Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

6. treningskamp Vålerenga - Frisk Asker torsdag 3. sept kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 6. treningskamp Vålerenga - Frisk Asker torsdag 3. sept kl. 1830

  Bare åtte dager til seriestart når vi møter Frisk til treningskamp på Jordal. Spent på hvordan laget ser ut. Det gjelder å møte opp selv for å se, for klubben er like stumme som østers når det gjelder status. Mens de andre klubbene, i særdeleshet Storhamar, Lørenskog, Sparta og Stavanger har lokale aviser som skriver mye om lagene sine har vi bare hjemmesiden til VIF Hockey som leverandør av nyheter. Der er de mest opptatt av nye sponsorer, drakt- og bruktsalg, ikke et ord om spillerne.

  Sist mot Frisk i forrige uke manglet vi viktige spillere som Karterud, Juell og Mørk. Er de med igjen nå?

 • #2
  Overblikket: Den hemmelige klubben http://www.klanen.no/blog/2015/09/ov...elige-klubben/

  Comment


  • #3
   Vi mangler Trygg og Karterud i kveld, men Juell og Knutsen er tilbake. Juniorene Aastad og Christensen får ny sjanse. På backen mangler Brack, Mørk og Sørensen. Tallak Lyngset spiller sin første kamp og Magnus Fischer får sjansen på nytt som back. http://www.pointstreak.com/prostats/...gameid=2708349

   Comment


   • #4
    En bra gjennomført kamp av Vålerenga. Vi kommer ikke til å skåre så mange mål i år, til det har vi ikke mange nok med kylan foran mål. Da blir det viktig å slippe inn få mål, og der har vi vært gode i de to siste kampene mot Frisk. Steffen Søberg viser meget stabilt keeperspill, sluppet inn 3 mål på 68 skudd til sammen mot Frisk. Bunnsolid i kveld, men litt passiv på 2-2 målet. Dette var en treningskamp som begge lag ville vinne og det ble derfor kjempet hardt. Dessverre drar vi på oss for mange utvisninger, flere av dem veldig unødvendige. F.eks når Ylven slår kølla ut av hendene på en motstander og vi allerede har en utvist. 3 mot 5 mot Storhamar neste fredag kan bety natta...

    Til tider bra spill også offensivt. Det var noen minutter i starten av 3. periode hvor vi vasket frem flere store sjanser som ble sløst vekk, men vi fikk uttelling til slutt etter en fin pasning fra Jonas Knutsen som Tobias Lindström knallet i mål på direkten. Knutsen skåret også vårt første mål. Har ventet litt på at han skal bidra mer i målprotokollen, får håpe det løsner nå.

    Magnus Fischer fikk på nytt sjansen til å vise om han er fortjent en kontrakt. Han har vel ikke spilt back så ofte? men han gjorde sakene sine helt greit. Det gjorde også en sesongdebuterende Tallak Lyngset. Med unge backer som Tim Mørk og Raymond Sørensen i bakhånd er jeg ikke så redd for backene sett under ett. De gjorde en god jobb med å holde Frisk utenfor farlige vinkler, så selv om de fyrte av nærmere 40 skudd så hadde Søberg gode arbeidsforhold.

    Morsomt å se 17-åringen Tom Andre Christensen spille med masse fart og flere finesser. Er junior, og ser ut som en junior utpå der, men ikke redd for å prøve mot mye større og sterkere motspillere.

    Comment


    • #5
     Blir spennende å se hva Norsk Tipping byr på av handikap-spill på Langoddsen. Storhamar starter med 0-3, er vel ikke helt usannsynlig.

     UnderdogDuck.
     Vålerenga - Oslos stolthet

     Comment

     Working...
     X