Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga-Lørenskog lør 6. feb kl. 1400

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga-Lørenskog lør 6. feb kl. 1400

  Mens VIF hadde spillefri torsdag, vant Lørenskog 3-2 hjemme mot Kongsvinger foran 623 tilskuere! Enda laget er på 3. plass sviktes de totalt av publikum. Bare to uker siden de hadde bare 700 mot Lillehammer. De har et bra hockeylag, som til tider spiller god offensiv hockey. Men det er allikevel et totalt sjelløst og grått lag uten profiler. Det er kun når de møter VIF at folk møter opp for å se dem. Som på Jordal i høst da vi hadde dem besøk to ganger på ei uke, og det kom hhv 3300 og 3700 tilskuere. Sist vi møtte dem var på Lørenskog rett etter nyttår foran 2200 tilskuere,

  Ikke bare Lørenskog som vant torsdag. Frisk viste igjen at de har taket på Oilers, og vant 2-1 hjemme. Dermed tilspisses kampen om 4. plassen. Tabellen (VIF har en kamp mindre spilt, men det er en bortekamp mot Oilers) http://www.pointstreak.com/prostats/...seasonid=14499

  For VIF gjelder at vi må gjenskape kjempeinnsatsen og offerviljen vi hadde mot Storhamar. Det er slik VIF må spille for å nå langt i sluttspillet. En god keeper har enormt mye å si. Vi har GET-ligaens beste keeper. Steffen Søberg er tilbake på nivået han hadde for to siden, som resulterte i VM-kamper bl.a mot Canada. Han har fått tilbake målvaktstrener Stefen Lahde, som også er trener for Tre Kronor.

  Men en keeper trenger mye hjelp av backene. Vi har spilt med bare fem backer en stund nå. Og alle leverer. Men en mann stod ekstra frem mot SIL. Erik Follestad Johansen blokkerte skudd etter skudd. Men biter tenna sammen og på ekte Lars Erik Lund og Daniel Sørvik stil satte han to herlige mål etter skudd/lomper fra blå. Fortsett med det "Folle"!

  PS! Etter kampen mot Lørenskog er det landslagpause. Neste seriekamp er borte mot Oilers tirsdag 16. februar.

 • #2
  Merkelig at vi velger å bruke bare 5 backer nå som Tim Mørk er tilbake. Han har fått en del kamper på rad for U20 og burde være klar igjen.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Dixon View Post
   Merkelig at vi velger å bruke bare 5 backer nå som Tim Mørk er tilbake. Han har fått en del kamper på rad for U20 og burde være klar igjen.
   VIFs backspill krever høy aggressivitet, presse motstander bort fra farlige posisjoner, kjapp og effektiv puckbehandling og ikke minst stor offervilje med å tekke skudd. Kan hende Tim ikke helt når opp til disse kravene. Av samme grunner mener jeg at Morten Ask bør spille center og ikke back. Når han kommer tilbake kan han og Magnus Fischer bytte. Fischer er en tøffing og vil kunne løse back-jobben bra. Men han må slippe pucken fortere enn han nå gjør som center i 3. rekka.

   VIF-hockey.no med Pre-game: Duket for nytt hatoppgjør når Lørenskog gjester Jordal Amfi http://www.vif-hockey.no/pre-game/ Intet nytt om Morten Ask.

   Lørenskog har flere ute med skade. Sist mot Kongsvinger manglet: Nathan Longpre, Joacim Sundelius, Peter Messa, Petter Grønstad, Emil Frøshaug og Mats Frøshaug. Av disse kan Longpre, som er en av lagets beste, være tilbake mot VIF.

   PS! Det er brukbart forhåndssalg, spesielt på vår langside. Men skal det bli over 3000 tilskuere må det komme noen fra Lørenskog også, om de finnes...

   Comment


   • #4
    he-he, denne gutten må jo bare bli æresmedlem. Verdens beste slalåmkjører er fra Rælingen, nabobygda til Lørenskog og Lillestrøm. Men hvem holder han med i hockey og fotball? https://twitter.com/aselliaas/status/695324726030397440 Han har til og med fått brodert Vålerenga på hockeyhanskene. Bra mann, Henrik Kristoffersen.

    Comment


    • #5
     Laget er klart http://www.pointstreak.com/prostats/...gameid=2695340 Ingen Morten Ask. Fischer er plassert på backen. Det gjør at Fredrik Csisar får sjansen igjen.

     Comment

     Working...
     X