Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

#16 Erik Israelsson

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • AcsOnFire
  replied
  Flott fyr. Profesjonell og meget sympatisk.
  Trist å se deg dra.
  Lykke til videre i livet.

  Leave a comment:


 • anderan
  replied
  Takk for bidraget til klubben, Erik. Vi skulle alle ønsket at vi hadde fått sett deg mer på banen, men du reiser hjem til Kalmar med de beste skussmål fra oss

  Leave a comment:


 • Kroken6
  replied
  Tiltredes!

  Siden Abu har kommet til i samme periode, er det ikke like lett å se at Erik i stor grad har bidratt til at midtbanen nå har en helt annen struktur enn tidligere - han bidrar til å strekke midtbaneleddet både defensivt og offensivt med sin oppofrende løpsstyrke.

  Som du sier fortsatt noe anonym i banespillet, men utrolig viktig uten ball for å si det slik. Enkelt sagt har vi gått fra "klumpformasjon" med mye balltrilling i midtbaneleddet, til en mye mer fremoverrettet fotball. Erik har i stor grad bidratt til sistnevnte og dermed også forenklet en del for Abu som har mer rom enn vi hadde med DFH og Lekven sentralt.

  Om vi nå klarer å bruke Erik litt mer offensivt a la Finne og kanskje også setter ham litt mer opp ift. hodestyrken, kan han raskt også få en mer synlig rolle i laget.

  Leave a comment:


 • maestro
  started a topic #16 Erik Israelsson

  #16 Erik Israelsson

  Erik Israelsson er i ferd med å bli litt av en kultspiller i mine øyne. Står (spiller, altså)stort sett alltid 90 minutter, men er så godt som usynlig (jeg kan i hvertfall ikke huske noen situasjon som står fram med Erik i sentrum). Chiddy, Sam, Tollås, Boof og de andre er liksom i sentrum hele tida, men ikke Erik. Han passer jobben sin og åpner opp for andre. Herlig spiller!!
Working...
X