Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Treningskamper 2021

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by Pete View Post
  Takk. Den 2 hadde jeg allerede sett. Trodde det var Analyse etter kampen.
  Han kom ble svett og dett var dett

  Comment


  • AOs spillerbørs:
   Vålerenga-Jerv 3-1

   Vålerenga fikk besøk av 1. divisjonslaget Jerv til årets tredje treningskamp, kun fire dager etter forrige kamp. Hjemmelaget tok komadoen fra start i dagens oppgjør, og i førsteomgang hadde blåtrøyene nok sjanser til å score mer enn de to målene de gjorde. Utover i kampen var det mer jevnspilt, i takt med at begge lag gjorde flere bytter, men likevel gjennomførte Dag-Eilev Fagermos menn en solid og kontrollert prestasjon.

   VIF-børsen:


   Kjetil Haug - 5

   Er et ganske klart andrevalg bak Klaesson, men fikk sjansen fra start i dag. Fikk en del å gjøre i førsteomgang da han måtte redde flere langskudd. Ble satt ut av spill da avslutningen fra Campos gikk via en uheldig Borchgrevink og i mål på tampen av førsteomgang. Erstattet av Klaesson i pausen.

   Christian Borchgrevink - 7

   Tilbake i startoppstillingen. Var villig med fremover i banen gjentatte ganger. Ved 1-0-målet dro han med seg en mann og skapte rom for målscorer Dønnum, ved 2-0 målet fikk han selv ballen og slo et flott innlegg til Layouni som scoret. Slo flere gode dødballer. Var uheldig da han ble truffet av avslutningen til Campos før Jervs scoring. Byttet ut i pausen.

   Jonatan Tollås Nation - 5

   Tilbake fra start i dag. Var stødig og solid de gangene han ble satt på prøve defensivt. Ryddet fint unna i egen boks flere ganger, både i lufta og langs bakken. Trygg og god med ballen i bena. Ble byttet ut etter førsteomgang.

   Brage Skaret - 6

   Gjorde en god figur i andre kamp på rad. Gjorde stort sett jobben defensivt på en god måte. Tok med seg ballen frem i banen og forbi ledd flere ganger. Virker å være et klart tredjevalg på midtstopperplassen, bak rutinerte Tollås Nation og Näsberg. Fikk spille hele kampen i dag, som han gjorde mot Sarpsborg 08 sist.

   Sam Adekugbe - 5

   Vålerengas venstreback leverte en solid forestilling i dag, uten at han markerte seg for mye. Hadde et mer defensivt utgangspunkt enn høyreback-kollegene, og Adekugbe posisjonerte seg fornuftig i de offensive markeringene. Ble byttet ut etter 62 minutter.

   Henrik Bjørndal - 7

   Satte opp Dønnum i en god posisjon før 1-0-målet og noterte seg for en assist. Kom på flere dype løp, både inn i boksen og i bakrom. Tok virkelig jobben defensivt, der han leste spillet og vant ballen gjentatte ganger. Er en skikkelig motor i dette VIF-laget. Byttet ut etter 62 minutter.

   Tobias Christensen - 6

   Fikk sjansen i den dype rollen på midtbanen i dag, og det er en rolle han passet bra inn i. Var flink til å spille ballen frem til spillerne foran seg på få touch. Ble flyttet opp på venstre indreløper i andreomgang, der han ble litt mer anonym. Fikk en stor sjanse etter 84 minutter, men avslutningen fra kort hold ble blokkert i siste liten.

   Osame Sahraoui - 6

   Fikk oppmerksomheten til mange Jerv-spillere i forkant av VIFs første scoring, og på mange måter var det Sahraoui som var arkitekten bak den scoringen. Hadde flere virkelig gode involveringer, der han imponerte med sine ferdigheter med ballen, selv om ikke alt var like konstruktivt. Byttet ut i pausen.

