Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Lillehammer lør 27. feb kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Lillehammer lør 27. feb kl. 1600

  Igjen vil vi møte et lag som er desperate etter poeng. Lillehammer har hatt tidenes dårligste sesong og ligger helt nede på 9. plass med fem poeng opp til MS på siste sluttspillsplass. De kommer til å selge seg svært dyrt og skal vi slå dem må vi også være desperate etter å vinne. Og det er noe vi vil trenge inn mot sluttspillet der hvor vi kommer til kamper som betyr vinn eller forsvinn.

  Tabellen http://www.pointstreak.com/prostats/...seasonid=14499

  Mot MS manglet vi Follestad, Tallak og Jonas Knutsen. Satser på at VIF-hockey.no kommer med en skaderapport i kveld.

  Hva som skal til for at vi skal komme oss opp til 4. plass og få hjemmebanefordel i kvartfinalen kan du lese om her, Overblikket http://www.klanen.no/blog/2016/02/ov...-trist-fredag/

  PS! Det er labert forhåndssalg av billetter på "vår" langside, mens i svingen er alle feltene blokkert for salg på Billettservice. Det tyder på at klubben har invitert masse folk på kamp.

 • #2
  Fra VIF-hockey.no:

  Dessverre stiller Vålerenga med en redusert tropp. Follestad og Knutsen er fremdeles ute med skade, og det er usikkert når de vil være tilbake. Knutsen er mest sannsynlig ikke ute så lenge. Tallak Lyngset, som ble sendt på legevakten i går, er med stor sannsynlighet ute resten av sesongen. Slo benet under oppvarming, og selv om det ikke ble påvist brudd ved første undersøkelse, er det en skade som tar tid å lege.

  Med en tynn tropp på backen, blir det rom for en debutant. Joachim Sommer Nielsen kommer opp fra u18 og tar en plass på backen. Sommer Nielsen får selskap på backen av en annen ung spiller, Tim Mørk. http://www.vif-hockey.no/ma-nullstil...t-lillehammer/

  ---

  Med Tallak ute resten av sesongen får vi virkelig håpe at Follestad blir klar igjen til sluttspillet. At Espen henter inn to unge backer betyr nok at i alle fall Tim Mørk får sjansen fra start. Det bør bety at Morten Ask spiller center igjen. Tim Mørk har vært skadet neste hele sesongen (armbrudd i september). Han er førsteårs senior, og har nå spilt åtte kamper på U-20 som overårig. Til uka er de i gang med sluttspill og der kan de ikke bruke overårige. Så da passer det bra for Mørk at han blir hentet opp nå. Sommer Nielsen er bare 17 år, men har spilt flere kamper (22) på U-20 enn på U-18.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Pondus View Post
   Tim Mørk har vært skadet neste hele sesongen (armbrudd i september).
   Det var snakk om at han måtte gjøre noe med armbruddet, operere igjen, men da har man altså tydeligvis kommet frem til at det ikke er nødvendig, eller at man venter til etter sesongen.
   Nesrene @ Twitter

   I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

   Comment


   • #4
    Laget er klart http://www.pointstreak.com/prostats/...gameid=2695358 For uten de tre som er skadet mangler også Raymond Sørensen. De to "nye" backene er satt opp sammen med hver sin rutinerte makker. Like greit å la dem spille mye, for minst en av dem må vi stole på i sluttspillet.

    Comment


    • #5
     Fortjent seier for Lillehammer. Vanligvis er de små og redde når de kommer til Jordal, men i dag fikk de hjelp av et Vålerenga som gjorde avgjørende feil på feil. På første målet, før det har gått et minutt, forsvinner begge backene for å bytte og når det er for seint snur Morten Ask. Dermed en mann alene mot Søberg. 0-2 kommer etter en feil av Søberg som tror Hilt er klar til å ta i mot et pass. I stedet rett til Medby som skårer enkelt.

     Vi kommer oss opp til 2-2, men så tar en Morten Ask en idiot-utvisning 5 sek før slutt. 30 sek før leverer han pucken videre til Ylven, og får en liten hekting som er langt unna en utvisning. Men han starter å klage og fortsetter med det fra benken etter å ha byttet. Til slutt gidder ikke dommeren å høre mer på kaklinga. Typisk nok skårer Lillehammer vinnermålet i spill 4 mot 3 i sudden mens Ask er utvist.

     PS! Junioren Sommer Nielsen starter kampen og ser OK ut, bra størrelse og fysikk, men kom aldri ut på banen eller benken til 2. periode. Så ikke om noe skjedde, men andre hadde sett at han kanskje dro på seg en strekk. Tim Mørk gjorde en bra kamp. Han er god på skøytene, kvikk også med pucken. Spiller enkelt, og det er en bra begynnelse. Litt lik spillertype som Hilt og Frisk. Kan gjerne bli større, sterkere og styggere

     Comment


     • #6
      Virker å bli en litt trist avslutning på en sesong der vi tidvis har pretert bedre enn forventa. Morten Ask....så mye hockey, så liten lyst.....

      Comment


      • #7
       Vi skal være glade vi klarte å tilrane oss ett poeng her - Lillehammer hadde jaggu meg fortjent alle tre.

       Husj!

       -jørn-
       (*´ェ`*)

       Comment

       Working...
       X