Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF-KBK

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kverna
  replied
  Eurosport Pluss 1 står det

  Leave a comment:


 • nico70
  replied
  Er det noen som vet hvor kampen vises?? Eurosport 1-6 står det bare oppført S04 kampen ?? På vg live står det at alle kampene vises på Discovery ??? Er dette noe nytt abo man må ha??

  Leave a comment:


 • Septiktank
  replied
  Originally posted by Wild Touch View Post
  På VIF.no sier dem at dem ikke har tilgang på garderobe i pausen?? Hva mener han med det?
  Noen totalt hjerneblødning koronaregler. Står et telt ute på stadion for hvert av lagene som de bruker som garderobe, og så skifter/dusjer de i puljer inne i de faktiske garderobene. Forstå det de som kan

  Leave a comment:


 • Wild Touch
  replied
  På VIF.no sier dem at dem ikke har tilgang på garderobe i pausen?? Hva mener han med det?

  Leave a comment:


 • bohem33
  replied
  Uhyre spennende kamp i dag som de fleste nok forventer at vi skal vinne greit. Bookmakerne gir oss rundt 70 % sjanse. Kristiansund har vært vaksinert mot å skåre i treningskampene og de to første, men de kjemper bedre mot enn man kan få inntrykk av. Det er viktig at vi fortsetter å male på selv om det er er målløst etter 70 min. Ørnen var offensiv i intervju og hadde stor tro på ketchup effekten, Tina mente han hadde vært klinisk på avslutninger på trening. Nå er det riktignok sjelden at vi hører at noen har vært dårlige på trening da men.

  Osame er vel endelig hundre prosent igjen etter å ha vært sliten etter faste. Det vil være en meget stor overraskelse om ikke han starter kampen. Den eneste overraskelsen jeg kan se for meg må være at Brage går inn for Tollås for å redusere kampbelastningen for sistnevnte. Ellers føler jeg meg helt trygg på at alle de som starta første seriekamp også starter i dag om det ikke er noen små smeller vi ikke har hørt om. Men alle er i hvert fall i troppen.

  Offensivt har Dønnum fått til utrolig mye på egen hånd. Ørnen jobber bra men har ikke hatt så gode avslutninger som an pleier. Det er grunnen til at vi ikke vant første kamp, men i dag snur det.
  Amor hadde litt framgang sist fra første kamp, men i dag er dagen det løsner skikkelig.
  Tenk så gøy det blir når hele angrepstrioen vår går som ei klokke og ikke kun Aron.
  Jeg tror vi får se en Osame som løper ut fra startblokkene og er minst like god fra start i dag som da han var da han kom inn.
  Forarbeidet til Borch på vårt første mål sist var magisk, han drar ned tempo på brannspilleren og får beveget han feil vei før han vipper til Dønnum og sistnevnte får masse plass men er også meget god som finner Osame som stuper inn. Det vil ikke overraske meg om de tre er involvert i flere mål i dag.
  Det må bli tre poeng, det må jo det.
  Spent på om Kåre I. uttaler at Dønnum har spilt nok en ræva kamp etter hatrick i dag.

  Vinner vi står vi med 7 poeng på tre kamper som fort blir 10 etter at vi har møtt Mjøndalen. Det vil være en perfekt oppladning til årets vanskeligste kamp i runde fem, men først må alt mobiliseres mot laget få bryr seg om på et usedvanlig tidlig tidspunkt.

  Leave a comment:


 • Farmor
  replied
  Klassisk 1-0 kamp vel?

  Leave a comment:


 • Zoonic
  replied
  TROPPEN MOT KBK
  • Haug, Klaesson
  • Borchgrevink, Näsberg, Horn Myhre, Tollås Nation, Skaret, Adekugbe
  • Layouni, Dønnum, Sahraoui, Christensen, Bjørdal, Oldrup, S. Opsahl, Jatta
  • Udahl, Kjartansson

  Dette bør vel være to nummer over KBK....? 4-1...

  Leave a comment:


 • Wild Touch
  started a topic Kamptråd VIF-KBK

  Kamptråd VIF-KBK

  Jøss, ikke noe kamptråd?? Da får vi begynne. Tipper vi tar dem med ett par mål. Alt annet er skuffende.
Working...
X