Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Gashi: - Jeg følges av flere klubber

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ferdinand
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Når det gjelder et eventuelt bytte av Gashi mot Braaten, hadde jo det vært interessant. Men jeg tror sistnevntes markedsverdi er klart høyere enn førstnevntes, så et reint bytte er nok ikke særlig sannsynlig.

  Leave a comment:


 • Ferdinand
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Sitat: Den man, 24 april 2006 10:01 skrev KjellG:  > Så dårlig som Gashi har vært det siste året virker det totalt usansynlig at noen europeiske klubber av en standard bedre enn vår skulle være interesserte i å punge ut penger for han.

  > Mener nå jeg.

  >

  > KjellG.

  >  Det er jeg forsåvidt helt enig i. Gutten har jo utvilsomt et stort potensiale, og han har spilt mange gode kamper for oss, men jeg synes det begynner å bli en stund siden vi har sett Gashi på sitt beste. Sånn sett føler jeg ikke at det hadde vært helt krise om han skulle finne på å flytte på seg. Men av samme grunn er vel kanskje ikke markedsverdien hans helt på topp for tida heller, så det vil muligens være bedre å vente med et eventuelt salg til han begynner å vise seg skikkelig fram igjen. Hvis Ardian har lyst til å prøve seg i utlandet, får vi jo bare respektere det. Men å selge ham til RBK (eller for den saks skyld en hvilken som helst annen norsk klubb) ser jeg ikke poenget med. Dårlig business å fore konkurrenter med bra spillere.

  Leave a comment:


 • Persona Non Grata
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Det er mulig jeg banner skikkelig i kjerka nå, men jeg kan ikke helt se at Gashi er SÅ viktig. Har var fantastisk i slutten av 2004, og han gjør av og til fantastiske ting, men stort sett er han ikke inne i startoppstillingen en gang. Om vi bruker han i en byttehandel for å få en spiss som scorer mange mål, så sier jeg tusen takk. Han virker jo ikke helt uinteressert i dette selv, og det hadde selvsagt stilt seg anerledes om han virkelig ønsket å bli i Enga.

  Leave a comment:


 • Jan B
  replied
  Re: Daniel Braaten

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 15:40 skrev evif:  > Freddy var i Teisen før han kom til Enga og så gikk til Skeid.

  ---  Jo da, men tror nok tilknytningen til Skeid var sterkere enn tilknytningen til Vålerenga før han kom tilbake hit i 2001. Han valgte seg jo vekk fra Enga og over til Skeid såpass tidlig at det ikke handlet om noen proffovergang, fordi han mislikte hvordan det var i VIF. Godt han kom på bedre tanker seinere!

  Leave a comment:


 • SondreSM
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Ardian kan bare ikkee dra ass!! Han er så konge på midtbanen sammen Grindheim... Gashi har jo skrivi under en lengre kontrakt nå. Syns vi skal beholde Gashi, hvis ikke han vil bort da. Men ikke faen om han skal til Rosenborg! Ikke snakk om i byttehandel en gang. Han er Vål'enga-kriger!!

  Leave a comment:


 • !viva enga!
  replied
  Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Tror og håper ikke Ardian Drar enda, at han drar en gang er jo naturlig, men han har fortsatt mye å bevise som enga spiller enda.

  Leave a comment:


 • evif
  replied
  Re: Daniel Braaten

  Freddy var i Teisen før han kom til Enga og så gikk til Skeid.

  Leave a comment:


 • Persona Non Grata
  replied
  Re: Daniel Braaten

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:37 skrev Dorian Stefan:  > Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:35 skrev Jan B:

  >

  > > Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:24 skrev Ogni M:

  > >

  > > > Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:21 skrev Jan B:

  > > >

  > > > > Nå som rivaliseringen mellom moderklubben og oss ikke er reell, blir det heller ingen større problematikk for ham å komme hit enn det var for Freddy, Berre eller DFH.

  > >

  >

  > ---

  > Mener bestemt at Freddy var i Vålenga før han gikk til Skeid som smågutt/guttespiller.

  >

  > Dorian Stefan

  >  Riktig. Freddy begynte som Enga-gutt, men gikk over til "oksene" fordi de hadde en langt bedre barne- og ungdomssatsning på den tida.

  Leave a comment:


 • Dorian Stefan
  replied
  Re: Daniel Braaten

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:35 skrev Jan B:  > Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:24 skrev Ogni M:

  >

  > > Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:21 skrev Jan B:

  > >

  > > > Nå som rivaliseringen mellom moderklubben og oss ikke er reell, blir det heller ingen større problematikk for ham å komme hit enn det var for Freddy, Berre eller DFH.

  >  ---

  Mener bestemt at Freddy var i Vålenga før han gikk til Skeid som smågutt/guttespiller.  Dorian Stefan

  Leave a comment:


 • Jan B
  replied
  Re: Daniel Braaten

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:24 skrev Ogni M:  > Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:21 skrev Jan B:

  >

  > > Nå som rivaliseringen mellom moderklubben og oss ikke er reell, blir det heller ingen større problematikk for ham å komme hit enn det var for Freddy, Berre eller DFH.

  > __________________

  >

  > Forøvrig er vel moderklubben hans (altså Daniel Braaten) Korsvoll.

