Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Skandale sesongen 2014/15

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Nesrene
  replied
  Originally posted by VTS View Post
  Ihnacak er god han, men generelt syns jeg ikke importene har vært gode nok de siste årene.
  Sett som en helhet har du jo nesten rett. Donuts var jo for øvrig ikke helt natta de heller.

  Leave a comment:


 • VTS
  replied
  Originally posted by Nesrene View Post
  Jepp, la oss grave ned Brian Ihnacak sporenstreks!
  Ihnacak er god han, men generelt syns jeg ikke importene har vært gode nok de siste årene.

  Leave a comment:


 • Nesrene
  replied
  Originally posted by VTS View Post
  De VIF har hentet de siste årene har ikke vært i nærheten av noen profiler slik de skal være.
  Jepp, la oss grave ned Brian Ihnacak sporenstreks!

  Leave a comment:


 • VTS
  replied
  Jeg stiller også spørsmålet ved de utlendingene vi har hentet. Det er greit, men ikke noe mer enn det heller. Mange mente mye om Donati brødrene også, men herregud så gode de var forover. Utlendingene som hentes til Get-ligaen skal være noe ekstra. De VIF har hentet de siste årene har ikke vært i nærheten av noen profiler slik de skal være.

  Leave a comment:


 • O.S.L.O.
  replied
  Etter en veldig god kamp mot Stavanger fikk vi se ett middels VIF lag med masse u-20 spillere mot Kongsvinger før vi ble grisebanka mot Storhamar hjemme på Jordal. Var aldri i nærheten faktisk. Morro med Olden tilbake. Allerede beste spiller etter tre kamper. Sier kanskje litt. Fortier og Gamache faller mer og mer bort og vi kan vel konstatere at disse heller ikke har løftet laget veldig mye sammen med svenskene som virrer rundt utpå der.

  Men uansett så er det backene som virkelige ødelegger gang på gang nå. Alt fra spillet dems til utvisninger dem tar. Faen meg helt utrolig. Se Sørvik sist send indianer på tvers i egen sone før han rydder opp med å hogge spilleren over armen og må ta 2 min.

  Samtidig er det samme bortforlaringer fra Knutsen og Kjær. Samme gamle og unnskyldninger.
  Ser også at Lars Oddvar(Loffen) har begynt å diskutere åpenlyst med supportere. Det er vel ikke særlig lurt. Da ser man jo virkelig at dem har null kontroll om dagen.

  Jeg foreslår nå at dem går helt back to basics:

  Sett opp ett enkelt oppspill/ styrespill. Noe alle mesterer og vet hvordan dem skal gjøre. Deretter lag 4 jevne rekker. Ikke slik det er nå. Bytt helt om på backene. Alle får ett møte der dem får sin oppgave på isen og utenfor. Forklar enkelt og greit hvordan man vil ha det siste kampene og i sluttspillet. Ettersom laget lekker som en sil samt nesten ikke produsere må vi innse at her burde man legge opp til å spille defensivt. Vi er ikke gode nok til å skyte fremover gang på gang. Ligg bakpå samt gjør det enkelt. Er det kaos bak, icing. Er du alene fremover legg på mål/rundvant og bytt. Dette er abc hockey. Kom igjen for faen!

  Leave a comment:


 • MortenRH
  replied
  Håper Pettern tør å velge Vålerenga i kvartfinaleserien, om Lillehammer kjemper seg forbi i serien. Ser jo ut til å stå seg det her.

  Leave a comment:


 • craftos
  replied
  Uff!!! Nei nei nei. Nå må vi snart se det blir gjort tiltak. Noen må gå.

  Leave a comment:


 • LameDuck
  replied
  Jeg banner i kjerka:

  Vålerenga Hockey blir atter beste lag i Norge når de knuser Åilars i den første kampen i sin nye lekegrind på Jordal.

  6.783 tilskuere fikk med seg festen, og VIF-trener Petter Thoresen gliste godt etter 7-1-seieren.

  Thoresen-Duck.

  Leave a comment:


 • O.S.L.O.
  replied
  Økonomien tror jeg ikke er noe problem per i dag. Kjære har sagt sponsorer for første gang ringer og vil være med så tror det står bedre til en på lenge. Samtidig måtte dem kutte ut treneren til Søberg. Det er rart med tanke på at han er lagets viktigste brikke- I ettertid ser man jo at han også leverer middels minus i år. Dem kunne fint droppe en spiller fra Sverige/Canada for å beholde han svensken som tr kronor bruker til å fortsette det fine jobben han gjorde med vår keeper.

  Tilbake til sportslig.

  Sparta kampen var prakteksempel på denne sesongen. Vi taper skuddene hver periode. Det skal ikke være lov. Men ett stort hovedproblem her: Hvorfor takles det aldri mer? Alle som kan litt hockey vet at de små kampene i rundvantet etc er viktige. Må vinne alle kamper for å vinne krigen. VIF blir konsekvent taklet ned hele tiden og taper alle dueller. De går aldri inn først og kommer sjelden ut igjen med pucken. Dette er faktisk ett kjempe problem.

