Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

4. semifinale Vålerenga - Lørenskog søndag 3. april kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 4. semifinale Vålerenga - Lørenskog søndag 3. april kl. 1700

  Alle kamper er viktige, men denne er den viktigste hittil i sesongen. Med seier er det 2-2 i kamper og vi har fortsatt en god sjanse til finaleplass. Med Lørenskog-seier får de inntil tre matchballer, det høres ikke bra ut...

  Vi trenger å være desperate, vi trenger å spille minst like aggressivt og tøft som på onsdag. På Lørenskog fredag ble det igjen litt for snilt. Vi har en god sjanse til seier. Fordi vi må vinne denne kampen, mens jeg tror vi får se et litt passivt og avventende Lørenskog-lag som satser på kontringer.

  Espen B om kanpen og aksjonen "Blått Jordal" http://www.vif-hockey.no/espenb-blat...mot-lorenskog/

  Et døgn før kamp er det bare ca 100 sitteplasser tilgjengelig på Billettservice. De aller fleste er på felt H og I som er feltene i svingen inn mot bortesupporterfeltet, felt J. Med så dårlig oppmøte det er av Lørenskog-supportere på Jordal burde det ikke være noe i veien for at vi farger også de feltene blå, bare det er greit for vaktene. Så kan det være greit å vite at det ikke har vært forhåndssalg på Klansfeltet, felt E. Selges kun i luka på Jordal. Er man tidlig ute kan man sikre seg gode plasser der. Og så er det jo mange ståplasser på Jordal. Mange av de er kanskje de beste plassene i hele arenaen. Hvor mange ståplasser som er solgt er umulig for oss å vite, men det skal være en begrensning på 1000 plasser etter ordre fra Brannvesenet.

 • #2
  Hvor mange seter er det på Jordal? 3100?

  Har vi foresten ikke lov til å la folk stå/sitte helt nede ved vantet?

  Comment


  • #3
   Ja, det blir sagt at det er 3100 sitteplasser. Når det har vært over 5000, sist mot Oilers i romjula, og uten at den lille ståtribunen bak det nedre målet kunne brukes pga storskjermen, så forstår jeg nesten ikke at man får inn 2000 på ståplass. Men nå skal portene stenges med 4100 solgte billetter. Å la folk stå/sitte inntil vantet tror jeg vil ødelegge utsikten for de som har plasser på de aller nederste radene.

   Det er for øvrig utsolgt for sitteplasser på Billettservice. Men det er viktig å si i fra om at det fortsatt er billetter igjen. Billettboden på Jordal åpner normalt 2 timer før kampstart.

   Comment


   • #4
    Melding fra VIF Hockey på Facebook:

    Fortsatt ikke rukket å sikre deg billett til semifinalen i morgen?
    Kl 12.00 i morgen, slippes sesongkortbillettene som ikke har blitt reservert enda. Så da er det fortsatt håp, om du ønsker å få med deg ett fullsatt Jordal Amfi og ett Vålerenga lag i jakten på en finaleplass. Ha en fortsatt fin dag ‪#‎ÆreVære‬

    Comment


    • #5
     Mot et så godt lag som Lørenskog kunne vi trenge litt flaks. Dessverre blir vi fryktelig hardt straffet, på aller værste måte, når vi selv ikke klarer å produsere flere sjanser og flere mål. Jeg trodde Lørenskog skulle spille mer avventende, i stedet er det de som styrer matchen. Vi får bare avgårde 17 skudd på mål, Lørenskog har det dobbelte. I dag var det solid keeperspill igjen av Steffen Søberg, helt til han slipper inn et langskudd fra Sterner. Så stiller jeg spørsmål om at Søberg ikke burde ha blokkert den lompa fra Frøshaug med 6 sekunder igjen på klokka. Litt dårlig valg fordi han enkelt kunne ha sluppet pucken til en upresset Andreas Frisk som kunne ha klarert pucken ut av sonen.

     Espen Knutsen sier til Aftenposten at "Realistisk sett er vi ferdige" http://www.aftenposten.no/100Sport/i...e-720954_1.snd Han kan gjerne si sånt till media, men ovenfor laget er det bare en ting som gjelder og det er å røske opp litt et fastlåst mønster, og rekkekombinasjoner, og gå 110% inn for en seier på Lørenskog tirsdag.

     Det er bare 1. rekka og delvis 3. rekka som klarer å produsere sjanser og skåringer. 2. rekka med Oppøyen, Filip G og Thomas Olsen har ikke fått til noe som helst offensivt mot Lørenskog. Spesielt Olsen har vært svak. En spiller som Fredrik Csisar, som har vært god i det siste, har blitt avspist med små minutter i 4. rekka men også på backplass i den første PP-oppstillinga. Han bør få spille mer og Espen/Svenna bør se litt på 2. og 3. rekka for en finne i alle fall en kombinasjon som kan produsere mer.

     Målene fra kampen http://www.tv2.no/v/1032832/

     PS! 4500 tilskuere og herlig stemning på Jordal. Stor jobb av de som hadde plassert ut alle flaggene.

     Comment


     • #6
      I morgen kan «Shampo» Knutsen lede Vålerenga for aller siste gang (Dagbladet)

      Comment

      Working...
      X