Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Rekdal: - Vi har stanget i taket

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

  Ikke begynn å prat om marginer.  Se på de to måla våre... de var innlegg begge to som på merkelig vis klarte å lirke seg inn. Er ikke det marginer? Er det ikke marginer når motstanderne står aleine foran mål og bommer?  Hvorfor er det bare marginer når VI bommer? Hvorfor er det snakk om marginer når vi setter ballen i tverrleggeren på åpent mål fra 3 meter? Hvorfor er det ingen som kan kalle denne spaden for en spade?  Hadde Vålerenga vært bedre, hadde Vålerenga scora flere mål. Hadde Vålerenga vært bedre, hadde Vålerenga hatt flere poeng.  Faktum er at vi ikke er bedre. Vi kan prate om disse jævla marginene til vi blir blå i trynet, men hva hjelper det?

  Comment


  • #17
   Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

   Marginer handler ikke bare om mål som på en eller annen grunn smetter inn bak en keeper som tilsynelatende har kontroll eller en corner som blir skrudd inn i lengste.

   Hele fotballspillet er bygd opp av marginer, alt fra enkle pasninger til smarte stikkballer og skrudde frispark. Derfor er det klart at vi har hatt mye marginer mot oss i år og selvfølgelig er det et resultat av at vi ikke har høy nok presisjon over spillet vårt.

   Comment


   • #18
    Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

    Sitat: Den man, 01 mai 2006 09:45 skrev san Paolo:    > Ei greie mht. årets serie (Enda et forsøk på å se litt lys i mørket...):

    > Hittil har vi møtt Odd, RBK, Lyn og Brann. Tre av disse fire er tippa i tetstriden. De neste fire er mot Viking, FFK, LSK og Start. Tre av disse fire er også tippa høyt oppe. Så følger HamKam, Molde Stabææk, SF og Tromsø - fem lag som alle bør være på nedre halvdel. (OK, noen av dem har starta ok, men...)

    >

    > My point: Vi møter de vanskeligste motstanderne først. Så blir motstanden (på papiret) mer overkommelig. Da jeg så terminlista før seriestart, tenkte jeg at det kan bli så som så etter de første 8 kampene. Men så bør det bli bedre. I fjor var vi jo svake mot de beste lagene, mens vi slo alle de svakeste...

    >

    > På den annnen side - vi bør være (og ER, når vi får det til/har litt marginer etc..) i stand til å banke hvem som helst. Vi har vært klart under pari så langt. Men altså - det er ikke likegyldig HVEM vi har spilt mot heller... Eller?    ------------------------------------------------------

    Absolutt en kilde til optimisme. Hadde vi etter sesongen fått presentert de resultatene vi har hatt frem til nå, hadde ingen blitt overrasket. En god flytperiode fram mot sommeren kan gi oss en flying start på høstsesongen. Kanskje vi til og med får en reprise på 2004-høsten, ett trinn høyere på pallen...    Comment


    • #19
     Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

     Sitat: Den man, 01 mai 2006 11:43 skrev FrankO:     > Ikke begynn å prat om marginer.

     >     Marginene var halvparten av en parantes - ikke noe hovedpoeng.     Hovedpoenget var hvilke lag vi har møtt og hvilke vi har igjen å møte - OG hvordan vi gjorde det mot ca. tilsvarende lag i fjor...     Seff må vi bli bedre - men det kan være at det blir lettere å bli litt bedre mot (antatt) dårligere motstandere enn de vi har møtt hittil?

     Comment


     • #20
      Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

      Men skal vi være et topplag bør vi gjøre det bra mot topplagene, eller hva? Spesielt om man kategoriserer halve tippeligaen for topplag..      I fjor tok vi ett poeng mot henholdsvis Start, Lyn, LSK og Viking - lagene som kom på de fire plassene bak oss. Men vi var nærmest uslåelige mot de bunnlagene, og klarte å ro i land et seriemesterskap. Men dette er nok unntaket som bekrefter regelen. For det statistikken ikke sier noe om er hvordan samtlige av våre utfordrere også fikk en formknekk på samme tid som oss.

      Comment


      • #21
       Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

       Sitat: Den man, 01 mai 2006 12:32 skrev FrankO:       > I fjor tok vi ett poeng mot henholdsvis Start, Lyn, LSK og Viking - lagene som kom på de fire plassene bak oss. Men vi var nærmest uslåelige mot de bunnlagene, og klarte å ro i land et seriemesterskap. Men dette er nok unntaket som bekrefter regelen.

       >

       -------------------       RBK har vunnet jevnt og trutt mot de svakeste og vært svakere mot topplagene i noen av de sesongene de har tatt seriegull...       Comment


       • #22
        Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

        De har ikke vært svakere mot topplagene enn det vi var i fjor. Og har de det har de vært sterkere mot bunnlagene enn det vi var.        Vi vant med den laveste poengsummen gjennom tidende, og vi tok fire fattige poeng til sammen mot våre fire største rivaler.        Comment


        • #23
         Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

         Alt kan skje!

         Problemet er det ingen ting som tyder på at du får rett. Vi har ikke vunnet på ti kamper! Vi har ikke trykk foran mål, spillere har vært skadet og vi har ikke en eneste kvalitets spiss. Rekdal famler i blinde. Han sier at nå skal det skje drastiske ting og tang, men hva kan egentlig gjøres? Skal Rekdal gå av? Skal Rekdal skifte ut trenerstaben? Spillere får vi ikke kjøpe før om to mnd. Så tafate og ustrukturerte som vi er foran mål, så skulle en nesten tro at det var Drillo som la slagplanen for hvordan vi skal spille. En pinglete spiss på topp, hva faen er det?         Eneste lyspunktet er at flere av de andre såkalte storklubbene også sliter, tenker da på RBK og Viking.

         Comment


         • #24
          Re: Rekdal: - Vi har stanget i taket - Terminlista

          Sitat: Den man, 01 mai 2006 12:53 skrev FrankO:          > De har ikke vært svakere mot topplagene enn det vi var i fjor. Og har de det har de vært sterkere mot bunnlagene enn det vi var.

          >

          > Vi vant med den laveste poengsummen gjennom tidende, og vi tok fire fattige poeng til sammen mot våre fire største rivaler.

          >

          >

          ------------          Greit nok, men det har vært noe lignende - overtaket har først og fremst vist deg mot de svakeste lagene...          På den annen side - hvis vi ikke vinner før mot HamKam i 9. runde, så er det noe galt. (Eller som de sier i Finnmark: 'Hvis skaren bærer en voksen man ved St. Hanstider, blir det sein vår...)          Comment

          Working...
          X