   Aron Dønnum - 8

   Scoret selv 1-0 på en vakker måte, da han dro seg inn i banen og banket ballen i lengste hjørne. Serverte ballen perfekt til Borchgrevink før 2-0, og fikk tredje-assist på den scoringen. Kunne scoret både to og tre mål i førsteomgang. Slo noen fantastiske langpasninger over på motsatt banehalvdel, blant annet til Jatta i forkant av VIFs straffespark. Trillet selv straffesparket kontrollert i mål ti minutter før slutt. Var involvert i alt i dag. Blir ikke lenge i VIF hvis han fortsetter i dette sporet.

   Vidar Örn Kjartansson - 4

   Gjorde en god jobb som førsteforsvarer på topp. Ble servert rett foran mål av Sahraoui etter 38 minutter, men VIF-spissen var så nært mål at avslutningen gikk rett i fanget på Jervs keeper. Var anonym i flere perioder i dag, Kjartansson. Venter fortsatt på årets første scoring. Ble erstattet av Udahl etter 62 minutter.

   Amor Layouni - 5

   Serverte en fin pasning til Dønnum etter 18 minutter. Forsøkte seg flere ganger på venstresiden, både på egen hånd og ved kombinasjoner, men slet litt med å komme til de store sjansene. Var ikke helt på topp i dag, Layouni. Byttet ut i pausen.

   Innbyttere:

   Kristoffer Klaesson - 5

   Kom inn i pausen. Var stødig i det han foretok seg. Leverte en kjemperedning da Baidoo kom alene med han etter 82 minutter. Var tøff i egen boks og god med bena.

   Felix Horn Myhre - 5

   Erstattet høyreback Borchgrevink andreomgang. Var relativt anonym, men likevel solid i det han foretok seg. Glimtvis fikk vi se kombinasjoner med indreløper og høyrekant, men vi vet at Horn Myhre har enda mer i seg.

   Ivan Näsberg - 5

   Byttet inn i pausen. Lite å utsette på det defensive. Viste frem pasningsfoten sin med et par lekre langpasninger. Får godkjent og vel så det.

   Fredrik Oldrup Jensen - 6

   Kom inn i andreomgang. Slo et par strålende langpasninger umiddelbart. Tok styringen sentralt, og var flink til å dirigere medspillerne sine. Var god til å dekke rom og gjøre det vanskelig for Jerv å spille gjennom sentralt.

   Seedy Jatta - 6

   Fikk sjansen på venstrekanten i andreomgang. Har noen veldig spennende ferdigheter som han tidvis fikk vist frem. Kontret alene og driblet Jervs keeper på tampen av kampen, men unggutten ble hindret og ordnet VIF straffespark.

   Henrik Udahl

   Kom inn for Kjartansson etter 62 minutter. Bidro med aggressivitet og innsats på topp. Ellers relativt anonym. For lite spilletid til vurdering.

   Oskar Opsahl

   Erstattet Adekugbe den siste halvtimen. Var villig med fremover da sjansen bød seg. Spilte for lite til å få vurdering.

   Sakarias Opsahl

   Kom inn som høyre indreløper etter 62 minutter. Trygg med ballen og la ned en god innsats. For kort tid for vurdering.   Comment


   • Er vel ikke så mye å utsette på den lista der.
    Håper inderlig vi får igang Ørnen, eller rettere sagt, at vi klarer å spille han god igjen!
    For de som kan styre sitt eget lag:
    vif.managerleague.com

    Comment


    • Treningskampen mot Raufoss:

     Ivan Näsberg sier han skal spille 90 min på vif-fotball.no. Brage har jo spilt 90 min i de to siste treningskampene der Ivan og Tollås har spilt en omgang hver.

