Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Problemer med VIFTV

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Re: Problemer med VIFTV

  Sitat: Den tir, 30 mai 2006 16:16 skrev arne s-k:  > Jeg har veldig lyst å se denne videoen. Jeg har sett VIF-TVs sending der de sier de skal vise viedoen. Men når den endelig skal begynne står det bare "for å se videoen gå til viftv.no/music.html

  >

  > Det har jeg gjort. Men hva er greia? De er bare en uendelig rekke av musikkvideoer jeg ikke vil se. Kan ikke se at jeg på noen måte kan styre videovalg. Kan jeg det? Nå har jeg vel sett en haug med videoer i en halvtime/3 kvarter. Er det bare å vente og bli surere og surere?

  >

  > arne s-k

  Når jeg kikka på Magsinet med Panzer så dukka jo kjerka opp der. Meget bra video-versjon.

  Arne G

  søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

  Comment


  • #32
   Re: Problemer med VIFTV

   Sitat: Den tir, 30 mai 2006 16:42 skrev Arnehgr:   > Sitat: Den tir, 30 mai 2006 16:16 skrev arne s-k:

   >

   > > Jeg har veldig lyst å se denne videoen. Jeg har sett VIF-TVs sending der de sier de skal vise viedoen. Men når den endelig skal begynne står det bare "for å se videoen gå til viftv.no/music.html

   > >

   > > Det har jeg gjort. Men hva er greia? De er bare en uendelig rekke av musikkvideoer jeg ikke vil se. Kan ikke se at jeg på noen måte kan styre videovalg. Kan jeg det? Nå har jeg vel sett en haug med videoer i en halvtime/3 kvarter. Er det bare å vente og bli surere og surere?

   > >

   > > arne s-k

   >

   >

   > Når jeg kikka på Magsinet med Panzer så dukka jo kjerka opp der. Meget bra video-versjon.   Hva? Jeg har sett Magasinet med Panzer to ganger, og de snakker masse om at de skal vise videoen, de har Trond Ingebrigtsen i studio og de introduserer videoen. Da kommer det opp et bilde av kjerke med bevegelig himmel bak og tekst på skjermen: "For å se Vålenga Kjerke gå til viftv.no/music.html   arne s-k

   Comment


   • #33
    Re: Problemer med VIFTV

    Det er et par dager siden jeg så den, men mulig det er forandra nå da. Ble vist etter innslaget med låtskrivern.
    Arne G

    søvnløs om natta - bevisstløs om dagen

    Comment


    • #34
     Re: Problemer med VIFTV

     Pga av Tono osv kan ikke Kjerka ligge i Magasinet lenger. Men det arbeides med hvordan "videoen" evt kan bli tilgjengelig for folk. Men den blir iallefall vist på storskjerm på Ullevaal.
     EN BY- ETT LAG

     Comment


     • #35
      Re: Problemer med VIFTV

      Sitat: Den ons, 31 mai 2006 14:19 skrev lars23:      > Pga av Tono osv kan ikke Kjerka ligge i Magasinet lenger. Men det arbeides med hvordan "videoen" evt kan bli tilgjengelig for folk. Men den blir iallefall vist på storskjerm på Ullevaal.

      Javel. Den kan ikke ligge i programmet. Men den kan ligge ute på viftv.no/music.html? Eller gjør den ikke det heller? Jeg føler meg lurt til å se på noe jeg ikke vil se på, og nå har jeg sett mye. Når man viser fram en nettadresse for hvor man kan se videoen, så bør man også kunne få se den der uten svært store problemer. Synes jeg.      arne s-k

      Comment


      • #36
       Re: Problemer med VIFTV

       Sitat: Den ons, 31 mai 2006 14:22 skrev arne s-k:       > Sitat: Den ons, 31 mai 2006 14:19 skrev lars23:

       >

       > > Pga av Tono osv kan ikke Kjerka ligge i Magasinet lenger. Men det arbeides med hvordan "videoen" evt kan bli tilgjengelig for folk. Men den blir iallefall vist på storskjerm på Ullevaal.

       >

       >

       > Javel. Den kan ikke ligge i programmet. Men den kan ligge ute på viftv.no/music.html? Eller gjør den ikke det heller? Jeg føler meg lurt til å se på noe jeg ikke vil se på, og nå har jeg sett mye. Når man viser fram en nettadresse for hvor man kan se videoen, så bør man også kunne få se den der uten svært store problemer. Synes jeg.

       >

       > arne s-k

       >       Skjønner det- men i såfall måtte vi tatt betalt av folk for å se VIF TV, noe vi ikke har lyst til. Hvis det blir for mye pes å bruke denne musikktjenesten- la nå være. Ikke verre enn det.
       EN BY- ETT LAG

       Comment


       • #37
        Re: Problemer med VIFTV

        Sitat: Den ons, 31 mai 2006 15:47 skrev lars23:        > Sitat: Den ons, 31 mai 2006 14:22 skrev arne s-k:

        >

        > > Sitat: Den ons, 31 mai 2006 14:19 skrev lars23:

        > >

        > > > Pga av Tono osv kan ikke Kjerka ligge i Magasinet lenger. Men det arbeides med hvordan "videoen" evt kan bli tilgjengelig for folk. Men den blir iallefall vist på storskjerm på Ullevaal.

        > >

        > >

        > > Javel. Den kan ikke ligge i programmet. Men den kan ligge ute på viftv.no/music.html? Eller gjør den ikke det heller? Jeg føler meg lurt til å se på noe jeg ikke vil se på, og nå har jeg sett mye. Når man viser fram en nettadresse for hvor man kan se videoen, så bør man også kunne få se den der uten svært store problemer. Synes jeg.

        > >

        > > arne s-k

        > >

        >

        > Skjønner det- men i såfall måtte vi tatt betalt av folk for å se VIF TV, noe vi ikke har lyst til. Hvis det blir for mye pes å bruke denne musikktjenesten- la nå være. Ikke verre enn det.        OK. Da får jeg la være. Det er ikke verre enn det. Jeg er glad for VIF TV, og jeg er glad det er gratis. Jeg ble sur fordi jeg følte meg villedet, men jeg visste heller ikke hva viftv.no/music.html er. Nå vet jeg det.        arne s-k

        Comment


        • #38
         Re: Problemer med VIFTV

         Men er det ikke "knytter oss til steder der vi vokste opp" og ikke "flytter oss til steder der vi vokste opp" som det står i musikk videoen?

         Comment


         • #39
          Re: Problemer med VIFTV

          og "bryllupsklokka KLANG" ikke "sang"
          Ikke syt - syng!

          Comment

          Working...
          X