Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

KHL i samtaler med Stavanger Oilers

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • KHL i samtaler med Stavanger Oilers

  I følge TV2 er KHL i samtaler med Stavanger Oilers. NIHF er ikke negative men mener norsk hockey, og ligaen må tjene på det.

  http://www.tv2.no/sport/ishockey/khl...r-4010501.html

 • #2
  Men Petter Thoresen mener at Oilers ikke har hørt noe, eller tatt kontakt med KHL. Offisielt.

  http://www.tv2.no/sport/fotball/tipp...l-4010767.html

  Comment


  • #3
   Dette ville ødelegge Norsk hockey fullstendig. Den dagen Vålerenga (og resten av Norsk hockey) blir et farmerlag for et plastikkfranchise er det over for min del.

   Tviler dog på at det kommer til å skje. Ikke fordi de er i Stavanger, KHL virker være villige til å ta hva som helst, Milano kommer med neste sesong. Men fordi jeg tror interessen for å se Oilers mot masse rare utenlandske klubber ikke er så stor. Vi var ikke i nærheten av å fylle jordal mot Dynamo Moskva og TPS Turku. Virker kanskje som de i Stavanger er villige til å gå på alt, men om et par år tror jeg den bryllupsreisen er over.

   Comment


   • #4
    Det hadde ikke vært et problem om Stavanger Oilers eller Vålerenga for den saks skyld, ble et farmerlag for lag som var med i en større liga. Men selv om hjemmearenaen hadde vært fullsatt i hver kamp mot topplag i Europa, er det tvilsomt at inntektene hadde stått i forhold til utgiftene i småbyer som Oslo og Stavanger. Norge er nemlig et land dominert av fotballhoder, derfor ville ingen store norske bedrifter bidratt med de helt store sponsormidlene. Men det hadde vært kult om private norske aktører hadde kjøpt seg inn i en europeisk toppklubb, som kunne ha profilert Norsk industri og ishockeyspillere. Så lenge mye av verdiskapningen i Norge skjer på vestlandet, er det ikke utenkelig at bedriftseiere i Bergen eller Stavanger med et internasjonalt miljø i ryggen tar det første skritt mot europa.

    Comment


    • #5
     Originally posted by skog View Post
     Tviler dog på at det kommer til å skje.

     Ganske sikker på at dette aldri kommer til å skje.

     Mulig noen har mumla om noe, mest pga en Thoresen er trener i Stavanger og en annen spiller der borte.
     Det gjør de neppe om 5 år.

     Var jo snakk om at VIF skulle spille i en europeisk liga for endel år siden, evt i Sverige men blir som alltid kun med praten. Slik blir det denne gang også
     www.tsbudbil.no

     Comment


     • #6
      Hvordan skal de ha råd til det. Idag er vel maks lønnsbudsjet i KHL ca. 212mill norske kroner. Min er 46mill norske kroner. Og de betaler vel rundt 13% skatt i Russland. Så de burdet ligge over 100mill kroner. Topplagene i Sverige har vel mellom 80 og 100mill svenske kroner i budsjett. Og det er vel med disse svenske lagene de skal konkurere om spillere. De må jo ha et budsjett som antageligvis bare RBK har høyere en dem i Norge.

      Virker som en idiotisk drøm. Burdet være bedre å prøve å få kommet seg inn på det svenske markedet da. Hvor man klarer seg med dårligere spillere og antageligvis rundt halvparten i budsjett. Men tviler på at det er veldig aktuelt.

      Comment


      • #7
       Oligarkimperiumet Gazprom betaler ganske mye av lønningene i KHL. De drifter vel basically hele ligaen. KHL er ikke bare en sportsliga, det er et geopolitisk verktøy for å Russisk innflytelse i Europa og tidligere Sovjet-stater. Både kulturell innflytelse og næringsliv, som kommer i kjølvannet av det.

       Comment

       Working...
       X