     "– Osame Sahraoui er ikke med mot Raufoss, han er litt sliten. Han hviler, men ellers blir det toppa lag, sier Fagermo." -Dagsavisen

     Comment


     • Originally posted by ziggy75 View Post

      To helt forskjellige spillertyper, helt klart. Shala er en kriger med begrensa teknikk og overblikk, men masse hjerte. Ble ofte upresis på siste tredjedel, og mange angrep gikk rett i dass fordi han ikke hadde så god oversikt. Virka det som på meg ihvertfall, uten at jeg har tatt en skikkelig Spinner-analyse.
      Jeg har blokka zeta, men er det mulig å skrive dette da?
      "Tobias er nok en bedre ballspiller enn Shala. Men Shala var en skikkelig kriger, beinhard i kroppen"
      Det er INGEN spillere i vår tropp som lå mer på matta enn Shala. Fyren var enten en superpingle eller en dårlig skuespiller.
      Og som du skriver ziggy, ganske så begrensa egentlig. Shala lurte kun seg sjæl på sine "løp" hjem i forsvar. Vi husker alle når han bøyde hodet framover i lett jogg på returløp, i håp om å innbille oss at det var maks innsats. Min påstand er at en i rullator hadde passert Shala i full fart.

      Nok om Shala og zeta, bare måtte på en onsdags morra
      "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

      Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

      Comment


      • Har minnet Aftenposten om at det er treningskamp i dag; så håper de klarer å hoste opp en link til kampen i dag.

       Comment


       • Originally posted by Nico View Post
        Har minnet Aftenposten om at det er treningskamp i dag; så håper de klarer å hoste opp en link til kampen i dag.
        Minn de gjerne på søndagskampen og, supportchatten dems har fri den dagen..

        Comment


        • Onsdag tar Fagermo og VIF imot Raufoss til treningskamp på Intility Arena.

         – Osame Sahraoui er ikke med mot Raufoss, han er litt sliten. Han hviler, men ellers blir det toppa lag, sier Fagermo.

         Comment


         • Originally posted by AcsOnFire View Post
          Onsdag tar Fagermo og VIF imot Raufoss til treningskamp på Intility Arena.

          – Osame Sahraoui er ikke med mot Raufoss, han er litt sliten. Han hviler, men ellers blir det toppa lag, sier Fagermo.
          Fagermo holdt ord, vi stiller helt klart med et toppa lag mtp at Osame er ute:

          Klasson
          Borch, Tollås, Näsberg, Sam
          Oldrup
          Bjørdal Christensen
          Dønnum, Ørnen, Amor

          Benk: Haug, Skaret, Horn Myhre, brødrene Opsahl, Udahl, Jatta og Emilsen

          Det må vel bety at kun Odin er skadet halvannen uke før seriestart. Det er jo fantastisk, måtte det vare. Fortsetter det sånn så starter vel 10 eller 11 av disse mot Rosenborg.
          Det store spørsmålet er vel om Christensen eller Osame blir indreløper. Siden Osame også kan spille ving er det mulig at Fagermo kjører ren rullering på de to og Amor.

          Det spisser seg til i kampen om plassene / Vålerenga (vif-fotball.no)

          Det kribler i magen.

          Håper på mål av Ørnen i dag så vi får se at han er i rute. Ellers er det varsla at Jatta får spille ander omgang og det slår vel ikke ned som en bombe om Tollås og Brage også bytter i pausen.

          Comment


          • Tror det blir en jevnere kamp enn folk tror, snart får vi se

           Gleder meg enormt til seriestart, nesten ikke til å tro at ballen snart ruller.

           Comment


           • Er det bare jeg som mistet lyden rett før kampstart? VG+

            Comment


            • Originally posted by Daniel View Post
             Er det bare jeg som mistet lyden rett før kampstart? VG+
             Nei, samme på Aftenposten

             Comment


             • Ei null te Raufoss etter 3 min.

              Comment


              • Aahh Vidar da....

               Comment


               • Tror Werni er nummer 14, og det er 2 tidligere Stabæk spillere påRaufoss, Race og Aanesland.

                Comment

                Working...
                X