  >

  >  ---  Det visste jeg ikke, men da skal du i så fall veeeldig langt tilbake. Siden jeg begynte å spille i sjuårsalderen, var Daniel alltid å finne på Skeid - og det ble stadig vanskeligere å slå dem ettersom han ble eldre. Aldri den som løp mest, men fy faen så farlig det var hver gang han fikk ballen.

  Leave a comment:


 • Ogni M
  replied
  Re: Daniel Braaten

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 14:21 skrev Jan B:  > Nå som rivaliseringen mellom moderklubben og oss ikke er reell, blir det heller ingen større problematikk for ham å komme hit enn det var for Freddy, Berre eller DFH.

  __________________  Forøvrig er vel moderklubben hans (altså Daniel Braaten) Korsvoll.  Leave a comment:


 • Jan B
  replied
  Daniel Braaten

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 13:20 skrev Attila:  > Sitat: Den tir, 25 april 2006 12:36 skrev Jan B:

  >

  > Tror sannsynligheten er større for at Daniel vil hjem til miljøet sitt i Oslo!

  >

  > Nå har han vel sagt noe om at han har vært i Skeid fra han var fem og aldri kunne spilt for Enga.. På den annen side så lirer jo fotballspillere av seg sånt hele tida uten at det ser ut til å bety så mye neste gang overgangsvinduet åpner og noen vifter med spenna.

  >

  ---  Jo, jo, men det der stikker egentlig ikke så dypt. Han vokste opp med å knive om Oslohegemoniet med Enga og han syntes nok man måtte si det da han spilte i klubben med større komplekser enn noen andre. Dessuten var det jo et annet Vålerenga den gang, et Vålerenga som Skeid kunne utfordre. Han hadde god grunn til å være høyt oppe etter at de slo oss ut av cupen den gangen. Det var vel så mye forakt som hat mot Enga; et synkende skip med bunnløs gjeld og stø kurs mot førstedivisjon, på tross av alle ressurser.  I dag, med Skeid i samme divisjon som andrelaget vårt og med et Enga som lar individualister utfolde seg og finne sin egen vei til seriegull, er det nok ganske uproblematisk for Daniel å flytte hjem til Oslo og spille for Oslos Stolthet. Han er østkantgutt og hører hjemme her, ikke i Trondheim. Nå som rivaliseringen mellom moderklubben og oss ikke er reell, blir det heller ingen større problematikk for ham å komme hit enn det var for Freddy, Berre eller DFH.  Jeg tror ikke hinderet for å få Daniel Braaten til Vålerenga er Daniel Braaten, hinderet er Per Mathias Høgmo og Rune Bratseth. Det hinderet er desverre høyt nok - for det å la en konkurrent slippe Daniel Braaten, Tore André Flo og Daniel Fredheim Holm i samspann løs på Tippeligaen er galskap.

  Leave a comment:


 • larske
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  å selge gashi til en annen norsk klubb BURDE være totalt uaktuelt!

  rbk trenger jo en ny R.Strand så de kan fortsette å "dominere" norsk fotball, ikke la vår desperasjon etter en spiss være med på å styrke en av våre argeste motstandere ytterligere please.

  Leave a comment:


 • Attila
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Sitat: Den tir, 25 april 2006 12:36 skrev Jan B:  Tror sannsynligheten er større for at Daniel vil hjem til miljøet sitt i Oslo!  Nå har han vel sagt noe om at han har vært i Skeid fra han var fem og aldri kunne spilt for Enga.. På den annen side så lirer jo fotballspillere av seg sånt hele tida uten at det ser ut til å bety så mye neste gang overgangsvinduet åpner og noen vifter med spenna.

  Leave a comment:


 • Jan B
  replied
  Re: Gashi: - Jeg følges av flere klubber

  Sitat: Den man, 24 april 2006 17:31 skrev clap:  > Gashi og Hoseth er jo to HELT forskjellige spillere med kvaliteter som vi trenger. Vi får ikke tak i bedre midtbanespillere enn dette, uten å betale 10-15 mill. Hold på begge to!

  ---  Jeg er helt enig, poenget mitt er bare at ingen er uerstattelige. Vel, ikke i Tippeligaen i hvert fall. Men det skal store summer på bordet før det er aktuelt, og det er Rekdal også meget klar på; Gashi er en spiller han ikke ønsker å gi slipp på uten meget solig kompensasjon. Og skulle han gå til vår største konkurrent, sier det seg selv at terskelen må være enda høyere. Jeg tror som sagt kun det er aktuelt dersom Enga setter alle kluter til for å hente Daniel Braaten. De kan sammenlignes ut fra det at de er jevngamle, har skyhøyt poetensial som de ikke helt får ut i nåværende klubb, begge ville kanskje passet bedre i den andres klubb, markedsverdien bør være nokså lik og begge klubbene ville fått en spillertype de er ute etter.  Faktorer som taler i mot er at det er risikabelt for begge trenerne å gi fra seg et supertalent og publikumsfavoritt til den største konkurrenten - ville omtrent være som om Sovjet og USA skulle utvekslet romteknologi på 60-tallet. Umulig å si på forhånd hvem som kommer best ut av det, og risikoen er altså skyhøy. Dessuten ville det overraske meg litt om Gashi skulle ønske seg opp dit, med sin nye femårskontrakt har han signalisert at Enga er det eneste stedet han vil være i Norge. Tror sannsynligheten er større for at Daniel vil hjem til miljøet sitt i Oslo!

  Leave a comment:

Working...
X