Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Seriefinale! VIF-Oilers tirs. 4. mars kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • O.S.L.O.
  replied
  Originally posted by Alexandersen View Post
  Det nærmer seg utsolgt, kjøpte mine på billettservice.
  Fra hva jeg kan se er det masse igjen. De åpner nok stå tribunen bak motsatt mål og.

  Leave a comment:


 • Alexandersen
  replied
  Det nærmer seg utsolgt, kjøpte mine på billettservice.

  Leave a comment:


 • Nico 8
  replied
  Tror dere at man må i Sjappa for å få billetter på Klansfeltet eller holder det å kjøpe i luka i hallen som vanlig?

  Leave a comment:


 • Pondus
  replied
  Tidenes seriefinale, i tidenes publikumssesong, fortjener tidenes hockeyplakat https://twitter.com/OleAasheim/statu...263297/photo/1

  Kommer det 3670 tilskuere blir snittet 2200 for sesongen 13/14. Sist sesong, som da var ny rekordsesong, var snittet 2004.

  Leave a comment:


 • Pondus
  started a topic Seriefinale! VIF-Oilers tirs. 4. mars kl. 1900

  Seriefinale! VIF-Oilers tirs. 4. mars kl. 1900

  Da ble det slik man kanskje kunne håpet på når VIF først har rotet bort serieledelsen. Det blir ren finale mot Oilers på tirsdag. Forutsetningen før kampen er at Oilers leder serien med 1 poeng. Dvs at vi må vinne (selvsagt). Men det holder også at vi vinner i sudden, eller etter straffer. I så fall ender lagene på samme poengsum, men VIF blir seriemestere på innbyrdes oppgjør.

  Det er snart utsolgt for sitteplasser på "vår" langside, og mange billetter er solgt i svingen også. Så her blir det folksomt.

  Seriemesterskapet kan bety veldig mye denne sesongen. Det gir som vanlig hjemmebanefordel i sluttspillet. Det har vært mye snakk om VIF i KHL. Jeg tror det ikke før jeg ser det, for å si det sånn. Mye mer realistisk er det at vi kan få en plass i Champions Hockey League hvis vi blir Norgesmestere i år. Tror Norge ligger godt an til å få den ene av to garanterte Wild-Cards som deles ut til klubber utenfor de 6 landene som har stiftet turneringen. Det kan bli flere slike Wild-Cards også. Prestisjen i turneringen mener jeg man kan se av at f.eks SVT har kjøpt rettighetene til å vise kamper. Her er opplegget http://en.wikipedia.org/wiki/Champions_Hockey_League
Working...
X