Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Treningskamper 2021

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • ForesttGump
  replied
  Dårlig generalprøve gir som kjent bedre premiere...eller noe sånt

  Leave a comment:


 • Caanradi
  replied
  Var vel Fagermos første tap på Intility dette? (husker ikke alle treningskamper i fjor). La det bli det første og siste i år. Veldig lovende offensive takter nå. RBK skal nok få kjørt seg på søndag.

  Leave a comment:


 • Nils_de-Noia
  replied
  Originally posted by Spinner View Post
  Ser virkelig ut som om Osame skal få det tøft med å holde Tobias ute av start-11ern! Det er meget hyggelig!
  Ellers er det vel ikke direkte overaskende at sidebackene våre har defensive svakheter, spesielt når vi står så høyt og etterlater mye rom
  I tillegg har vi jo Odin på vel tilbake. Det betyr fire gode spiller å velge blant som indreløper. Skulle gjerne sett litt av den samme bredden i forsvaret.

  Leave a comment:


 • Wild Touch
  replied
  Gå gjerne for Brage hvis Tollås fortsetter å spille slik. Men tror vi skal begynne ned Tollås mot RBK, og hvis han ikke hever seg håper jeg på Brage fra start i neste matchen. Ikke noe galt med dårlig generalprøve, da blir premieren top!!

  Leave a comment:


 • Spinner
  replied
  Ser virkelig ut som om Osame skal få det tøft med å holde Tobias ute av start-11ern! Det er meget hyggelig!
  Ellers er det vel ikke direkte overaskende at sidebackene våre har defensive svakheter, spesielt når vi står så høyt og etterlater mye rom

  Leave a comment:


 • Pete
  replied
  Avisa Oslo sin børs etter kampen mot Tromsø:

  Her er Avisa Oslos vurdering av VIF-spillerne etter treningskampen mot Tromsø.

  For abonnenter

  Vålerenga – Tromsø 3–4

  Nå nærmer seriestarten seg med stormskritt. Søndag tok Vålerenga imot Tromsø til generalprøven før sesongstarten.

  Det ble en svært underholdende kamp i Oslo-solen – der lagene ikke ga seg før det hadde blitt hele sju scoringer.

  Vålerenga tapte til slutt 3–4. For selv om hjemmelaget tok grep om kampen i åpningsminuttene, sto det plutselig 2–0 til Tromsø etter 34 minutter. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, men Ebiye Moses' 4-3-scoringen med 25 minutter igjen ble avgjørende.

  Her er Avisa Oslos vurdering av Vålerengas utvalgte.


  Vålerenga - Tromsø (3-4)


  Søndag 2. mai kl. 16.00, Intility Arena

  Vålerengas lag: Klaesson - Borchgrevink, Tollås, Näsberg (Skaret 58´), Adekugbe - Bjørdal, Oldrup, Sahraoui (Christensen 46`) - Dønnum, Kjartansson, Layouni (Jatta 74´)

  Målscorere VIF: Bjørdal (39), Christensen (50, 60)
  Målscorere: TIL: Yttergård Jensen (30), Kitolano (34), Espejord (52), Moses (64)

  Kristoffer Klaesson – 4


  Ingen optimal kamp for Vålerengas sisteskanse. Det sier seg selv når det blir hele fire baklengsmål. Får heller ikke god hjelp fra forsvaret på flere av scoringene. Dette er en kamp som kommer til å irritere Klaesson.
  Christian Borchgrevink – 5


  Det var nesten utrolig at høyrebacken ikke havnet på scoringslisten etter 12–13 minutter. Borchgrevink stormet gjennom og fikk to skuddmuligheter fra kloss hold. Selv om han ikke fikk ballen i mål, viste han hva slags offensive kvaliteter han besitter. Defensivt slet han mer. Borchgrevink innrømte etter kampen at han ved to av scoringene burde gjort en langt bedre jobb.
  Jonatan Tollås Nation – 4


  Nation hadde heller ingen stor dag på jobben. Kapteinen er mannen som skal holde dette Vålerenga-forsvaret i tøylene, men det gikk ikke etter planen søndag. Nation plukket blant annet ikke opp Ruben Yttergård Jenssen på Tromsøs åpningsmål. Han og stopperkollega Näsberg har litt å jobbe med frem til Rosenborg-kampen neste helg.
  Ivan Näsberg – 5


  Midtstopperen ble erstattet av Brage Skaret med en halvtime igjen. Da hadde Tromsø rukket å score tre mål. Näsberg har sett meget bra ut i de tidligere treningskampene, men som resten av forsvaret fikk han det tøft i søndagens kamp.
  Sam Adekugbe – 4


  Canadieren var svært usynlig i det offensive spillet. Tromsø kom også flere ganger til gode muligheter fra kanten. Adekugbe vil nok bare glemme denne kampen.
  Henrik Bjørdal – 7


  Allerede før ti minutter var spilt fikk midtbanespilleren en stor mulighet, men skuddet fra like utenfor sekstenmeteren ble akkurat litt for upresist. Da han fikk en ny mulighet like før pause, var han derimot nådeløs. Bjørdal smalt inn 1-2-målet – utakbart for Tromsø-keeperen. Alt i alt en veldig god kamp av Vålerengas nummer åtte.
  Fredrik Oldrup Jensen – 5


