Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Semifinaler 2014 VIF-Storhamar

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Semifinaler 2014 VIF-Storhamar

  1. kamp fredag 21. mars på Jordal kl. 1900. Brukbart forhåndssalg, men langt fra samme trøkk som før seriefinalen mot Oilers. Men regn med mye folk fra Hamar, de setter opp busser og har fått reservert plasser.

  Skal legge inn noen linker med forhåndsstoff etter hvert. Men må kommentere Brooks-saken litt. Håper det blir ordnet med søknad fra han. Kan ikke se hvorfor UDI sier at han ikke kan spille i sluttspillet. Behandlingstiden sies å være ca 10 dager. Så er Stavanger Aftenbladet som gribber i denne saken. På et tidspunkt i dag hadde de oppslag om Brooks ikke hadde fått lønn, litt senere ble dette dementert. Han fant ut at penga var kommet inn på hans østerriske konto (han kom jo derfra i desember). Aftenbladet håper nok på å kunne avsløre at det ikke er betalt skatt. La oss folde hendene for at det ikke er noe tull med det også

  Det er også klart at det laget som vinner sluttspillet vil få være med i Champions Hockey League som starter i august. Men VIF er allerede på perrongen til den transsibirske jernbanen og har all fokus på KHL. VIF skal være det eneste laget som har fått tilbud fra KHL om den siste og 32. plassen i ligaen (de skal øke fra 28 til 32 lag).

  NB! For de som har tenkt seg til Hamar på søndag, til 2. semifinale, så er det verdt å merke seg at kampstart er flyttet fra kl. 1700 til kl. 1730. Dette for at Storhamars dame-håndballag spiller hjemmekamp samme ettermiddag, og man ønsker å legge forholdene til rette for at man kan få med seg begge kampene...

 • #2
  Da tok Vålerenga (oppskriftsmessig) seier i første kamp på Jordal. Må innrømme at jeg syntes det så frynsete ut til å begynne med, men gutta tok grep og Glenn var fullstendig overlegen alle skudd han fikk.

  Bilder fra oppgjøret har jeg lagt ut her.
  www.grydis.no - Bilder av Vålerenga
  Glemmer passordet mitt...

  Comment


  • #3
   Syns åpningen var svak, og vi ble presset hardt første ti min. Tror skuddstatistikken på et pinkt sto 6-0 til Storhamar. I tillegg fikk vi juling på tribunen av et imponerende bortepublikum, i antall, lydvolum og engasjement. Etter teknisk pause hadde gutta snørt på seg skøytene, og da var det med ett kamp. Kanskje litt heldig at vi ledet til første pause. Andre periode og begynnelsen av tredje hadde bra trøkk fra begge lag, men lav presisjon i spillet. Morten Ask forsøkte å ta en Nagel, og fikk sin andre timinutter og liten disp bare 3-4 minutter etter å ha sonet ferdig den første.

   Da vi putta 2 og 3 etter gode enkeltprestasjoner av Sørvik og Olden ga Storhamar opp, og selv med undertall de siste fem minutter var det vi som satte siste målet, med 0:0,65 igjen på kampuret.

   På tribunen ble det likevel borteseier

   Comment


   • #4
    Originally posted by anderan View Post
    Syns åpningen var svak, og vi ble presset hardt første ti min.
    Svakt er et understatement, Storhamar eide oss. Håper det var analsmerte som fikk gutta til å jekke seg opp 5 hakk. Makan.
    Nesrene @ Twitter

    I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

    Comment


    • #5
     Håper mange tar turen på onsdag til den 7.kampen. Utrolig at gutta har gitt bort en 3-0 ledelse.

     Comment


     • #6
      Originally posted by hockey View Post
      Håper mange tar turen på onsdag til den 7.kampen. Utrolig at gutta har gitt bort en 3-0 ledelse.
      Sånn går det når man skal gi bort en ledelse for å avgjøre det hele hjemme.
      Latterlig! Verste av alt, det skjedde også mot Frisk Asker og skjer helt sikkert igjen også.
      VAR, nei takk!

      Comment


      • #7
       Det blir fullsatt i kveld, det er det liten tvil om. Kun 9 sitteplasser igjen hos Billettservice, men det er lagt av ca 300 sitteplasser på felt G og H (svingen, men nærmest Klansfeltene). Disse billettene og ståplasser selges på Sjappa, og på Jordal fra kl. 1500.

       Mye som står på spill i kveld. Finaleplass vil bety veldig mye for laget og for fansen. Og ikke minst vil kassereren smile hele veien til banken.

       Fortsatt er alt i det blå når det gjelder KHL-spill neste sesong. Forbundet er lunkne fordi de frykter konsekvensene for GET-ligaen, noe man kan forstå. Men en ting står temmelig klart, nemlig at laget som stikker av med Bøtta i år vil få plass i nyvinningen Champions Hockey League. Den norske mesteren vil ganske sikkert få en av flere Wild-card plasser i ligaen. En liga som ligner mye på Europa League i fotballen. Det skal være 40 lag med, fordelt på 10 grupper. Det spilles dobbelt serie, 6 kamper pr lag i hver gruppe. De 10 gruppevinnerne og de 6 beste toerne går til 1/8-dels finale. Gruppespillet avvikles fra slutten av august til tidlig i oktober, en kamp pr. uke. Sluttspillet starter i november, og avgjøres i enkeltkamper. Finale i februar. Hele opplegget her http://en.wikipedia.org/wiki/Champions_Hockey_League I Sverige har f.eks SVT kjøpt rettigheter til å vise kamper fra CHL.

       Comment

       Working...
       X