Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

#16 Erik Israelsson

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16 Erik Israelsson

  Erik Israelsson er i ferd med å bli litt av en kultspiller i mine øyne. Står (spiller, altså)stort sett alltid 90 minutter, men er så godt som usynlig (jeg kan i hvertfall ikke huske noen situasjon som står fram med Erik i sentrum). Chiddy, Sam, Tollås, Boof og de andre er liksom i sentrum hele tida, men ikke Erik. Han passer jobben sin og åpner opp for andre. Herlig spiller!!
  Vi er Vål'enga!!

 • #2
  Tiltredes!

  Siden Abu har kommet til i samme periode, er det ikke like lett å se at Erik i stor grad har bidratt til at midtbanen nå har en helt annen struktur enn tidligere - han bidrar til å strekke midtbaneleddet både defensivt og offensivt med sin oppofrende løpsstyrke.

  Som du sier fortsatt noe anonym i banespillet, men utrolig viktig uten ball for å si det slik. Enkelt sagt har vi gått fra "klumpformasjon" med mye balltrilling i midtbaneleddet, til en mye mer fremoverrettet fotball. Erik har i stor grad bidratt til sistnevnte og dermed også forenklet en del for Abu som har mer rom enn vi hadde med DFH og Lekven sentralt.

  Om vi nå klarer å bruke Erik litt mer offensivt a la Finne og kanskje også setter ham litt mer opp ift. hodestyrken, kan han raskt også få en mer synlig rolle i laget.
  \Kroken6

  Bor på landet og jobber i Grenseveien (=bonde i byen)

  Comment

  Working...
  X