  Når Follestad nå sier dem bare må fortsette i samme spor til media. At dem er i en god periode og det kjennes bra ut så lurer jeg fælt? Tre strake tap er vel ikke en bra periode? Taper alle dueller og taper skudde hver periode på hjemmebane er flaut.

  I morgen er det kamp i garasjen. Sist dem var på Jordal klarte dem 6-6. Enga vant i OT, men det er samme som tap mot MS.

  Leave a comment:


 • anderan
  replied
  Uten å være ekspert kan jeg ikke skjønne annet enn at klubbens markedsverdi og inntekter må være lenger enn på lenge. Fulle tribuner og "Iskrigerne" har trolig større verdi en sportslig suksess

  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Espen har tidligere trent Vålenga uten lønn, men jeg vet ikke om det er tilfelle nå.
  Slik jeg forstår det, er det god kontroll på økonomien i hockey, men det er bare ikke nok penger til å følge Stavanger - før vi evt får ny storstue.

  Leave a comment:


 • eiks
  replied
  Ikke første gang Vålerenga hockey sliter økonomisk.. Hvis det er grunnen..

  Håper det er fordi det er dårlige resultater som er grunnen! Lønnen kommer når gutta presterer..?!

  Leave a comment:


 • snzzzz
  replied
  Er det sant som det ryktes at Espen trener VIF uten å motta lønn ?

  Leave a comment:


 • Dixon
  replied
  Etter gårsdagens kamp så må jeg si at jeg mer eller har mistet troen på at det skal snu for oss denne sesongen. Det vil seg liksom ikke. Vi bytter på spillere, rekker, tempo og alt som går an uten at noe skjer. På papiret så har vi nå et ganske godt lag, et lag som burde kunne slå de fleste. Vi var nærme mot Sparta, men vi klarer ikke lenger å vippe sånne kamper i vår favør. For meg ser du ut som om vi kan hente inn hva som helst av spillere uten at dette kommer til å snu. I mitt hode begynner jeg da å lure på om det er på trener/leder-siden endringene må komme. Er det på tide med en kursendring? Trenger vi andre typer til å lede laget fra boksen? Har også konstellasjonen Kjær/Shampo gått ut litt på dato?

  Når det gjelder Iskrigerne så er det klipt og limt til å bli god TV, og det ble det jo. Jeg er helt sikker på at trenerne bruker andre metoder før/etter kamp enn bare å be spillerne om "gro litt baller". De har jo stadig med seg en taktikktavle så den regner jeg med at er i bruk. Man ser også at de har møter for å analysere kampene. Så den biten er grei.

  Kan det være at nye krefter hadde klart å få mere ut av det vi har av spillermateriale? Burde ting endres før neste sesong?

  Leave a comment:


 • Flem
  replied
  Dere skriver mye riktig her, men den største skivebommen er jo at "Undertaker" tror fasiten rundt Vålenga er "Iskrigerne".
  TV2 er kjent for å sette ting på spissen, skape blest om et produkt, og selge det som er - dette er ikke noe nytt. Med hånda på hjertet, tror du/dere virkelig TV2 ville sendt 30 minutter koseTV med hockeygutta?
  Selvfølgelig viser de kun det som selger, og det har de klart.

  Jeg har vært rundt Vålenga Hockey i mange år, dog noen år siden sist, men jeg var flue på veggen i garderoben og opplevde dette på nært hold.
  Samholdet i forkant av trening og kamp er ekstremt herlig, man forstår tidlig at disse gutta også er venner på fritiden. Til og med trenere er blant gutta før kamp, hvor det er lett tone og herlige kommentarer.
  Under kamp og rett etter, spesielt med tap, blir tonen en helt annen. Som det sies her, man vinner og taper som lag.

  Ja vi har spilt langt under pari denne sesongen, og jeg er usikker på hva grunnen er, men det er nok ikke så enkelt at det er enten alle spillerne eller trenerapparatet. Laget har hatt en del skader på nøkkelspillere, og det er noen nye som er kommet inn. Husk også at det er en del unge spillere her, som ikke kan dra lasset alene når det butter.

  Nevnes også her at våre utlendinger til stadighet er dårligere enn andre lag sine. Dette er også en sannhet med modifikasjoner. Vi har hatt en rekke gode utlendinger, men dessverre føles det kanskje som om de beste bare stikker innom, mens "average Joe" blir år etter år.
  Husk at en god utlending synes mye bedre på et dårlig lag, enn et lag som har som mål å vinne. Vi ser jo eksempler på flere spillere som har vært gode i middelmådige norske klubber, men har feilet etter klubbytte.

  Ellers godt å se andre innom hockeyforumet

  Leave a comment:

Working...
X