Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Sparta torsdag 3. des kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Sparta torsdag 3. des kl. 1830

  -En dags pause, sang Jahn Teigen. En mann med stort hjerte for ishockey, dagens fun-fact. Når vi møter Sparta er det fjerde kamp på åtte dager for våre gutter. Mens Sparta hadde enkel motstand mot Kongsvinger søndag, og har "hvilt" seg siden da, har VIF to tøffe kamper i beina før møtet med laget som ligger på 3. plass og som har 12 poeng mer enn oss.

  Sesongens kanskje beste kamp av våre gutter kom mot Sparta foran et fullsatt Sparta Amfi. Vi vant 2-4 i slutten av oktober. Vi vant også den første hjemmekampen, 2-1 etter straffer.

  Alt ligger til rette for en jevn og spennende kamp. Men klarer VIF å komme opp med samme tenningsnivå og innsats over hele fjøla så skal vi slå Sparta igjen. Men vi må se opp for for sarpingenes poengkonger Jeff Jubinville, som leder GETs poengliga med 31 poeng, og Dion Knelsen.

  Thomas Olsen, som har vært ute i ca 14 dager med hjernerystelse, spiller kanskje kampen. Da har vi nok folk til fire hele rekker.

 • #2
  Sparta.no -Klart for et morsomt oppgjør http://www.sparta.no/kamper/2015-201...somt-oppgjoer/

  PS! Sparta stiller uten sin førstekeeper Tommy Johansen, som ikke fullførte sist kamp pga problemer med lysken... eller han har ikke lyst på 3x20 med tyn fra VIF-supporterne som han fikk sist!? Uansett, reservekeeper Anders Johansson er Spartas svake punkt i møtet med VIF.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Pondus View Post
   Uansett, reservekeeper Anders Johansson er Spartas svake punkt i møtet med VIF.
   De to rallarne skal være ca. like gode... Ofte at reserven tar et steg opp, spesielt mot oss, det har vi sett gang på gang. Sist mot Storhamar hjemme forrige sesong vel?
   Nesrene @ Twitter

   I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

   Comment


   • #4
    Jevn kamp i målprotokollen, men jeg følte vi hadde bra kontroll. Med så tett kampprogram skal det mye til å for å tenne til i hver kamp. Og det begynte rolig. Men så viser Jørgen Karterud hvilket potensiale han har som målskårer. Deilig at vi har fått satt sammen ei god 1. rekke. Ved siden av å ha en god keeper er det å ha ei 1. rekke som produserer det viktigste på et hockeylag. Lindström har nå 19 poeng, Karterud 18 poeng og Ylven 17 poeng og de begynner å krype oppover på poenglista http://www.pointstreak.com/prostats/...all&sortby=pts

    Sammen med Storhamar er vi litt i ingenmannsland på tabellen http://www.pointstreak.com/prostats/...seasonid=14499 Men det bør være et mål i de tre siste kampene før jul å ta ni poeng, og i alle fall nærme oss topp-4. De neste kampene er:

    Søn 6.12. MS -VIF
    Tor 10.12. VIF - Lillehammer
    Lør 12.12. Stjernen - VIF

    Romjulskampene er :

    Man 28.12. VIF - Oilers
    Ons 30.12. Kongsvinger - VIF (gratiskamp på Vinger)

    Comment

    Working...
    X