Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sesongen så langt i år

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sesongen så langt i år

  Hva syns folket om sesongen så langt i år? Vi er selvsagt der vi skal og ønsker og være. Er det noen som har overrasket både positivt og negativt? Var litt spent siden vi mistet begge Donatis, men dette går jo MINST like bra uten. Også litt spent på den økonomiske situasjonen i Vålerenga. Ser ut som forbundet går igjennom hver enkelt klubb nå. Håpe vi ikke ryker på en smell vi også.

 • #2
  Originally posted by VTS View Post
  Hva syns folket om sesongen så langt i år? Vi er selvsagt der vi skal og ønsker og være. Er det noen som har overrasket både positivt og negativt? Var litt spent siden vi mistet begge Donatis, men dette går jo MINST like bra uten. Også litt spent på den økonomiske situasjonen i Vålerenga. Ser ut som forbundet går igjennom hver enkelt klubb nå. Håpe vi ikke ryker på en smell vi også.
  Håkki-forumet er jo ganske stille om dagen, så til Pondus, Enersen, Skog og LD, post mer info

  Forøvrig mener jeg sesongen har gått over all forventning. Laget er mer jevnt besatt enn på flere år, og flere spillere har stått fram. Det ser også ut som om Shampo har fått de yngre gutta til å tro på seg selv, og vokse med oppgavene.
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment


  • #3
   Ja, mange som får kjørt seg i møtet med hovedstadens talent- og mesterfabrikk. Sjef at Sondre (rikets poengkonge) Olden tok steget på landslaget i år, og at det endelig ser ut til å løsne skikkelig for Steffen Søberg igjen etter en noe småkjip start. Når Morten Ask bestemmer seg for å vinne flere dropper i offensiv sone og backene får enda bedre relasjoner, spikres det fort dobbelt opp i både serie og sluttspill -bare Espen nå klarer å få gutta til å fokusere dette helt inn så blir e en klassiker

   Comment


   • #4
    Sesongen så langt har bare vært en eneste lang opptur. Jeg vil gi veldig mye cred til Espen Knutsen som synes å ha like stort engasjement år etter år. Han har blitt en meget god Coach under kampene. Får nå igjen for at han lar unge spillere, som har fortjent det, mye istid allerede som juniorer. Spillere som Jonas Oppøyen, Steffen Søberg og Daniel Sørvik er noen eksempler. En spiller som Sondre Olden som vi forventet mye av brukte lang tid på å komme opp på det nivået han viser nå. Talentet har han, og Espen har gitt han tillit selv om ikke spillet var det beste det første halvåret.

    Virker som årets spillergruppe er veldig godt sammensatt. Ingen med stjernenykker. Derfor et hardarbeidene lag, med noen klare topper. Sondre Olden, Jonas Oppøyen, Morten Ask, Mathias Trygg og Aleksander Bonsaksen har vært veldig gode. Steffen Søberg har spilt seg stort opp utover høsten og viste storspill mot Oilers sist. Vi har seks norske backer som alle har store kvaliteter på hver sin måte. Bonsaksen et herlig å skue med sitt kompromissløse spill.

    Best av de utenlandske spillere er nok Tobias Lindström. Filip Gunnarsson har også vært god. Mark McCutcheon har ikke levd opp til det han viste for tre år siden. Har blitt tregere og er stykke unna det man kunne forventet av en USA-proff. Bare å håpe på at det løsner litt for han utover vinteren. Jonte Berg er heller ingen messias akkurat. Fem poeng er lite for en utlending som får mye istid i 2. rekka. Men det er nok pengesekken (eller mangel på sådan) som gjør at vi får klare oss med utlendinger med merkelappen stallfyll i stedet for stjerner.

    I bakhånd har vi en så god spiller som Fredrik Csisar, som sliter med en skulder. Normalt en viktig spiller for ei 2. rekke og i overtall. Vi har heller ikke sett Jonas Knutsen i kamp. En spiller det er lov til å ha forhåpninger til, spesielt med tanke på Espen Knutsens evner til å forme unge spillere.

    Skulle det bli rom for en forsterkning kunne jeg tenke meg en litt stor, stygg og målfarlig ving som kunne danne ei god 2. rekke med Lindström og Csisar. Vi har mange tekniske og raske spillere, men skulle gjerne hatt inn en tøffing før sluttspillet. En O`Marra type

    Comment


    • #5
     Fredrik Csisar er operert i skulderen og blir ute lengehttp://www.vif-hockey.no/fredrik-opereres-morgen/

     Comment

     Working...
     X