Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF-Oilers torsdag 24. jan [B]kl. 1900[/B]

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF-Oilers torsdag 24. jan [B]kl. 1900[/B]

  Toppkamp og tre nye spillere. En kamp man ikke bør gå glipp av med andre ord. Oilers leder serien med tre poeng foran VIF. Da kalles det gjerne en seks-poengskamp. For dette er kampen vi absolutt bør vinne for å henge med i kampen om seriemesterskapet (bare ni serierunder igjen etter denne kampen).

  Tyler Donati meldes klar for spill etter en kneskade han fikk for snart tre uker siden. Vår beste spiller har vært savnet. Ikke bare er Tyler tilbake men vi har også fått inn tre nye spillere. Alle tre har vært regnet som store talenter og de ble draftet veldig tidlig i NHL-draften respektive år.

  Jens Karlsson, draftet som nr 18 totalt i 2001 http://www.eliteprospects.com/player.php?player=304
  Duncan Milroy, draftet som nr 37 totalt i 2001 http://www.eliteprospects.com/player.php?player=11015
  Ryan O`Marra, draftet som nr 15 totalt i 2005 http://www.eliteprospects.com/player.php?player=9197

  Karlsson og Milroy skal være klare for kampen mot Oilers, mens man håper O`Marra også får sin VIF-debut. Blir spennende å se hvordan Espen komponerer rekkene. Hos Oilers har jo Eric Nystrom, som nærmest knuste VIF alene sist, reist tilbake til NHL. Tore Vikingstad har vært ute med ryggproblemer, men har karret seg opp av sofaen og melder seg spilleklar sammen med resten av Oilers oldinger...

  NB! kampstart kl. 1900 pga TV-kamp.

 • #2
  Kjær fornekter seg ikke, og tilbyr Oilers foredrag !!

  Stavanger Aftenblad 23. januar :

  Både Karlsson og Milroy debuterer for VIF i torsdagens toppoppgjør i Jordal Amfi.

  Jeg vet at Stavanger Oilers har prøvd seg både på Karlsson og den nye NHL-spilleren vår uten hell. De har valgt oss på grunn av kultur, tradisjoner og det Vålerenga og Oslo står for både som klubb og by, sier Kjær.

  Han forstår ikke hvorfor sportsdirektør Pål Higson og Oilers sliter sånn på spillermarkedet.
  Det handler nok litt om erfaring. Jeg har jobbet i Vålerenga i 15 år – lengre enn Oilers har eksistert. Men Oilers kan gjerne få et foredrag om hvordan man får tak i nye spillere når de kommer til Jordal torsdag, sier Vålerenga-direktøren, som dermed sender et stikk i retning Stavanger før den viktige kampen.

  Selv har ikke sportsdirektøren i Oilers lyktes helt med spillerjakten så langt. Bevegelsen i markedet er fortsatt liten en knapp uke før overgangsvinduet stenger 31. januar.

  Comment


  • #3
   - Får håpe at det ikke bare er importene som får lønna si, sier Patrick Thoresen, og Martin Strandfeldt kliner til på Twitter med "Det blir kult å mæte det nye kjøpelaget VIF Hockey. Det blir mange bra spillere på isen og jeg håper på over 1500 på tribunen".

   http://www.dagbladet.no/2013/01/24/s...ckey/25414675/

   Bra forhåndssalg av billetter, så Strandfeldt får nok ønske sitt oppfylt. Bare synd at bortesupporterfeltet alltid er så glissent når Oilers er på besøk.

   Comment


   • #4
    Slakt på Jordal. 5-1 nå.

    Comment


    • #5
     Kom over denne. Vittig
     https://twitter.com/althewaywithjfk/...666624/photo/1

     Comment

     Working...
     X