Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Flo ute IGJEN ! ! !

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Flo ute IGJEN ! ! !

  "Ifølge TV2 pådro Flo seg en kink i ryggen da han skulle ut av sengen sist søndag."  "Det er vel slikt som kan skje alle, sier Flo til TV2."  Skje alle ??????????  Åffer skjer slike ting med han "bare"??????

  Er han virkelig så gammel og ubrukelig,at han ikke klarer å stå opp av senga aleine engang???  Han får jo aldri vist hva han er god for  statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

 • #2
  Re: Flo ute IGJEN ! ! !

  Nå begynner det å bli i overkant mye med den spilleren der ja. Selvom det selvsagt KAN skje med alle så måtte det jo være han det skjedde med.  Comment


  • #3
   Re: Flo ute IGJEN ! ! !

   Eller er det kanskje noen som lurer TV2 igjen, har du en link?

   Comment


   • #4
    Re: Flo ute IGJEN ! ! !

    Sitat: Den fre, 28 april 2006 08:57 skrev Per_B:    > Eller er det kanskje noen som lurer TV2 igjen, har du en link?    http://fotball.aftenposten.no/elites...ticle55130.ece    her..
    statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

    Comment


    • #5
     Re: Flo ute IGJEN ! ! !

     Sitat: Den fre, 28 april 2006 08:57 skrev Per_B:     > Eller er det kanskje noen som lurer TV2 igjen, har du en link?     ---     Ja kanskje det ja. Hørte jo Aabrekk fortalte om skaden på VIF-TV og var det ikke antydning til litt latter da han sa det mon tro???

     Comment


     • #6
      Re: Flo ute IGJEN ! ! !

      Og nå skal vi kjøpe inn Lange. Mannen som ikke har spilt fotball siden Ålesund brant! Vi skal ut i Europa, skal vi ikke? Slutt med dette tøvet. Vi trenger spillere som kan prestere på godt europeisk nivå i juli-august.      Dette vitner om både dårlig fantasi og kontaktnett.

      Comment


      • #7
       Re: Flo ute IGJEN ! ! !

       Ja det er litt merkelig at vi er intressert i enda en skadet spiller..Alle kan ikke være som Iversen,som er lett trent og nesten i kampform 2 timer etter skaden er leget.       I tillegg hentet vi en spiller fra Georgia som ikke kan språket.

       Minner litt om "gode gamle dager" hvor vi hentet spillere usett, og hentet spillere med navn (uten at de nødvendigvis var riktig for laget).       statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

       Comment


       • #8
        Re: Flo ute IGJEN ! ! !

        Noe sier meg at Flo vil bli godt kjent med trygdeetaten når han parkerer fotballskoene for godt.

        Comment


        • #9
         Re: Flo ute IGJEN ! ! !

         Sitat: Den fre, 28 april 2006 09:11 skrev Evig:         > Ja det er litt merkelig at vi er intressert i enda en skadet spiller..Alle kan ikke være som Iversen,som er lett trent og nesten i kampform 2 timer etter skaden er leget.

         >

         > I tillegg hentet vi en spiller fra Georgia som ikke kan språket.

         > Minner litt om "gode gamle dager" hvor vi hentet spillere usett, og hentet spillere med navn (uten at de nødvendigvis var riktig for laget).

         >

         Tror vi skal være såpass ærlige å innrømme at medisinerne i Europa er minst like flinke som Schwabe hos oss. Det er mulig at vi gir spillerne litt mere tid ved skader, men som nevnt over alle er ikke like letttrente og det er utopi å tro at vi kan friskmelde alle skada spillere bare fordi vi har et bra støtteapparat.

         En man ikke tok sjansen på var vel Suffko fra Odd så dette går vel begge veier også.

         When the facts change, so does my opinon

         Comment


         • #10
          Re: Flo ute IGJEN ! ! !

          Sitat: Den fre, 28 april 2006 09:30 skrev hp29:          > Noe sier meg at Flo vil bli godt kjent med trygdeetaten når han parkerer fotballskoene for godt.

          De sitter vel å har ekstra ordinært møte nå for å skyve ansvaret over på en annen avdeling

          "vi vil ikke ha han,nei vi vil heller ikke ha han"          statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

          Comment


          • #11
           Re: Flo ute IGJEN ! ! !

           Begynner å bli lei av at alle klager på at vi er så dårlige på spillerkjøp. Ser ut til at vi bommer på 1, jeg gjentar 1, spiller vi har kjøpt i år. Og han har fått prøve seg i 2 omganger.Gi gutten litt tid, så flopp vet vi strengt tatt ikke om han blir. Greit nok at vi gjerne skulle hatt en spiller som bøtter inn mål, Men som alle vet voksere de ikke på trær. Jeg er sikker på at Reka ser dette problemet, og jobber med det hver dag. Ifjor ble vi seriemester uten at vi hadde toppscoreren i tippeligaen. Jeg for min del er styrket i troen på at blir det igjen etter de 2 siste kampene. Rosenborg som alle var enige om at skulle bli seriemestere, ble rundspillt.

           Comment


           • #12
            Re: Flo ute IGJEN ! ! !

            Lurer på hva neste skade blir?

            Noen som veit om det går an å vedde på HVOR LENGE Flo blir ute med skade?            Denne tråden bør kanskje gjøres om til en Klebrig tråd (sukk)...

            Comment


            • #13
             Re: Flo ute IGJEN ! ! !

             Sitat: Den fre, 28 april 2006 10:08 skrev san Paolo:             > Lurer på hva neste skade blir?

             > Noen som veit om det går an å vedde på HVOR LENGE Flo blir ute med skade?

             >

             > Denne tråden bør kanskje gjøres om til en Klebrig tråd (sukk)...             --------             Ja, gudene vet hvor mange "Flo er skada"-tråder vi får til slutt.

             Comment


             • #14
              Re: Flo ute IGJEN ! ! !

              Sitat: Den fre, 28 april 2006 09:54 skrev Glenn Hoddle:              > Begynner å bli lei av at alle klager på at vi er så dårlige på spillerkjøp. Ser ut til at vi bommer på 1, jeg gjentar 1, spiller vi har kjøpt i år. Og han har fått prøve seg i 2 omganger.Gi gutten litt tid, så flopp vet vi strengt tatt ikke om han blir. Greit nok at vi gjerne skulle hatt en spiller som bøtter inn mål, Men som alle vet voksere de ikke på trær. Jeg er sikker på at Reka ser dette problemet, og jobber med det hver dag. Ifjor ble vi seriemester uten at vi hadde toppscoreren i tippeligaen. Jeg for min del er styrket i troen på at blir det igjen etter de 2 siste kampene. Rosenborg som alle var enige om at skulle bli seriemestere, ble rundspillt.

              Bommet på 1 spiller IÅR ja!!!Flo er også til nå ett bom"kjøp",og han ble henta ifjor.              statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

              Comment


              • #15
               Re: Flo ute IGJEN ! ! !

               Sitat: Den fre, 28 april 2006 10:10 skrev ehasseldal:               > Sitat: Den fre, 28 april 2006 10:08 skrev san Paolo:

               >

               > > Lurer på hva neste skade blir?

               > > Noen som veit om det går an å vedde på HVOR LENGE Flo blir ute med skade?

               > >

               > > Denne tråden bør kanskje gjøres om til en Klebrig tråd (sukk)...

               >

               > --------

               >

               > Ja, gudene vet hvor mange "Flo er skada"-tråder vi får til slutt.               statistikk er kun svart-hvit,og livet er ikke svart-hvit..

               Comment

               Working...
               X