Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Tåkekampen spilles tirsdag 1. desember

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Tåkekampen spilles tirsdag 1. desember

  Det er Lørenskog som melder dette på sin hjemmeside http://www.lik.no/lorenskog-/nyheter.../#.VhL1IXrtmkq

  De skriver: Vi får mange henvendelser fra folk som var tilstede på Jordal 17. september om de blir nødt til å kjøpe ny billett eller ikke. Vålerenga vil komme med informasjon om dette i løpet av kort tid.

  Vi har også hjemmekamp mot nettopp Lørenskog torsdag 26. november.

  PS! Denne kampen burde selvsagt allerede vært spilt. Hvorfor vente over 2 mnd?

 • #2
  Originally posted by Pondus View Post
  PS! Denne kampen burde selvsagt allerede vært spilt. Hvorfor vente over 2 mnd?
  Det kan ha noe med tilgjengelighet i Jordal Amfi å gjøre.
  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Nesrene View Post
   Det kan ha noe med tilgjengelighet i Jordal Amfi å gjøre.
   Synes man skal la det sportslige være i høysete. Avbrutte/avlyste kamper bør spilles så fort som mulig. Er 99% sikker på at det var ledig på Jordal tirsdag 29. sept, og det er ledig der i kveld (ingen kamper satt opp). Nå ser det ut til at det er andre hensyn som har gjort at kampen ikke spilles før i desember. Kanskje er det TV 2 som har bestemt dette? Uansett veldig dumt at vi ikke har sjansen til å innta tabelltopp etter kampen mot Oilers torsdag. For vi vinner (nesten) alltid på Jordal, så vi hadde hatt 3 poeng mer om man bare hadde spilt kampen mot Lørenskog sist tirsdag.

   Comment


   • #4
    Klubben informerer om billetter til den nye kampen som spilles 1. desember http://www.vif-hockey.no/informasjon...mot-lorenskog/

    -Dersom du enten har spart på din billett fra tåkekampen og tar med denne, eller kan vise kvitering eller kontoutskrift fra du kjøpte billetten, vil du kunne bruke dette som inngangsbillett på kampdagen.
    — Vi ønsker selvfølgelig at de som var på kampen, skal få det de har betalt for. Derfor har vi kommet frem til en løsning som vi mener gagner de aller fleste, sier Gunnar Thøgersen.
    For øvrige tilskuere vil billettprisene være som vanlig.

    For min egen del kjøpte jeg billetter på Billettservice og kan skrive dem ut på nytt. Regner med at vi da har de samme plassene vi hadde i "tåkekampen". Og betalte du med kort i billettluka på Jordal får du ta med kontoutskrift Men om du betalte cash og har kastet billetten må du punge ut på nytt. Litt synd kanskje at ikke speaker oppfordret folk til å ta vare på billetten i alle tilfelle.

    Comment

    Working...
    X