Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF-Lørenskog tirsdag 1. desember kl 1900 (sen kampstart, TV-kamp)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF-Lørenskog tirsdag 1. desember kl 1900 (sen kampstart, TV-kamp)

  Denne kampen erstatter den såkalte "tåkekampen" som aldri ble ferdigspilt 17. september. Så ingen er i tvil; kampen spilles på nytt i sin helhet og starter da selvsagt på 0-0 (Lørenskog ledet 0-1 etter at det var spilt ca 26 minutter den gang da)

  VIF trenger noen små mirakler nå, og det begynner bra da vi bak luke nr. 1 i julekalenderen finner at både Filip Gunnarsson og Morten Ask er meldt klare for kamp! Gunnarsson fikk bare en kamps karantene, og den sonet han jo mot Frisk på søndag. Etter kampen mot Lørenskog torsdag ble det meldt at Ask ikke fullførte fordi han hadde tekket en skudd. I dag ble det meldt at han var ute pga blindtarmen, men så kom kontrabeskjed: -Vi kan melde om en positiv endring angående skadene som er meldt. Det viser seg at det ikke var problemer med blindtarmen til Morten Ask allikevel, og Ask trener på is igjen i dag.

  I tillegg hadde Lørenskog anmeldt Brede da deres spiller Sterner fikk hjernerystelse etter et sammenstøt med Brede. Men han ble frikjent av DISU i dag.

  Mot Frisk stokket Espen om litt på rekkene før 3. periode, og jeg mener han bør fortsette med Ylven i 1. rekka sammen med Lindström og Karterud. De to trenger en energi-spiller sammen med seg, en spiller som skaper rom.

 • #2
  Pre-game: Hat- og hengekamp venter tirsdag http://www.vif-hockey.no/pre-game-ha...enter-tirsdag/

  Det er veldig bra forhåndssalg til denne kampen. Naturlig nok da alle billettene som ble solgt til tåkekampen ligger inne i oversikten på Billettservice. Men siden fredag er det solgt masse billetter i tillegg. På "vår" langside er det ca 150 ledige sitteplasser, men det er utsolgt på de midtre feltene. Kan det bli over 4000 tilskuere?

  Comment


  • #3
   -Spår het affære etter kontroversiell takling http://www.tv2.no/2015/12/01/sport/v...hockey/7727311

   -Overblikket: I dag skal schwina få lide! http://www.klanen.no/blog/2015/12/ov...g-konkurranse/

   PS! Lørenskog bekrefter at for uten Tony Romano og Robin Sterner så er også Alexander Larsson og Mats Frøshaug ute med skade.

   PS! Billettsalget lover godt for mitt tips om over 4000 tilskuere. Bare 40 sitteplasser igjen på vår langside, og det er bare på felt A og felt F man finner disse plassene.

   Comment


   • #4
    Laget er klart http://www.pointstreak.com/prostats/...gameid=2753674 Spaberg er også tilbake. Og, endelig, prøver Espen med Ylven sammen med Lindstrøm og Karterud.

    Comment


    • #5
     Må si jeg var skeptisk når vi signerte Ylven,men jaggu må jeg innrømme at han har gjort min tvil til skamme.Ser ut som han har hatt godt av et miljøskifte.Sinnsyk arbeidsmoral og flotte scoringer.Måtte det fortsette!

     Comment


     • #6
      Deilig at det løsner litt foran kassa. Ylven helt vill!

      Comment


      • #7
       Herlig seier og herlig stemning. 3695 tilskuere er sesongbeste.

       Mange som var gode. Martin Laumann Ylven hadde nytenning, etter å ha vært litt slakk de siste kampene. At det var Lørenskog som var motstander hadde sikker en del å si, men mest tror jeg det funka for han fordi han får rendyrket sin rolle når han spiller med to teknikere i førsterekka. Begge Ylvens mål kommer fra rett foran mål.

       PS! Hvis det skal gi noen mening at dommerne skal beskytte spillerne burde Dahlstrøm vært sendt i i dusjen etter en klokkeklar takling mot hodet på Ylven http://www.tv2.no/v/987266/ I det minste bør VIF anmelde Dahlstrøm slik at taklingen blir vurdert av DISU.

       Comment


       • #8
        Alle målene http://www.tv2.no/v/987286/

        Comment


        • #9
         EspenB: Seier mot Skauen http://www.vif-hockey.no/espenb-seier-mot-skauen/

         Comment

         Working...
         X