  Jensen var arkitekten bak Borchgrevinks gigantiske sjanse i første omgang. Uten om det var han ikke veldig involvert i det offensive. Helt grei kamp av midtbanespilleren, men blir i dag overskygget av Bjørdal.
  Osame Sahraoui – 5


  Driblefanten ble hvilt sist mot Raufoss for å være frisk og rask i søndagens kamp. Fikk kun spille de første 45 minuttene uten å gjøre seg nevneverdig bemerket. Det var Sahraouis skudd Bjørdal plukket opp på 1-2-scoringen, men uten om det var unggutten lite involvert.
  Aron Dønnum – 5


  Kantspilleren var ikke like skarp offensivt som han har vært i de tidligere treningskampene. Dønnum var også klønete da han ga bort et straffespark til Tromsø i første omgang. Offensivt er han et konstant uromoment for motstanderens forsvar, selv om han ikke lyktes like godt mot Tromsø. Dønnum er uten tvil en av Vålerengas viktigste spillere.
  Vidar Örn Kjartansson – 5


  Når skal Kjartansson score igjen? Nå har islendingen spilt fem treningskamper uten å havne på scoringslisten. Burde muligens ha blitt tildelt et straffespark i sluttminuttene, men måtte igjen gå slukøret av banen. Ligner ikke på den målmaskinene han var forrige sesong – men kanskje det bare er én scoring han trenger?
  Amor Layouni – 6


  Layouni var frisk offensiv. I åpningsminuttene var han nær ved flere anledninger. Hadde også et godt frispark som gikk like over. Det var han som sto frem av trioen på topp. Godkjent kamp av kantspilleren.
  Tobias Christensen (inn etter 45 minutter) – 7


  To mål på 45 minutter: Det lukter det svidd av. Christensen har virkelig vist hva som bor i ham i de siste treningskampene. Gir Vålerenga en ny dimensjon i det offensive spillet. Midtbanespilleren kan bli en svært viktig spiller i år. Meget god kamp av sørlendingen.
  Brage Skaret (inn etter 58 minutter) – 5


  Skaret kom inn i forrige kamp og scoret. I dag kom han inn og så Tromsø sette inn seiersmålet. Vanskelige arbeidsforhold for unggutten, som ikke gjorde seg bort. Blir en viktig spiller i rulleringen på midtstopperplass.
  Seedy Jatta (inn etter 74 minutter) – X


  Den lynhurtige unggutten fikk kun spille det siste kvarteret. Er en spiller som kan skape muligheter på egen hånd, noe han viste glimtvis mot Tromsø. Ikke nok spilletid til en vurdering.

  Leave a comment:


 • Spinner
  replied
  Originally posted by Caanradi View Post
  Mere driv og vilje i Jatta enn Kjartansson for tiden og kanskje erstatte Tollås med Skaret, men tviler på om Fagermo tør det neste helg.
  Med 2 assists synes jeg det er svært lite grunn til å klage på Ørnen i denne kampen

  Leave a comment:


 • Caanradi
  replied
  Mere driv og vilje i Jatta enn Kjartansson for tiden og kanskje erstatte Tollås med Skaret, men tviler på om Fagermo tør det neste helg.

  Leave a comment:


 • Caanradi
  replied
  Nesten så man lurer på om vi burde stille uten Kjartansson og Tollås mot RBK, men de skjerper seg vel når alvoret begynner neste søndag.

  Leave a comment:


 • Calven
  replied
  Mens helikoptrene svirrer over Old Trafford og Tromsø går av som seierherrer, så må jeg takke United fansen for strålende inngripen mot lavpanna investorer.
  Da rekker jeg den matchen også.

  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Tollås er banens klart dårligste idag. Gjør flere generaltabber og er direkte årsak til 2 av måla imot i tillegg til å være involvert i enda et baklengsmål.
  Han er i tillegg så treg med ballen i beina, alle pasninger går i sakte film langs bakken. Han er direkte årsak til at Tromsø klarer sitt høye press og at vi mister ballen gang på gang ved at han gjør medspillere dårlig.
  Elendig dommer også, vi burde hatt 2 straffer.
  Trist å se Kjartansson helt uten selvtillit, og jeg er spent på hvor lang tid det vil ta før han klarer å sette den i nettet.

  Leave a comment:


 • nico70
  replied
  To ting vi MÅ bli bedre på før Rbk . 1) Effektivitet foran motstanders mål. Vi burde vel ledet 2-3 null før Tromsø scorer.
  2) MÅ bli tøffere og bedre bakover som jeg har nevnt før jeg er litt redd for. Vi har sluppet til motstandere ( svake motstandere) altfor lett til, og nå ser vi når vi møter bedre motstand så utnytter dem det mer effektivt.

  Får gutta dette på plass blir vi vanskelige å slå, men en dårlig generalprøve og en wake-up call er alltid greit før alvoret starter

  Leave a comment:


 • Caanradi
  replied
  Utrolig at Kjartansson ikke fikk straffe der. Han blir jo "overfalt" bakfra.

  Leave a comment:


 • Brumm
  replied
  Ranheim-RBK 2-1

  Leave a comment:


 • Caanradi
  replied
  Fint driv av Jatta på venstresiden, men mangler såkalt sluttprodukt ennå.

  Leave a comment:

Working...
X