Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

2. semifinale Vålerenga - Lørenskog onsdag 30. mars kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 2. semifinale Vålerenga - Lørenskog onsdag 30. mars kl. 1900

  Bare å glemme mandagens kamp, restarte og stille siktet inn på Jordal Amfi onsdag kl. 1900. Vi kom ikke opp i den aggressivitet som er nødvendig for å slå et bra Lørenskog-lag på mandag. Vi må ta dem hardere!

  Forhåndssalget på Billettservice er veldig bra. På vår langside er det kun på felt F, inn mot svingen, at det er brukbart med ledige sitteplasser. Med stinn brakke på Lørenskog mandag, og hjemmeseier, kommer det nok bra med Lørenskog-supportere også. Ingenting er bedre enn sluttspill og fullsatt Jordal Amfi.

  Billettservice http://www.billettservice.no/event/v...language=en-us

 • #2
  Fra VIF Hockey: Andre semifinalekamp – møt opp i god tid http://www.vif-hockey.no/andre-semif...opp-i-god-tid/

  Med 22 timer til kampstart er det under 100 sitteplass-billetter igjen på vår langside. Men i svingen på felt G og H er det mye ledig.

  I linken hører vi Jonas Knutsen snakke om at vi ikke kan ta utvisninger da Lørenskog er veldig gode i overtall. Jeg tror vi må forsøke å legge om stilen litt nå i semifinalene. Vi har som oftest en måte å spille på og vi har vist lenge at disiplinen er god. Men fortsetter vi på samme som på Lørenskog mandag tror jeg ikke vi kommer til finale.


  I sjakk ofrer man gjerne en bonde eller tre. Jeg vil gjerne se noen av våre spiller som drar i gang litt taklinger på eller over streken, eller som drar i gang gruff og roughing. Når dems keeper redder skudd snur våre spillere ryggen til for å stille opp til dropp. Jeg vil se at noen av våre spillere går inn på dems keeper for å irritere. Vi har spillere som Magnus Fischer, Filip Gunnarsson, Jonas Knutsen og Rasmus Juell som kan "ofres" hvis de samtidig kan ta med seg noen av dems stjernespillere, evt hissigpropper som backene Strøm og Ponomarenko. Mer temperatur, rett og slett.

  Comment


  • #3
   Fra Dagsavisen:

   -VIF savner mer trøkk på Jordal Amfi. Vålerengas iskrigere savner «trøkket» på Jordal Amfi.
   –Her var det helt ellevillt i gamle dager. Vi trenger å få tilbake den gode gamle stemningen på amfi'n, sier VIF-trener Espen «Shampo» Knutsen.
   -Jeg oppfordrer Klanen til å ta i et ekstra tak i kveld, det er til enorm støtte for oss spillerne, sier kaptein Csiszar.

   http://www.dagsavisen.no/oslo/vif-sa...-amfi-1.705245

   Ja, det er mindre trøkk på Jordal nå. Mange årsaker. En av de viktigste slik jeg ser det er at det går litt for pent og pyntelig for seg på isen. Det skåres få mål, og det er lite av det som får folk til å lette rompa opp av stolene. Da tenker jeg på taklinger på og over grensen, gruff og litt slåssing. I alle fall nå i sluttspillet bør det slippes litt opp på det super-disiplinerte spillet.

   PS! Siden i går er flere sitteplasser frigjort for salg på vår langside.

   Comment


   • #4
    -Et lite tips, kampen går i sin helhet som opptak på Sportskanalen kl. 2225 i kveld.

    -LIK-TV med pre-game og intervju med Sixsmith som forventer at VIF vil gå ut hardt http://www.lik.no/lorenskog-/nyheter.../#.VvvXOkevw8V

    -Ryktene om en allerede utsolgt kamp på Lørenskog på fredag stemmer ikke. Men skal du ha plass bør du være tidlig ute. Dørene åpner kl. 1730, billettsalg i døra.

    Comment


    • #5
     - Veldig bra 1. periode med mye av det jeg etterlyste med taklinger, gruff og en liten fight.
     - Målene, og det jævlige taklingen som Henrik Ødegaard satte inn på Filip G., et minutt ut i denne http://www.vg.no/sport/norsk-ishocke...en/a/23648873/ Ødegaard burde vært sendt i dusjen for Charging, men slapp unna med Interference.
     - Antydning til bråk etter full tid også, Ylven mener det er idiotisk å takke for kampen
     - Seiersmålet ved Magnus Fischer var en vanvittig bra prestasjon. Har vokst til å bli en utrolig viktig spiller for VIF
     - Endelig en avis som følger VIF Hockey tett. Dagsavisen http://www.dagsavisen.no/oslo/fullt-...lbake-1.705626
     - Tilskuertallet, 3253, var kanskje lavere enn vi hadde håpet og mindre enn det mange trodde når vi så et godt besatt Jordal. Men det var en del ledige seter i svingen og på VIPen, og det var godt med ståplasser i svingen. Tror tallet var riktig, og at vi blir litt lurt av at tallene er blåst opp i serien pga at alle sesongkort telles med.

     Comment

     Working...
     X