen om plassene betraktelig, med dobbel dekning i alle ledd tvinges folk til å prestere.
            There is the right way, the wrong way and the Norwegian way

            Comment


            • #13
             Re: Hvilke spillere vil vi ha?

             Hæstad: I en diamant trenger vi et skikkelig godt alternativ som indreløper foran Martin. Bojan, Grindheim og Doffen kan kjempe om de to plassene. Mila, Jalland og Dos Santos holder desverre ikke mål, selv om de er gode spillere. Bojan er forøvrig reserven for ankerrollen til Martin, mens Grindheim er reserven til den offensive rollen til Strand. Hæstad er dermed ønsket. Fellah er backup bak der igjen, mens Carlsen og Singh bør få komme inn på en gang i blant.             Ruud: Vi trenger et alternativ til Storbæk, mens Storbæk kan være et alternativ til Jepsen på venstre. Storbæk har spilt venstreback tidligere.             Spiss: Trenger en ved siden av Gunnar. Berre, Roberts, DFH: to av disse kan dermed selges. Vet ikke helt hvem vi skal skaffe oss her. Ikke så mange norske alternativer. Diskutert i andre tråder.             Jarstein, Al-absi eller Touray: Vi trenger en keeper!

             Comment


             • #14
              Re: Hvilke spillere vil vi ha?

              Sitat: Den sø, 18 november 2007 20:56 skrev lasse1910:              > Sammen med den keepern vi MÅ ha, så vil jeg gjerne ha inn en ving og en back. Gjerne en type som kan spille på begge kantene som vil øke konkurransen om plassene betraktelig, med dobbel dekning i alle ledd tvinges folk til å prestere.              Jammen, han heter jo Espen Ruud han

              Hvertfall på høyresida, på venstre så vil vi jo da får Storbæk som et venstrebeck alternativ, Mila og DFH evt. anvendelige Bojan som venstre midtbane eller venstre ving..
              Rekdal, Siem og Fredriksen for alltid ! Ja også Martin da ;)

              Comment

              Working...
              X