Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Lørenskog-VIF søndag 18. okt kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Lørenskog-VIF søndag 18. okt kl. 1700

  Begge lag har spilt 9 kamper, og begge har 16 poeng. Lørenskog har som vanlig blitt tippet som et topplag, og mange sier de har det beste laget på papiret. Det skjønner jeg ikke mye av. Vålerenga er minst like gode som Lørenskog i mine øyne, spiller for spiller står vi ikke noe tilbake. Og Vålerenga er et godt bortelag, så jeg har stor tro på tre poeng søndag.

  Lørenskog spilte med bare 4 backer på Kongsvinger torsdag. Skader på de 4 andre backene, men de håper å få Mats Trygg klar til kampen søndag. Stefan Espeland er den backen i GET-ligaen med flest poeng, 2 mål og 10 assists.

  Er spent på om Espen og Svenna gjør endringer for å få litt bedre poengproduksjon. For min del håper jeg å se ei rekke med Martin Laumann Ylven, Thomas Olsen og Jonas Knutsen. Tre spillere som ikke er redd for å ta juling foran motstanderens mål og som jeg tror kan passe godt sammen.

  PS! Frisk Asker vant 0-1 i Stavanger torsdag. Bra for tabellen som er ganske så jevn helt ned til den delte 4. plassen vi har sammen med Lørenskog og Storhamar http://www.pointstreak.com/prostats/...seasonid=14499

 • #2
  Lite forhåndsstoff å oppdrive, foreløpig bare et intervju med Lørenskogs Robin Sterner https://www.facebook.com/video.php?v=1037736069590232

  Comment


  • #3
   Pre-Game fra VIF-hockey.no
   inkl intervju med Martin Laumann Ylven http://www.vif-hockey.no/pre-game-en...for-lorenskog/

   Comment


   • #4
    Vi stiller med samme lag, og samme rekker, som sist. Lørenskog mangler Sixsmith, Spets og Emil Frøshaug
    http://www.pointstreak.com/prostats/startinglineups.html?gameid=2695205

    Comment


    • #5
     To ord beskriver kampen for Vålerengas del, flatt batteri. VIF har en krevende måte å spille på. Det trengs masse energi, fullt trøkk hele kampen fra alle gutta. Hittil har det gått bra, men det er klart at sure ett-måls tap mot Oilers og Storhamar tærer på både krefter og den energien som trengs for å vippe jevne kamper over til vår fordel. Vi spiller med bare tre rekker, har ingen 4. rekke som kan avlaste litt, I dag var Lørenskog for gode for oss. De må være storveis fornøyd med denne kampen. http://www.tv2.no/2015/10/18/sport/v...enskog/7518158

     Espen og Svenna forandret litt på rekkene utover i 2. periode. Ylven inn i 1. rekka med Lindström og Karterud, og de var den eneste rekka som truet Lørenskog litt. Men når Karterud ikke går rett på mål når han er alene med keeper, men prøver å passe til en dårligere plassert Lindström, ja da blir det ikke skåringer.

     Vi raser nedover på tabellen og har to tøffe kamper til uka. Først hjemme mot Frisk torsdag. De fortsetter å imponere, er nå på 3. plass. Og så borte mot Sparta lørdag 24.10. De er på 2. plass nå, og kampen er gratiskamp. Sparta forventer fullt hus, og publikumsrekord (skal være 3650 som er rekorden pr dd). Får håpe Espen og Svenna trykker på de rette knappene utover uka, slik at vi finner tilbake til spillet vi hadde mot f.eks Storhamar da vi ble ranet for 3 poeng.

     Tabellen http://www.pointstreak.com/prostats/...seasonid=14499

     Comment


     • #6
      Enig Pondus. Om jeg husker riktig, så fikk fjerderekka bare et par-tre skift mot Storhamar, og vel ikke noe særlig mer i dag heller.

      Comment


      • #7
       Originally posted by _Christian_ View Post
       Enig Pondus. Om jeg husker riktig, så fikk fjerderekka bare et par-tre skift mot Storhamar, og vel ikke noe særlig mer i dag heller.
       Fjerderekka ble ikke brukt i dag. Det var mot Oilers for 10 dager siden vi hadde ei 4. rekke som fikk flere bytt. Men da var Fischer forward sammen med Spaberg Olsen og Aspehaug. Når Fischer må spille back har de hentet inn Robin Halmrast, men Espen har ikke "turt" å bruke 4. rekka. Spørs om man ikke bør gi de tillit så lenge som mulig i kampene, slik at ikke våre beste offensive spillere blir for slitne fordi vi spiller med bare tre rekker.

       For å gni det inn... En for kvelden god Stefan Espeland om kampen på LIK-TV http://www.lik.no/lorenskog-/nyheter.../#.ViQA8WvKA8V

       Vi har også mye å gå på i PP, bare Storhamar er dårligere enn oss der http://www.pointstreak.com/prostats/...9&sortby=pppct

       Comment


       • #8
        Originally posted by Pondus View Post
        Vi har også mye å gå på i PP, bare Storhamar er dårligere enn oss der
        Vi får ta det vi får; at Storhamar er bak oss i PP er et gode. Vi kommer ikke til å få mye denne sesongen, like greit å bare venne seg til det en gang for alle.
        Nesrene @ Twitter

        I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

        Comment

        Working...
        X