Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Gult/rødt kort regelen

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gult/rødt kort regelen

  Ettersom Wæhler hadde 1 gult kort før dagens kamp, men han fikk 2 gule som ble til ett rødt, hvordan er regelen da?  Må han stå over cupkampen mot Stange og så kan han spille mot Lillestrøm og starter da med 3 gule kort, eller må han også sone Lillestrøm kampen for 3 gule kort?  Mulig dette ble innviklet, men er det noen som vet dette?
 • #2
  Re: Gult/rødt kort regelen

  § 1-6 Advarsel og utvisning i samme kamp

  Dersom en spiller blir utvist etter to advarsler, teller kun utvisningen. Dersom en spiller først får en advarsel og senere i kampen gis direkte rødt kort, teller både advarselen og utvisningen.

  3-2 Utvisning i seriespill

  (1) Spiller som blir utvist i seriekamp, har karantene fra neste seriekamp for samme lag med mindre den myndighet avdelingen sorterer under skriftlig har gitt beskjed om noe annet. Dersom det ilegges karantene for flere kamper, trer karantenen for de resterende kamper først i kraft når forholdet har kommet til klubbens kunnskap eller skriftlig underretning har kommet frem til klubben på en slik måte at den ikke har rimelig grunn for ikke å ha gjort seg kjent med underretningen.  (2) Inntil klubben har mottatt informasjon i henhold til § 3-2(1) siste setning om at det er ilagt mer enn én kamps karantene eller om at Disiplinærutvalget har oversendt saken til Doms- og sanksjonsutvalget etter § 5-1(3), kan utvist spiller delta i andre divisjoner eller aldersklasser samt i NM-kamper før soning har funnet sted, men ikke i kvalifiseringskamper.  (3) Etter at klubben har mottatt informasjon i henhold til § 3-2(1) siste setning om det er ilagt karantene for mer enn én kamp eller om at Disiplinærutvalget har oversendt saken til Doms- og sanksjonsutvalget etter § 5-1(3), kan ikke spilleren delta på noe lag før soning har funnet sted. I perioden mellom det aktuelle lagets siste obligatoriske kamp i vårsesongen og første obligatoriske kamp i høstsesongen samt mellom siste obligatoriske kamp i høstsesongen og første obligatoriske kamp i vårsesongen, kan spilleren likevel delta i privatkamper. Når særlige forhold tilsier det, kan avgjørelsesmyndigheten etter søknad tidsbegrense karantenen.

  http://www.fotball.no/t2.aspx?p=63909&cat=51832

  Comment

  Working...
  X